ته چین؛

طرز تهیه کوکوی استرالیایی

کد خبر: ۱۰۴۵۵۸۹
تاریخ انتشار: ۰۸ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۰۸:۰۰ 28 April 2021
تعداد بازدید : 21427
کد خبر: ۱۰۴۵۵۸۹
|
۰۸ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۰۸:۰۰ 28 April 2021
|
76795 بازدید
|
۱
بازدید 76795
۱
کوکوی یکی از غذاهای معروف در آشپزی ایرانی است. ماده اصلی کوکو تخم مرغ است و در طبخ انواع مختلف این غذا از سبزی، پیاز، سیر، فلفل دلمه‌ای، قارچ، سیب زمینی و ادویه به‌طور معمول استفاده می‌شود. کوکو معمولاً به صورت پهن و گرد یا بیضی درست می‌شود. پیش از این طرز تهیه شماری از انواع کوکو را در تابناک فراگرفته‌اید. اکنون نوبت فراگیری کوکو استرالیایی است.
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
مسعود رجایی
|
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
|
۰۸:۱۱ - ۱۴۰۰/۰۲/۰۸
فکر نکنم اقای جوادی رضای باشه شما ویدوش را پخش کنید
چندین بار گفته راضی نیستم