به گزارش بورس تابناک، وقتی به فهرست نمادهای متوقف شده در بازار سرمایه نگاه میکنیم، سه نماد بیش از دو هزار روز است که متوقف میباشند. این سه نماد به سرنوشتهای شومی دچار شدند.
شرکت تولیدی پمپ پارس (سهامی عام) با نماد تپمپس شرکت تولیدی پمپ پارس در سال ۱۳۴۴ با سرمایه گذاری و مدیریت پیرلس آمریکا تاسیس و از اواخر سال ۷۴ با نماد معاملاتی تپمپس وارد بورس شد.
این نماد از سال ۸۷ به دلیل عدم انطباق با شرایط بورس به همراه ۷۴ شرکت دیگر از فهرست شرکتهای بورسی حذف و از ۱۴ تیر ۸۷ به بازار پایه فرابورس منتقل گردید.
از یک سو تغییر رویکرد مصرف کنندگان از پمپهای توربینی به پمپهای شناور و عدم ورود به موقع به تولید پمپهای شناور و عمر بالا و کهنگی ماشین آلات و تجهیزات و به تبع آن کاهش شدید سهم بازار تولیدات شرکت و بویژه توقف تولید شرکت از سال ۱۳۹۱ و از سوی دیگر افزایش تصاعدی زیان انباشته در سالهای ۱۳۹۰ و ۹۱ و ۹۲ و ۹۳ و مشمولیت ماده ۱۴۱ اصلاحیه قانون تجارت و معوق ماندن اقساط تسهیلات بانکی و ... توانایی شرکت به ادامه فعالیتها را با تردیدی جدی مواجه کرد.
به همین دلیل طبق مصوبه این مجمع و نامه ۲۰ اسفند ۹۳ سازمان بورس و اوراق بهادار، شرکت پمپ پارس منحل و این تصمیم ۱۰ اردیبهشت ماه ۹۴ در روزنامه رسمی درج شد.
آخرین داد و ستد سهام در فرابورس مربوط به ۱۹ آبان سال ۱۳۹۳ با قیمت ۸۵ تومانی میباشد؛ بنابراین تاریخ توقف این نماد ۱۹ آبان ۱۳۹۳ میباشد و ۲۴۳۱ روز از توقف این نماد میگذرد.
شرکت پارس پک در تاریخ ۲۶ تیرماه ۱۳۵۴ به صورت شرکت سهامی خاص تاسیس شد و در اداره ثبت شرکتها و مالکیت صنعتی به ثبت رسید و در تاریخ ۱۸ مهر ۱۳۶۱ نام شرکت بسته بندی پارس تغییر یافت و در تاریخ ۱۶ خرداد ۱۳۶۹ شرکت سهامی عام تبدیل و در تاریخ ۲۶ آبان ۱۳۶۹ در بورس اوراق بهادار تهران پذیرفته شد.
دوشنبه مورخ ۱۶/۰۶/۱۳۹۴ پیامی از طرف ناظر گزارش شد با این مضمون کهنماد معاملاتی شرکت بسته بندی پارس با نماد چبسپا، جهت برگزاری مجمع عمومی عادی بطور فوق العاده صاحبان سهام در روز چهارشنبه مورخ ۱۸/۰۶/۱۳۹۴، در پایان معاملات امروز متوقف میگردد.
این نماد بعد از این پیام دیگر هرگز بازگشایی نشد و هم اکنون ۲۱۳۱ روزه است که این نماد متوقف میباشد.
شرکت فروشگاههای زنجیرهای دیاکو ایرانیان (دیوکس) در ۱۵ بهمن ماه سال ۹۲ در کمیته عرضه شرکت فرابورس ایران در بازار پایه توافقی درج نماد شد.
پس از ورود و درج نماد "بدکو" در فرابورس، شرکت برنامه افزایش سرمایه را از مبلغ ۱۵ میلیارد به مبلغ ۵۶۵ میلیارد ریال جهت راه اندازی مرکز خرید دیوکس- طوبی اعلام کرد و با وجود دریافت موافقت اصولی از سازمان بورس و مصوبه هیأت مدیره، اداره نظارت بر ناشران فرابورسی اعلام کرد که به دلیل عدم ارائه صورتهای مالی منتهی به ۲۹ اسفند ماه ۹۳ و به دلیل عدم اظهار نظر توسط حسابرس و بازرس قانونی نسبت به صورتهای مالی یاد شده به جهت تردید اساسی نسبت به تداوم فعالیت شرکت، ثبت افزایش سرمایه شرکت تا مبلغ ۴۵ میلیارد ریال در اولین مرحله از محل مطالبات حال شده سهامداران و آورده نقدی میسر نگردید و طبق بررسیهای به عمل آمده این مبالغ در حساب شرکت نزد شرکت سپرده گذاری مرکزی اوراق بهادار و تسویه وجوه بلوکه شد تا تعیین تکلیف گردد.
در کمتر از یک سال و نیم پس از ورود این مجموعه به بازار سرمایه تنها شعبه فروشگاه متعلق به این شرکت به یک باره و بدون اطلاع قبلی به سهامداران، جمع آوری شد.
آخرین معاملات نماد بدکو در مورخه ۳۰ آبان ماه ۱۳۹۴ بوده است؛ بنابراین این نماد ۲۰۵۶ روز است که در بازار سرمایه دیگر حضور ندارد.
منبع: نبض بورس
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.