ته چین؛

طرز تهیه ته چین فسنجان

کد خبر: ۱۰۴۴۱۲۰
تاریخ انتشار: ۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۰۸:۰۰ 21 April 2021
تعداد بازدید : 11964
کد خبر: ۱۰۴۴۱۲۰
|
۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۰۸:۰۰ 21 April 2021
|
21312 بازدید
|
۱
بازدید 21312
۱
خورش فِسِنجان یا فَسوجن یا فسنجون یکی از خورش‌های اصیل ایرانی است. پیش از این طرز تهیه این خورش را در تابناک فراگرفته‌اید. همچنین پیش از این طرز تهیه چندین نوع ته چین را در تابناک فراگرفته‌اید. اکنون نوبت پخت یک غذای ترکیبی است و طرز تهیه ته چین فسنجان را با آموزش جواد جوادی آشپز حرفه‌ای فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری
برچسب ها
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
اکرم سادات
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۰۲ - ۱۴۰۰/۰۲/۰۸
سلام وافعاعالی بودولی دراین شرایط اقتصادی خیلی هزینه برهست ممنونم که انقدرقشنگ توضیح دادند
نظرسنجی
تحولات اخیر سوریه و سقوط بشار اسد چه پیامدهایی دارد؟