ته چین؛

طرز تهیه مرغ تند تنوری

کد خبر: ۱۰۴۵۹۷۵
تاریخ انتشار: ۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۰:۰۰ 02 May 2021
تعداد بازدید : 31363
کد خبر: ۱۰۴۵۹۷۵
|
۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۰:۰۰ 02 May 2021
|
34705 بازدید
|
۲
بازدید 34705
۲
مرغ تند تنوری یکی از غذاهای خوش طعم، تندی و دودی است که در فر تهیه می‌شود. طرز تهیه این مرغ را با آموزش جواد جوادی آشپز حرفه‌ای فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری
برچسب ها
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۲
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۰۹ - ۱۴۰۰/۰۲/۱۲
اشپز چرا گوشواره داره ؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۵۴ - ۱۴۰۰/۰۲/۱۲
کسی میدونه پودر دود در ایران میشه تهیه کرد یا نه؟