ته چین؛

طرز تهیه گز آردی

کد خبر: ۱۰۴۳۸۸۴
تاریخ انتشار: ۳۰ فروردين ۱۴۰۰ - ۰۸:۰۰ 19 April 2021
تعداد بازدید : 29137
کد خبر: ۱۰۴۳۸۸۴
|
۳۰ فروردين ۱۴۰۰ - ۰۸:۰۰ 19 April 2021
|
34844 بازدید
|
۴
بازدید 34844
۴
گز از تنقلات شیرین، معروف و سنتی ایران، سوغات اصلی اصفهان است؛ همچنین در همدان، چهارمحال و بختیاری، کرمان، فارس و یزد نیز تولید می‌شود. برای تهیه گز از شکر، سفیده تخم مرغ، مغز بادام و پسته و هل و گلاب استفاده می‌شود. در روش مرسوم صنعتی از گلوکز برای تهیه گز استفاده می‌شود که این ماده در بازار موجود است. اکنون ابتدا طرز تهیه گلوکز خانگی و سپس طرز تهیه گز آردی را در تابناک فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری
برچسب ها
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۴
ناشناس
|
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
|
۰۹:۲۴ - ۱۴۰۰/۰۱/۳۰
تیترتان اشتباه است شما طرز تهیه شربت گلوکز را نوشته اید نه گلوکز.
امین مردانی بلداجی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۱:۰۵ - ۱۴۰۰/۰۲/۰۱
با سلام این چیزی که شما درست کردید یه چیزی شبیه گزه وگرنه گز اصول خودش را داره
محمد
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۵۱ - ۱۴۰۰/۱۲/۲۹
با سلام
لطفاً اصلاح بفرمایید
گز سوغات اصلی شهر بلداجی در استان چهارمحال و بختیاری است که دلالان اصفهانی با قیمت ارزان ان را خریداری کرده و با بسته‌بندی زیبا با چندبرابر قیمت ان را می‌فروشند.
محسن
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۱۳ - ۱۴۰۱/۰۱/۱۹
با سلام و احترام.
بر اساس تمام اسناد تاریخی گز میراث ماندگار اصفهان و سوغات اصفهان هست.
مالکیت فکری تولید گز متعلق به اصفهان هست.
تشکر از سایت تابناک