سیاستمدار ضداسرائیل که جاسوس صهیونیست‌ها بود!

الیاهو بن شائول کوهین، جاسوس رژیم صهیونیستی با نفوذ در دولت سوریه توانست تا منصب مشاور عالی وزیر دفاع این کشور ترقی کند. او متولد ۱۳۰۳ در اسکندریه مصر بود که بعد از آشکار شدن نفوذی بودنش در بدنه دولت سوریه به اعدام محکوم و در ۱۳۴۴ در میدان «مرجه» دمشق به دار آویخته شد.
کد خبر: ۱۰۴۷۵۶۳
|
۰۲ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۰۸:۴۰ 22 April 2021
|
16571 بازدید
|

به گزارش «تابناک»، روزنامه جمهوری اسلامی نوشت: انفجارهای پیاپی در تأسیسات هسته‌ای نطنز و شهادت محسن فخری‌زاده که همگی به رژیم صهیونیستی منتسب هستند، نباید در گرد و غبار منازعات سیاسی و رقابت‌های انتخاباتی که در آستانه آن قرار داریم به فراموشی سپرده شوند.

در این مطلب آمده است؛ اگر متولیان اصلی امور اطلاعاتی و امنیتی، این ماجرای مهم و حساس را با دقت و تیزبینی دنبال نکنند، افراد مشکوک و فرصت‌طلب با مطرح کردن مطالب افراطی و اتهام‌زنی‌های حساسیت‌برانگیز به این نهادها و حتی مسئولان بالاتر تلاش می‌کنند راه خود را برای طی کردن پله‌های ترقی و در دست گرفتن قدرت هموار نمایند و کشور را در اختیار همان دشمنانی قرار دهند که دستهایشان به خون ترورشدگان و تخریب‌ها و جنایت‌های هسته‌ای آلوده است. در پشت چهره بظاهر دلسوز این افراد باید در جستجوی موجودات مرموزی باشیم که چهره‌های واقعی خود را پنهان می‌کنند تا بتوانند اهداف شوم خود را با فریبکاری و جلب افکار عمومی محقق سازند.

به عملکرد مرموزانه «ایلی‌کوهین» جاسوس اسرائیلی که در سوریه تا عالی‌ترین مناصب دولتی بالا رفت توجه کنید و سپس این واقعیت را بپذیرید که هم‌اکنون در ایران ما «ایلی‌کوهین‌»های زیادی وجود دارند که در فریبنده‌ترین پوشش‌ها پنهان شده‌اند تا بتوانند مأموریت خود را به بهترین وجه انجام دهند.

الیاهو بن شائول کوهین، جاسوس رژیم صهیونیستی با نفوذ در دولت سوریه توانست تا منصب مشاور عالی وزیر دفاع این کشور ترقی کند. او متولد ۱۳۰۳ در اسکندریه مصر بود که بعد از آشکار شدن نفوذی بودنش در بدنه دولت سوریه به اعدام محکوم و در ۱۳۴۴ در میدان «مرجه» دمشق به دار آویخته شد.

ایلی‌کوهین را در سوریه با نام «کامل امین» می‌شناختند. او بسیار تندرو و در ابراز مخالفت با اسرائیل پیشرو بود. البته این ظاهر ایلی‌کوهین بود ولی در باطن، او جاسوس و مأمور مخفی رژیم صهیونیستی بود و با بالا رفتن از پله‌های ترقی و در اختیار گرفتن مناصب حکومتی توانسته بود تا یک قدمی در اختیار گرفتن منصب نخست‌وزیری سوریه به پیش برود.

ایلی‌کوهین، در مجلس ملی سوریه با فریادهایش اسرائیل را به بدترین اقدامات متهم می‌کرد ولی هنگامی که شب در خانه خود تنها می‌شد اطلاعات محرمانه سوریه را برای اسرائیل مخابره می‌کرد. دستور موساد به او این بود که تا می‌توانی علیه اسرائیل بگو و بنویس تا وانمود کنی دشمن شماره یک اسرائیل هستی. در نهایت، او در اثر شنود تصادفی پیام‌هایش به اسرائیل، شناخته و دستگیر و محاکمه و اعدام شد.

نکته مهمی که در پرونده «ایلی‌کوهین» دارای برجستگی خاص است اینست که تمام گفته‌ها، نوشته‌ها و اقداماتش به نفع رژیم صهیونیستی تمام می‌شد و علیرغم فریادهائی که علیه این رژیم می‌زد، کمک بزرگی به صهیونیست‌ها برای پیشبرد اهدافشان در سوریه و در منطقه می‌کرد. آنچه قابل تأمل است اینست که موساد به ایلی‌کوهین دستور داده بود تا می‌تواند تندتر و افراطی‌تر علیه اسرائیل بنویسد و بگوید و فریاد بزند تا مسئولان دولت سوریه پی به جاسوس بودن او نبرند و مردم سوریه نیز مجذوب او شوند.

این نمونه کاملاً تاریخی و ملموس می‌تواند برای کشور ما و دولتمردان ما به‌ویژه مسئولان اطلاعاتی و امنیتی ما یک درس عملی باشد. سؤال مهم ‌اکنون اینست که در کشور ما امروز از چند «ایلی‌کوهین» در دستگاه‌های مختلف وجود دارد؟ در میان فعالان سیاسی، مسئولین سابق، رسانه‌ها و بخش‌های دیگر چند نفوذی ظاهرالصلاح با ریش و تسبیح و پیشانی پینه‌بسته داریم که ظاهراً بسیار دلسوزانه سخن می‌گویند و می‌نویسند و با حملات تند خود هر روز رژیم صهیونیستی را نابود می‌کنند ولی در عمل به نفع این رژیم در حال فعالیت هستند؟

از کنار این سؤال‌های اساسی نباید بی‌تفاوت عبور کرد. تردیدی وجود ندارد که در کشور ما هم «ایلی‌کوهین»‌هائی مشغول فعالیت‌ هستند و مسئولان اطلاعاتی و امنیتی ما باید با هوشیاری کامل آنها را زیر نظر بگیرند و در زمان مناسب با آنها برخورد کنند. ساده‌اندیشی است اگر با قضاوت درباره افراد، به ظاهر آنها اعتماد کنیم و فریب زبان چرب و قلم داغ و رفتارهای افراطیشان را بخوریم. این قبیل ساده‌اندیشی‌ها در طول 42 سال گذشته ضربه‌های سختی به انقلاب و نظام و کشور وارد کرده که فاجعه‌های هفتم تیر و 8 شهریور 1360 نمونه‌هائی از این ضربه‌ها هستند. اگر به این موضوع مهم توجه دقیق شده بود، کشور گرفتار جریان انحرافی نمی‌شد، و در تأسیسات هسته‌ای نطنز انفجارهای پیاپی رخ نمی‌داد و محسن فخری‌زاده را نیز از دست نمی‌دادیم. قابل قبول نیست که خود را مؤمن بدانیم و از یک سوراخ چندین‌بار گزیده شویم. اجازه ندهید «ایلی‌کوهین»ها باز هم بر ما بتازند، مراقب «ایلی‌کوهین‌»های وطنی باشید.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۱
در انتظار بررسی: ۲۹
انتشار یافته: ۱۵
ناشناس
|
Canada
|
۰۸:۴۷ - ۱۴۰۰/۰۲/۰۲
این روزها چقدر این داستان برای ما آشناست ،
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۴۹ - ۱۴۰۰/۰۲/۰۲
چقدر عبارات آشنایی!
هر وقت رژیم صهیونیستی به تنگنا می افتاد فریاد ضد هولوکاست بلند می شد.....
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۰۸ - ۱۴۰۰/۰۲/۰۲
او نهایی که بدون ریش و تسبیح هستن چی؟؟؟؟؟شایدم این مقاله را یک ایلی کوهن نوشته!!!!!!!!؟؟؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۲۰ - ۱۴۰۰/۰۲/۰۲
تو مملکتی که بجای توجه به ریشه ادمها به ریششون نگاه می کنند عاقبت همین میشه
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۲۰ - ۱۴۰۰/۰۲/۰۲
بسیار عالی
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۴۲ - ۱۴۰۰/۰۲/۰۲
مثل اونهایی که در مجلس برجام آتش می زنند
حمید
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۵۶ - ۱۴۰۰/۰۲/۰۲
کشور و انقلاب ما از این نفوذیها کم ضربه نخورده است پس بیایید کسانیکه با شعارهای تند و آتشین هر از چند گاهی برای کشور گرفتاری درست میکنند را با دقت تمام سوابق و موضعگیری هایشان در گذشته و حال زیر نظر بگیرید . از طرفی دقت نمایید که چه کسانی در بزنگاهها شعار جنگ و نابودی سر داده اند ولی اکنون که بیم لو رفتن دارند آرام گرفته اند تا هم سر فرصت به آشوبگری بپردازند .
حمید
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۲۳ - ۱۴۰۰/۰۲/۰۲
یکی از بهترین جاها برای نفوذ و رشد جواسیس ، احزاب ، گروهها و دستجات سیاسی ، فرهنگی و اجتماعی هستند پس باید افعال کسانیکه بر طبل دشمنی و تفرقه می کوبند و هر گاه بحثی در رابطه با وحدت و همکاری بین نیروهای انقلاب از طیف های گوناگون بیان میشود با تمام توان رسانه ای و با تحریک نیروهای در اختیار از هرگونه وحدت و هم افزایی ممانعت و اختلاف سلیقه بین نیروهای انقلاب را تا سطح دشمنیهای دشمنان مولا علی ع با او بالا میبرند، اینها هر کسی و با هر جایگاه و ظاهری که هستند باید مهار کرد . کمترین نتیجه این تندروی ها پیاده کردن اجباری دلسوزان از قطار انقلاب و هول دادن آنها به دامن دشمنان و تقویت جبهه دشمن با ناراضی سازی از کسانیکه دل در گرو کشور و انقلاب دارند.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۲۸ - ۱۴۰۰/۰۲/۰۲
رفتار این بابا با اینکه مربو طبه تقریبا هشتاد سال پیش بوده ولی خیلی خیلی آشنا است، انگار که چپ و راست داره دور و برمان اتفاق می افته!!!!
امیر
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۵۹ - ۱۴۰۰/۰۲/۰۲
اگه میشه این چند نفری که شبیه کوهین هستند رو بررسی کنند، ممنون میشم. کسایی که ریختند سفارت آمریکا که آثار و تبعاتش تا کننون هست و خواهد بود. ورود و آتش زدن سفارت انگلیس و عربستان و کارها دیگه که ضرر شدید به منابع کشور وارد کردند. بررسی کنند که قبلا چقدر ثروت داشتند و الان چقدر دارند مخصوصا ثروت خانم و بچه ها و فایل نزدیک و همچنین خانواده و اطرافیان نزدیکشون کجاهستند و چکار میکنند و ...
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # دمشق # الجولانی
الی گشت
آخرین اخبار
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
سرمربی بعدی تیم پرسپولیس چه کسی باشد؟