به گزارش تابناک به نقل از شفقنا، وی که ابتدا در کمپانی McKinsey فعالیت داشت، همزمان در زمینه فروش هم به شرکت گوگل مشاوره میداد و با توجه به استعداد ویژهاش در این زمینه، مورد توجه مؤسسان گوگل قرار گرفت و تصمیم گرفتند در سال ۲۰۰۴ از وی دعوت به همکاری در زمینه فروش کنند البته این بار وی نه در پست مشاور که بهعنوان یکی از کارمندان کلیدی این شرکت جذب گوگل شد. تنها چند سال تلاش و حضور کافی بود تا این نابغه هندی به جمع مدیران برتر گوگل بپیوندد و سرانجام در سال ۲۰۱۵ همزمان با بازنشستگی «لری پیج» بهعنوان مدیرعامل گوگل انتخاب شد.
ازآنجا که وی یک هندی- امریکایی محسوب میشود برای بسیاری، این انتخاب از سوی مؤسسان گوگل کمی عجیب بهنظر میرسید ولی نگاهی به تلاشها و موفقیتهای «ساندار پیچای» در طول همکاری با گوگل، راه هرگونه حرف و حدیث را بست. وی در طول فعالیت خود پیش از تصاحب پست مدیر عاملی، نوارابزارهای گوگل را گسترش داد و درنتیجه گوگل کروم را در اختیار کاربران قرار داد که این موفقیت در نوع خود بینظیر بود.
البته باید گفت که وی در این مسیر با سختیهای بسیاری نیز دست و پنجه نرم کرد بهعنوان مثال «اریک اشمیت» مدیر عامل وقت گوگل هرگز موافق وجود یک مرورگر برای گوگل نبود. از نگاه وی دلیل نداشت که یک شرکت نوپا مانند گوگل وارد جنگ بیپایان مرورگرها شود و همه سرمایه و اعتبار این کمپانی را بهخطر بیندازد اما پیچای با طرح بینقصی که به وی ارائه داد موفق شد موافقتش را جلب کند و حالا دیگر گوگل کروم در زمره برترین مرورگرهای جهان فعالیت دارد.
گفتنی است که ساندار پیچای تا سال ۲۰۱۲ مدیر ارشد گوگل کروم باقی ماند و برای توسعه آن تلاشهای زیادی داشت.البته موفقیتهای«ساندار پیچای» به همین جا ختم نشد و وی در سال ۲۰۱۹ علاوه بر مدیرعاملی گوگل موفق شد سکان کمپانی مادرتخصصی گوگل را نیز به دست گرفته و در قامت مدیریت این شرکت نقش آفرینی کند.
گفته میشود مدیرعامل گوگل در کودکی خانواده ثروتمندی نداشت و داشتن بسیاری از وسایل مورد علاقه وی در گرو تلاش بیوقفهاش بود. وی ۱۲ ژوئن سال ۱۹۷۲ در چنای نادو هند متولد شد و پدرش هم بهعنوان مهندس برق در شرکت GEC کنگلومرای بریتانیا مشغول بهکار بود. وی تحصیلاتش را در هند به پایان رساند ولی هوش بالای وی بویژه در زمینه فناوری همه را متعجب کرده بود. یکی از برترین شانسهای وی، کسب بورسیه از دانشگاه استنفورد بود که راه وی به سوی موفقیت را بسیار هموار کرد و درنهایت حکمرانی گوگل را به دست آورد.۰
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.