رضایی: سالانه ۵۰ میلیارد دلار از جیب ملت به جیب مفت خورها می‌رود/ رئیسی: معترض افزایش قیمت بنزین بودم/ جلیلی: نیاز به تعامل گسترده با جهان داریم/ مهرعلیزاده: ایرانی‌ها ذاتا اصلاح طلبند/ زاکانی: با ماهیت برجام کار نداریم/ قاضی زاده: وزارت خانواده تشکیل می‌دهم

از چهارم خرداد که اسامی هفت نامزد احراز صلاحیت شده توسط شورای نگهبان اعلام و رسانه‌ای شد، فعالیت‌های انتخابات نیز حالت جدی‌تری به خود گرفته است.
کد خبر: ۱۰۵۷۰۶۵
|
۱۹ خرداد ۱۴۰۰ - ۲۳:۱۶ 09 June 2021
|
11387 بازدید
|

رضایی: سالانه ۵۰ میلیارد دلار از جیب ملت به جیب مفت خورها می‌رود/ رئیسی: معترض افزایش قیمت بنزین بودم/ جلیلی: نیاز به تعامل گسترده با جهان داریم/ مهرعلیزاده: ایرانی‌ها ذاتا اصلاح طلبند/ زاکانی:با ماهیت برجام کار نداریم/ قاضی زاده: وزارت خانواده تشکیل می‌دهم

از چهارم خرداد که اسامی هفت نامزد احراز صلاحیت شده توسط شورای نگهبان اعلام و رسانه‌ای شد، فعالیت‌های انتخابات نیز حالت جدی‌تری به خود گرفته است.


به گزارش «تابناک»؛ طبق اعلام شورای نگهبان، سید ابراهیم رئیسی، محسن رضایی، سعید جلیلی، عبدالناصر همتی، محسن مهرعلیزاده، امیرحسیت قاضی زاده هاشمی و علیرضا زاکانی ۷ نامزدی هستند که تلاش دارند از رسانه ملی و رسانه‌های مجازی و شبکه های اجتماعی شناخت بهتری از خود به مردم ارائه دهند.

آنچه در ادامه می آید گزیده ای از سخنان نامزدهای انتخابات سیزدهم است.
 
*رضایی: بازی جناحی را کنار می گذاریم/ سالانه پنجاه میلیارد دلار  یارانه از جیب این ملت به جیب مفت خورها می رود
 
محسن رضایی نامزد انتخابات ریاست جمهوری در گردهمایی اقوام ایرانی گفت: سال ۱۴۰۰ سال گشایش امور خواهد بود و غم و غصه ها کنار خواهد رفت و آغاز دوران جدیدی را برای شکوفایی ملت ایران در میدان اقتصاد و صعنت و کشاورزی، فرهنگ و برادری و دوستی شروع خواهیم کرد. این آغاز برای وحدت و برادری و دوستی همه اقوام سربلند ایرانی است. من از عزیزانی که در اینجا جمع شده اند تشکر می کنم. 
 
وی افزود: من دولتم را با کمک همه اقوام ایرانی شکل خواهم داد. هیچ قوم و استانی در دولت من، بدون نماینده نخواهد بود. از برادران اهل سنت، اعراب، ترک ها، بلوچ ها، کردها و همه استان ها وزیر و معاون وزیر خواهیم داشت. ما انقلاب اسلامی و جمهوری اسلامی را با هم و در کنار هم برپا کردیم و در دفاع مقدس کنار هم بودیم. نمی شود که ۲۵استان در اداره کشور نقش نداشته باشند. دو جناح سیاسی که با هم دعوا دارند و بقیه آحاد ملت را از قطار انقلاب پیاده کرده اند. 

رضایی گفت: دولت ما قطار انقلاب را بزرگ خواهد کرد و صندلی برای سوار شدن ایرانیان خارج از کشور هم در نظر خواهد گرفت. پنجاه درصد جامعه ما را بانوان تشکیل می دهند و باید فعال شوند. جوانان ما الان بیکار و کارخانجات ایرانی تعطیل هستند. اقوام ایرانی و اقلیت ها را به عنوان فرصت و کلید طلایی پیشرفت باید دید و نه تهدید. اقوام ایرانی، کشور را تا کنون حفظ کرده اند. اکثر مرزهای ما را در طول تاریخ برادران اهل سنت حفظ و دشمن را متوقف کرده اند. 

این نامزد انتخابات ریاست جمهوری با اشاره به پرچم مقدس ایران بر روی قلب خود گفت: این پرچم بر روی سینه من، نشان می دهد که دولت جدیدی برای بالا آمدن نقشه و برافراشته شدن پرچم ایران تشکیل می شود و بازی جناحی را کنار می گذاریم و از شایستگان همه جناح ها استفاده می کنیم. ما به کسی سهم نمی دهیم، ما حق آنها را می دهیم. ما حق اقوام، جوانان، بانوان، اهل سنت و شیعیان استان های دیگر را بدون منت و با تکریم می دهیم. 

وی افزود: من دست همه اقوام ایرانی را می بوسم و به این بوسه افتخار می کنم. واقعا به اقوام ایرانی عشق می ورزم. به زابل مظلوم که از خشک شدن هامون صدمه دیده است، به بندری ها، به بوشهری ها عشق می ورزم. به برادران عزیز عربم که جانانه در مقابل صدام ایستادند و علی هاشمی ها را تقدیم کردند.
 
رضایی گفت: کمتر کسی علی هاشمی را می شناسد، عرب با غیرت در سوسنگرد و حمیدیه در مقابل صدام ایستاد. از اولین کسانی که مقاومت کردند، برادران عرب ما بودند. کردهای ایلامی، کرمانشاهی، کردستانی ها، سنندج و مریوان، مهاباد ما عزیز ما، خوی و ارومیه، تبریز و مراغه و اردبیل عزیز، گیلان و مازندران و گلستان، خراسان شمالی و جنوبی، مشهد عزیز، اصفهان و یزد و همه و همه بی نظیرند. همه مردم ایران سرمایه بی نظیر و عظیمی را به نام اقوام ایرانی تشکیل داده اند. 

رضایی گفت: امثال قاسم سلیمانی در میان جوانان گمنام و ناشناخته ایرانی زیاد است و از میان اقوام ایرانی چنین اسطوره هایی بر می خیزند و پرچم ایران را با عزت بر قله های دنیا نصب خواهند کرد. مهم این است که حق را به حق دار بدهیم و به این مشکلات پایان بدهیم.

وی افزود: سالانه پنجاه میلیارد دلار از یارانه های پنهانی از جیب این ملت به جیب مفت خورها می رود. دیشب در مناظره گفتم با حرف مفت و با این وضع نمی توان کشور را اداره کرد. کدام خانواده ایرانی می داند فردا قیمت مسکن و گوشت و حمل و نقل چقدر می شود؟ بورس چه می شود؟ 

رضایی گفت: رابطه خوبی که بین من و مقام معظم رهبری وجود دارد، دست من را برای خدمت بازتر می کند که با رهنمودهای ایشان، سیاست های کلی ابلاغی ایشان را اجرا و تحولی اساسی را از بالا تا پایین با دست شما پیاده کنم. سربازان ما در ساحل مدیترانه دارند از صلح و امنیت پاسداری می کنند و شایسته نیست که خانواده‌هاشان نگران وضع معیشت باشند.
 
رئیسی: معترض افزایش قیمت بنزین بودم/به جامعه شوک وارد شد
 
آیت الله سید ابراهیم رئیسی نامزد انتخابات ریاست جمهوری نیز در مسجد دانشگاه تهران گفت: راه اعتمادسازی در جامعه شفاف سازی و با صداقت حرف زدن با مردم است.
 
وی خاطرنشان کرد: در دولت مردمی قرارداد‌های اقتصادی به اطلاع مردم می‌رساند و هیچ قرارداد مهمی محرمانه نخواهد بود؛ حوادث آبان ۹۸ و معرفی و برخورد با عاملان آن، از پرشمارترین سوالاتی بود که دانشجویان از رئیس قوه قضائیه سوال کردند و آیت‌الله رئیسی پاسخ داد: اصلاح قیمت انرژی و افزایش قیمت بنزین از قوانین مصوب مجلس بود که باید در یک شیب ملایم اجرایی می‌شد، اما دولت پنج سال به این قانون عمل نکرد.
 
نامزد انتخابات ریاست جمهوری افزود: موقعی که این طرح به جلسه شورای هماهنگی سران قوا آمد، سه بار اعتراض و سوال کردم، چرا در این جلسه مطرح شده که آنها گفتند این موضوع در دولت تصویب شده و اینجا فقط برای اطلاع و هماهنگی مطرح می‌شود.

رئیسی ادامه داد: آنجا این بحث پیش آمد که قانون می گوید درآمد حاصل از افزایش قیمت بنزین باید صرف تولید شود؛ اما دولت می خواهد آن را مستقیم به مردم بدهد که فقط همین مساله در جلسه سران قوا تصویب شد که مورد تایید مقام معظم رهبری هم قرار گرفت.

آیت‌الله رئیسی با بیان این که دولت با عملکرد نامناسب در اجرای این طرح به جامعه شوک وارد کرد، اظهار داشت: من سه چهار روز قبل از اجرای طرح توسط دولت، از موضوع مطلع شدم و در نامه ای رسمی هشدار دادم که کشور زمینه اجرای این طرح بدون اقناع مردم را ندارد و زمان اجرای آن را مناسب نمی دانم.

این نامزد انتخابات ریاست جمهوری سیزدهم در بخش دیگری از سخنانش با بیان این که شرایط حساس کشور می طلبد دقیق و حساب شده عمل کنیم و تحت تاثیر فضاسازی ها قرار نگیریم اظهار داشت: امروز زندگی مردم و کسب و کار و معیشت آنها آسیب دیده و دولت هم به دلیل از دست رفتن سرمایه اجتماعی دچار آسیب جدی شده است.

رئیسی افزود: در این شرایط باید تلاش کنیم که با تغییر ساختارها و روندهای جاری بار دیگر اعتماد را به مردم بازگردانیم و آنها را نسبت به آینده، نظام و دولت امیدوار کنیم.
 
*جلیلی: نیاز به یک تعامل گسترده و سازنده با جهان داریم
 
سعید جلیلی، نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست‌جمهوری، در جمع فعالان بخش تعاون، اظهار داشت: جمله‌ای از بنده نقل شد مبنی بر اینکه بدون مردم هیچ کاری پیش نمی‌رود. این جمله حقیقتا باور ماست و شعار نیست؛ امروز دو‌ شکل می‌شود برای اداره کشور برنامه ریزی کرد؛ یک اینکه کشور را اداره کنیم و اگر مشکلی بود، برطرف کنیم. 
 
وی افزود: در هشت سال گذشته سعی کردیم مدل این جلسات را زیاد داشته باشیم. جمع‌بندی بنده و دوستان این است که فکر می‌کنیم امکانات کشور به‌گونه‌ای است که اگر یک اراده و باور جدی و برنامه داشته باشیم، کشور باید و می‌تواند جهش پیدا کند.
 
جلیلی خاطرنشان کرد: شاید بگویند این یک ادعاست، بله این ادعای ماست، اما قابل دفاع است. با هرکسی که در این موضوع تردید دارد، حاضر به مناظره هستم.
 
این نامزد انتخابات ریاست جمهوری خاطرنشان کرد: سوال این است؛ چگونه می‌شود کشور را جهش داد؟ آیا با همین ساختار می‌شود جهش ایجاد کرد؟ اگر می‌خواهید جهش ایجاد کنید، حتماً باید تمام ظرفیت‌های مردم را به کار بگیرید. یکی از بسترهای جهش، تعاونی‌ها هستند. با تعاونی و اتحادیه‌ها جلسات زیادی داشته‌ایم و به ۱۶ مساله مشترک رسیده‌ایم.  اگر شما می‌خواهید جهش ایجاد کنید باید این ۱۶ مانع را بردارید.
 
وی با بیان اینکه اقتصاد کشور را در محیطی سیال و لرزان نمی‌شود اداره کرد، گفت: لازمه‌اش این است که کشور را معطل خارج نکنیم؛ اتفاقاً ما نیاز به یک تعامل گسترده و سازنده با جهان داریم. نباید با هم تعارف داشته باشیم؛ با تبعیض و رانت‌خواری هم در دولت باید برخورد کرد؛ هم باید در بخش خصوصی و اتاق بازرگانی جلوی این کار را گرفت. 
 
*مهرعلیزاده: ایرانی‌ها ذاتا اصلاح طلب هستند
 
محسن مهرعلیزاده کاندیدای انتخابات سیزدهمین دوره ریاست جمهوری در برنامه‌ای تلویزیونی درباره علت کاندیداتوری‌ خود گفت: ضرورت های امروز جامعه، فقر و تنگدستی مردم و فاصله زیاد طبقاتی و مشکلاتی نظیر بیماری جوانان به گونه ای است که می‌طلبد فردی که تخصص و تجربه لازم دارد بیاید و کشور را از کشمکش ها خارج کند.


وی افزود: احساس وظیفه کردم که حاضر شوم و اگر توفیق یافتم اندوخته‌های خودم را برای مدیریت کشور به کار بگیرم.

کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری همچنین درباره میزان کافی بودن اختیارات رییس‌جمهوری گفت: بر اساس قانون اساسی اختیارات رئیس جمهوری به اندازه زیادی او را به اندازه شخص اول کشور تبدیل می کند. اگر در عمل مداخلات غیرقانونی و مشکلاتی غیر قانونی وجود نداشته باشد، این اختیارات کافی است.

مهرعلیزاده درباره نوع نگاهش به حل مشکلات کشور خاطرنشان کرد: اینکه ما فکر کنیم در فضایی بسته می‌توانیم کاری انجام دهیم، کاری اشتباه است؛ بنابراین، باید درها باز باشد و با بیرون در تعامل باشیم. اگر فکر کنیم که اگر دیگران به روی ما خندیدند و ما را به بازی گرفتند و در این صورت است که می‌توانیم باشیم و زندگی کنیم، مرتکب اشتباه شده‌ایم.

وی با اشاره به ظرفیت‌های داخلی افزود: ایران نیاز به اینکه دنبال خنده دیگران باشد ندارد و محور این است که در داخل جرات کنیم و پیش برویم اما نباید خود را در داخل محصور کنیم، بلکه باید نگاهمان به بازارهای خارجی و تعاملات علمی باشد. در مجموع باید اول به قدرت و توان درون اتکا کنیم و در عین حال نباید با کسی بیخودی دعوا کنیم و معارضه داشته باشیم و باید بر اساس ویژگی ملت خود با دنیا ارتباط داشته باشیم.

کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری سهم عمده مشکلات کشور را نداشتن برنامه منظم و سوء مدیریت‌ها عنوان کرد و گفت: تنها بخشی از مشکلات کشور به دلیل تحریم‌هاست و عمده این مشکلات به دلیل سوءمدیریت است؛ اگر مدیریت قوی باشد حتی می‌تواند اثرات تحریم‌ها را به حداقل رساند.

مهرعلیزاده در پاسخ به پرسشی درباره وضعیت فضای مجازی برای کودکان خاطر نشان کرد: نگرانی‌هایی در این زمینه وجود دارد اما به نظرم اگر راه مشخصی طراحی شود و والدین فرزندان خود را آگاه کنند، فضای خوبی است. در این زمینه دولت و بویژه دستگاه های فرهنگی نیز نه با ایده سانسور بلکه با ایده انتقال استفاده صحیح، روش استفاده صحیح از فضای مجازی را ترویج کنند.

مهرعلیزاده همچنین در پاسخ به این پرسش که آیا از میزان افزایش نرخ مسکن اطلاع دارید، اظهار کرد: بله؛ قیمت مسکن طی یکی دو سال قبل نزدیک به پنج برابر رشد کرد که یکی از دلایل آن تبدیل مسکن به کالایی بورسی است.

وی با اشاره به برنامه‌های خود در حوزه مسکن افزود: اولین کاری که میکنم انتقال حجم نقدینگی از مسکن به سمت تولید است. سپس باید راه را برای شرکتهای خصوصی جهت ایجاد شهرک‌های مسکونی ۵۰۰ تا هزار خانواری بسازند و مردم را به صورت اجاره به شرط تملیک صاحب خانه کنند.

کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری در پاسخ به این پرسش که نظر شما درباره اینکه برخی از هم فکران شما می‌گویند که مهرعلیزاده چون اینگونه فکر می کند که «نیامدن در انتخابات شایسته یک جریان مدنی و در چارچوب قانون نیست» ما نمی‌توانیم خیلی از او حمایت نمی‌کنیم، چیست، گفت: مردم ممکن است از موضوعاتی عصبانی و ناراحت باشند و در جریان سال ۹۸ دیدیم این عصبانیت را؛ اما نوع عکس‌العمل مردم طبیعی ست؛ چراکه آنها باید حرف خود را بزنند و ممکن است که حتی بگویند در انتخابات شرکت نمی‌کنیم ولی گروه‌های سیاسی بنابه قاعده خود را نخبه می‌دانند و اصولاً نقش گروه سیاسی این است که به امروز فکر نمیکند بلکه باید برای آینده فکر کند.

مهرعلیزاده با تاکید بر اینکه من یک نیروی اصلاح طلب هستم و معاون آقایان خاتمی و نبوی بوده‌ام، افزود: معتقدم ایرانی‌ها ذاتا اصلاح طلب هستند و نهضت‌های تنباکو و مشروطه و خود انقلاب اسلامی اموراتی اصلاح طلبانه هستند.

*زاکانی:با ماهیت برجام کار نداریم

نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست‌جمهوری در مورد ادامه مذاکرات پیرامون برجام تصریح کرد: ابایی از دنبال کردن مسیر به وجود آمده از قِبل برجام نداریم. ما در برجام وظایف خود عمل کردیم و حالا نوبت اروپا و سایر کشورها است که به وظایف خود عمل کنند. البته در مورد برجام مطابق قانون اقدام راهبردی مصوب ۱۲ آذر ماه سال ۱۳۹۹ عمل و طبق آن منافع خود را دنبال می‌کنیم.در مورد تعامل با آمریکا وضع مشخص است. آمریکا از ابتدای انقلاب دشمنی خود را با انقلاب مشهود کرد. آمریکا باید در تعاملات خود با ایران تغییر ایجاد کرده و با برداشت تحریم‌ها و فشار زمینه مراودات جدید را فراهم کند.


زاکانی در ادامه خاطرنشان کرد: سران آمریکا ملت این کشور را از تعامل جدی با ملت ایران محروم کردند، بین ملت و دولت آمریکا تفاوت قائلیم و ملت آمریکا تحت سلطه عده ای هستند که آنها را از تعامل با سایر ملت‌ها محروم می‌کنند. در عرصه جهان و منطقه به دنبال یک فرصت جدی هستیم و پیگیریم در شرایط نوین منطقه آرام و جهان با صلح و صفا داشته باشیم و جهان آینده را بهتر از شرایط امروز بسازیم.

وی در مورد مذاکره با کشورهای غربی در قالب برجام افزود: بنده اصل مذاکره‌ را نفی نکردم و با هر چه که به منافع ملی اضافه کند، موافق هستم. ما در مورد برجام یک سلسله خاستگاه ها و مطالباتی داریم، البته با ماهیت برجام کار نداریم، ما به عنوان مسلمان به تعهدات خود پایبند بودیم اما اروپا و آمریکا به تعهدات خود پایبند نبودند، همچنان که ترامپ در اردیبهشت ۹۷ از برجام خارج شد. لذا مذاکره برای استیفای حقوق خود ضروری است. نکنه بااهمیت این است، آمریکا زمانی می‌تواند به برجام برگردد که دست از تحریم و شرارت‌های اقتصادی بردارد، تضمین حقوقی بدهد و راستی آزمایی کنیم در این شرایط بازگشت آمریکا به برجام مشکلی ندارد.اما در حال حاضر آمریکایی‌ها هم می‌خواهند ساختار تحریم را نگه دارند هم موضوعات جدیدی را مد نظر قرار دهند، که همه آنها خط قرمز است.
 
*قاضی زاده هاشمی: وزارت خانواده تشکیل می‌دهیم
 
سیدامیرحسین قاضی‌زاده هاشمی نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در رادیو جوان گفت: سازمان بهزیستی و سازمان ملی جوانان را ادغام کرده و وزارت خانواده تشکیل می‌دهیم.
 

قاضی زاده هاشمی در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر اینکه طبق گزارش مرکز تحقیق و تفحص مجلس شورای اسلامی در اردیبهشت سال ۹۰ بیش از ۹۰ درصد از قاچاق از مبادی رسمی صورت گرفته است برای جلوگیری از قاچاق باید چکار کرد؟، تصریح کرد: اگر در حوزه مدیریت یک اصلاح‌گری انجام دهیم و دستگاه‌های مسئول مثل خود گمرکات، وزارت صنعت، معدن و تجارت موظف شوند و جا‌های دیگر مانند مناطق آزاد ویژه از بهره مندی آن ارتباطاتی که وجود دارد کنار گذاشته شوند و زیرساخت جامع الکترونیک به طوری که مجموع داده‌هایی که در کشور هست به هم وصل بشود و به طور کل مجموعه داده‌های اقتصادی به هم وصل بشود، مجموعه این‌ها می‌تواند کنترل بکند. وی اضافه کرد: با توجه به تغییر ارزش پول، کالا‌های یارانه‌ای یا غیر یارانه‌ای به خارج می‌رود با قحطی روبه رو می‌شویم.

نامزد انتخابات ریاست جمهوری در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر اینکه برنامه شما برای استفاده از ظرفیت‌های کم نظیر طبیعی و انسانی داخل کشور چیست، تصریح کرد: ظرفیت‌های طبیعی حدود هفت درصد منابع جهان در اختیار ماست که باید مراقبت بکنیم مجموعه روند پیشرفت سازگار با طبیعت باشد و باعث نابودی منابع طبیعی نشود که هزینه‌های اجتماعی و اقتصادی و انسانی جدیدی به ما تحمیل کند. تکنولوژی‌هایی که استفاده می‌شود حتما باید دوستدار محیط زیست باشد.

قاضی زاده هاشمی درباره اینکه چه برنامه مدونی برای صیانت از سبک زندگی ایرانی - اسلامی و تقویت نهاد خانواده درکنار نهاد اجتماع دارید، گفت: برنامه‌های مفصلی داریم. دریچه نگاه ما به اداره کشور، دریچه نگاه به خانواده است.
وی افزود: رویکردم به موضوعات با نگاه اجتماعی است. سازمان بهزیستی و سازمان ملی جوانان را اذعام کرده و وزارت خانواده تشکیل می‌دهیم.

قاضی زاده تأکید کرد: موضوع آسیب‌های اجتماعی مرتبط با خانواده است. اگر از کودک کار و اعتیاد و فحشا و امثال این‌ها یا زنان سرپرست خانواده صحبت می‌کنیم این‌ها در بستر خانواده باید دیده بشود.

کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری تأکید کرد: یک اعتبار ۵۰۰ میلیونی به ازای هر زوج جوان در نظر گرفته شده است که شامل هزینه‌های ازدواج و خرید جهیزیه و اشتغال است  تابتوانند از این اعتبار استفاده بکنند. طراحی ویژه‌ای شده برای این کار و این پشتیبان تشکیل خانواده‌های جدید است.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۹
در انتظار بررسی: ۱۹
انتشار یافته: ۲۱
مهدی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۴۳ - ۱۴۰۰/۰۳/۱۹
پس همتی چی شد ؟؟؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۵۱ - ۱۴۰۰/۰۳/۱۹
دیگه دیره
ناشناس
|
Switzerland
|
۲۳:۵۴ - ۱۴۰۰/۰۳/۱۹
جلیلی ۸ سال مذاکره کرد آخرش هیچی حالا میگه با دنیا تعامل کنیم!
رحمن
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۵۶ - ۱۴۰۰/۰۳/۱۹
رای بی رای.
تحت هیچ شرایطی رای نمیدیم. وسلام.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۰:۱۰ - ۱۴۰۰/۰۳/۲۰
رای بی رای .
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۰:۱۷ - ۱۴۰۰/۰۳/۲۰
فقط رضایی .
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۰:۱۸ - ۱۴۰۰/۰۳/۲۰
این قانون انتخابات است که
بدترین نوع رای دادن، رای ندادن است

برای همین است که تبلیغ می کنند رای ندهیم

چون میخواهند به بدترین شکل رای بدهیم
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۰:۲۰ - ۱۴۰۰/۰۳/۲۰
مهر علی زاده متخصص خوردن صبحانه در هتل و ورشکست کردن شرکت‌ها چرا شورای نگهبان با تاید این ناکارامدان بی سواد سطح انتخابات و پایین آورد
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۰:۲۱ - ۱۴۰۰/۰۳/۲۰
دوستان چپ و راست و بالا و پایین

لطفا با چشم باز رای دهید تا ۴ سال خودتان و ملت را نابود نکنید


جو گیر نباشیم


با هر میزانی از مشارکت، رییس جمهور انتخاب خواهد شد و ۴ سال برای همه تصمیم خواهد گرفت

حتی آنهایی که رای نداده اند


دو باره مثل ۹۲ و ۹۶ حرکت های احساسی نکنید


همه در یک کشتی هستیم

دوباره سوراخش نکنید

بیایید و این بار درست رای دهید
رضا
|
Netherlands
|
۰۰:۲۹ - ۱۴۰۰/۰۳/۲۰
ای قربون این دکتر رضایی برم می خواهد یک تنه سالی ۲ میلیون خانه بسازه معادل مجموع خانه های مشهد،اصفهان و یزد به همه مردم ماهی ۴۵۰هزار تومان یارانه بده،به همه زنان خانه دار حقوق بده و کل غذای مردم را به صورت کوپنی با دلار ۴۲۰۰ تومنی تامین کنه یعنی مملکت را میکنه فرا سوئیس
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # دمشق # الجولانی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
تحولات اخیر سوریه و سقوط بشار اسد چه پیامدهایی دارد؟