ته چین

پخت تخم اژدها روی آتش

کد خبر: ۱۲۰۵۱۸۲
تاریخ انتشار: ۲۷ آبان ۱۴۰۲ - ۰۸:۵۲ 18 November 2023
تعداد بازدید : 340
کد خبر: ۱۲۰۵۱۸۲
|
۲۷ آبان ۱۴۰۲ - ۰۸:۵۲ 18 November 2023
|
4625 بازدید
بازدید 4625
تخم اژدها یک شیوه باستانی برای پخت غذا است که امروزه همچنان در منطقه آذربایجان رواج دارد. در این ویدیو این تکنیک پخت غذا را فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری
برچسب ها
مطالب مرتبط
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟