بسته اخبار حوادث بیستم اردیبهشت ماه ۱۴۰۰؛
۳ سناریو برای فرار از یک جنایت
آخرین آمار مبتلایان «کووید-۱۹»/ تخریب ناگهانی یک منزل دو طبقه قدیمی در میدان راه آهن/ نامادری به اتهام قتل محاکمه میشود/ مالخر گوشی سرقتی راهی زندان شد/ پدر و مادر همسرم مرا قصاص نمیکنند/ سرقت با دوربینهای شکاری!/ ۳ سناریو برای فرار از یک جنایت/ زورگیران محله نازی آباد در دام پلیس/ کشف ۲۰۰ قبضه سلاح سرد در خیابان مولوی
به گزارش «تابناک»؛ مهمترین اخبار حوادث و توصیه پلیسی امروز (دوشنبه بیستم اردیبهشت ماه سال ۱۴۰۰) را میتوانید در این بسته خبری مشاهده کنید.
آخرین آمار مبتلایان «کووید-۱۹»
مجموع آمار مبتلایان قطعی در کشورمان به دو میلیون و ۶۷۳ هزار و ۲۱۹ تن رسید.
بیشتر بخوانید
تخریب ناگهانی یک منزل دو طبقه قدیمی در میدان راه آهن
ملکی گفت:در یک خانه دو طبقه قدیمی تخریب ناگهانی رخ داد و آتش نشانان توانستند یک پسربچه ۸ ساله را زنده از زیر آوار خارج کنند.
بیشتر بخوانید
نامادری به اتهام قتل محاکمه میشود
کیفرخواست نامادری در پرونده قتل عمد پسر ۸ ساله با متادون در حالی صادر شد که وی همچنان منکر قتل این کودک است.
بیشتر بخوانید
مالخر گوشی سرقتی راهی زندان شد
رئیس پایگاه یکم پلیس آگاهی تهران بزرگ از دستگیری مالخر تلفن همراه خبر داد و گفت: با دستور قضائی متهم روانه زندان شد.
بیشتر بخوانید
پدر و مادر همسرم مرا قصاص نمیکنند
مردی که از ۷ سال پیش به جرم قتل همسرش در زندان است از دادگاه درخواست کرد به او حکم آزادی موقت بدهند تا از اولیای دم رضایت بگیرد.
بیشتر بخوانید
سرقت با دوربینهای شکاری!
سارق سابقه داری که با انواع دوربینهای شکاری از بالای درخت توت، طعمه هایش را زیر نظر میگرفت، در یک عملیات ضربتی دستگیر شد.
بیشتر بخوانید
۳ سناریو برای فرار از یک جنایت
جسد زن جوان ۲ هفته بعد از ناپدید شدنش در حالی داخل چاه یک باغ پیدا شد که خواستگار وی بهعنوان تنها مظنون پرونده منکر قتل است.
بیشتر بخوانید
زورگیران محله نازی آباد در دام پلیس
رئیس پلیس پیشگیری تهران از دستگیری ۲ زن و ۲ مرد زورگیر که با همکاری یکدیگر یک دستگاه خودرو را سرقت کرده بودند، خبر داد.
بیشتر بخوانید
کشف ۲۰۰ قبضه سلاح سرد در خیابان مولوی
سرکلانتر هفتم پلیس پیشگیری پایتخت از کشف ۲۰۰ قبضه سلاح سرد و دستگیری فروشنده آن خبر داد.
بیشتر بخوانید
توصیه پلیسی:
کلاهبرداری در پوشش جمع آوری فطریه و کفاره روزه
در روزهای پایانی ماه مبارک رمضان تعدادی از مجرمان سایبری از هر فرصت و زمانی برای عملی کردن اعمال و اهداف مجرمانه خود استفاده میکنند و همواره به دنبال موقعیتها و شگردهایی هستند تا با استفاده از آن بتوانند از کم دقتی و حسن اعتماد هموطنان سوء استفاده کنند. به تازگی مشاهده شده که کلاهبرداران با سوءاستفاده از حس انسان دوستانه مردم، تبلیغات زیادی در راستای پرداخت زکات فطریه به نیازمندان، افراد بیخانمان، کمک به بیماران و کودکان نیازمند از طریق ارسال پیامک یا تبلیغات در فضای مجازی و به خصوص شبکههای اجتماعی انجام میدهند.
شهروندانی که قصد دارند فطریه یا کفاره روزه خود را از طریق فضای مجازی پرداخت کنند، میتوانند فطریه یا کفاره روزه خود را به حسابهای مؤسسات اعلام شده توسط رسانههای رسمی و داخلی واریز و از پرداخت وجه در سایتهای نامعتبر و حساب شخصی افراد خودداری کنند. با توجه به اینکه بیشتر هموطنان از تلفنهای همراه و شبکههای اجتماعی استفاده میکنند بنابراین امکان طراحی اپلیکیشنها و همچنین کانالها و صفحات جعلی منسوب به نهادهای دولتی و مسئول بیش از سایر شگردهای مجرمانه متصور است، از این رو هموطنان مراقب کانالها و اپلیکیشنهای جعلی باشند.
شهروندان هشدارهای پلیس فتا را جدی بگیرند و در صورت اطلاع از هرگونه فعالیت مجرمانه در فضای مجازی یا پیام رسانهای موبایلی مراتب را از طریق نشانی پلیس فتا به آدرس www.cyberpolice.ir بخش ارتباطات مردمی گزارش کنند.