مهار آتش سوزی جنگل‌های گچساران

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری کهگیلویه و بویراحمد گفت: آتش سوزی در ارتفاعات مشرف به کوه‌های «نارک» تا «انبارشاهی» در شهرستان گچساران حدود ساعت ۲۱ به طور کامل مهار شد.
کد خبر: ۱۰۵۳۳۵۱
|
۳۱ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۰۳:۳۶ 21 May 2021
|
5148 بازدید
به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، «غلام حسین حکمتیان اصل» افزود:این آتش سوزی که عصر روز سه شنبه آغاز شده بود پس دوباره مهار و دوباره به دلیل سقوط کنده‌های باقی مانده به ارتفاعات پایین دست فوران می‌کرد.
وی اظهار کرد: امدادگران تا ۴۸ ساعت آینده برای پایش منطقه در محل آتش سوزی می‌مانند. چهار تیم از شهرستان‌های بویراحمد، باشت و چرام با نیرو‌های دولتی و طبیعت دوستان شهرستان گچساران برای اطفای حریق در این منطقه مشارکت داشتند.

مدیرکل منابع طبیعی استان کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: ۱۰۰ نفر نیروی امدادگر برای مهار آتش سوزی ارتفاعات گچساران مشارکت کردند و برای انتقال نیرو‌ها به ارتفاعات سخت‌گذر از بالگرد شرکت بهره برداری نفت و گاز این شهرستان استفاده شد.

حکمتیان اصل تصریح کرد: علت و وسعت آتش سوزی ارتفاعات گچساران پس از بررسی‌های کارشناسی اعلام می‌شود.
اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # نیمه شعبان # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ
الی گشت
آخرین اخبار
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟