ته چین؛

طرز تهیه کوکوی ورمیشل

کد خبر: ۱۰۴۵۵۳۷
تاریخ انتشار: ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۰۸:۰۰ 26 April 2021
تعداد بازدید : 27769
کد خبر: ۱۰۴۵۵۳۷
|
۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۰۸:۰۰ 26 April 2021
|
41937 بازدید
|
۴
بازدید 41937
۴
کوکوی یکی از غذاهای معروف در آشپزی ایرانی است. ماده اصلی کوکو تخم مرغ است و در طبخ انواع مختلف این غذا از سبزی، پیاز، سیر، فلفل دلمه‌ای، قارچ، سیب زمینی و ادویه به‌طور معمول استفاده می‌شود. کوکو معمولاً به صورت پهن و گرد یا بیضی درست می‌شود. طرز تهیه کوکوی ورمشیل که با ورمشیل یا همان رشته فرنگی تهیه می‌شود را در تابناک فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۴
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۴۵ - ۱۴۰۰/۰۲/۰۷
خیلی مزخرف بود.اینهمه روغن و مواد واسه یه کوکو؟در ضمن ورمیسل سرخ بشه مثل سنگ سفته.اصلا نه جالب بود نه کاربردی و اقتصادی
پاسخ ها
ناشناس
| - |
۱۱:۵۵ - ۱۴۰۰/۰۲/۲۱
سیب زمینی هم وقتی سرخ بشه سفت می شه ولی وقتی با تخم مرغ مخلوط میشه دیگه سفت نیست . در ضمن وریشل اول آب کش میکشه درنتیجه نرمه وقتی با تخم مرغ مخلوط میشه دیگه سفت نمیشه
یکبار امتحان کن بعد نظر بده
اکرم سادات
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۴۸ - ۱۴۰۰/۰۲/۰۸
سلام دستتون دردنکنه خیلی عالی بودخیلی قشنگ توضیح دادندبازم ممنون
الهام
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۳۴ - ۱۴۰۰/۱۲/۰۸
عالی و بسیار دقیق توضیح دادید، با سپاس