ته چین؛

دستور پخت مرغ باربیکیو با عسل

کد خبر: ۸۰۶۸۶۶
تاریخ انتشار: ۲۰ خرداد ۱۳۹۷ - ۲۲:۴۷ 10 June 2018
تعداد بازدید : 1333
کد خبر: ۸۰۶۸۶۶
|
۲۰ خرداد ۱۳۹۷ - ۲۲:۴۷ 10 June 2018
|
9082 بازدید

مواد لازم:
نصف پیمانه آرد سفید
نصف قاشق چایخوری نمک
نصف قاشق چایخوری فلفل
سه عدد سینه مرغ بدون پوست و استخوان متوسط
نصف پیمانه سس باربیکیو
یک چهارم پیمانه عسل
نصف قاشق چایخوری فلفل خرد شده
فلفل سیاه به مقدار دلخواه

 

بازدید 9082
در این دستور پخت مرغ به همراه سس باربیکیو و عسل پخته می‌شود تا همزمان طعم شیرین و کمی تند به غذای شما بدهد.
اشتراک گذاری
برچسب ها
مطالب مرتبط
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟