ته چین؛

طرز تهیه پیاز چغرتمه

کد خبر: ۱۰۴۵۵۹۴
تاریخ انتشار: ۰۹ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۰:۰۰ 29 April 2021
تعداد بازدید : 15656
کد خبر: ۱۰۴۵۵۹۴
|
۰۹ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۰:۰۰ 29 April 2021
|
54600 بازدید
|
۲
بازدید 54600
۲
خورش پیاز چغرتمه یکی از غذاهای خوش طعم گیلانی است طعم بسیار خوشمزه و تقریبا شیرینی دارد. این خورش معمولاً با برنج سرو می‌شود اما گروهی نیز آن را با نان می‌خورند. دستور پخت این خورش خوش طعم را در تابناک فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۲
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۳۲ - ۱۴۰۰/۰۲/۰۹
جالبه همه این اسامی ترکی اند ولی در ایران هر کدام را به یه محل نسبت می دن قورمه - قیمه - دلمه - چغرتمه - شیشلیک - جغور بغور و غیره
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۱۹ - ۱۴۰۰/۰۲/۰۹
بعد از 60 سال چغرتمه رب دار دیدیم!!!