تماس تلفنی بایدن و پوتین درباره گذرگاه باب الهوی

کاخ سفید اعلام کرد جو بایدن رئیس‌جمهوری آمریکا در تماس تلفنی با ولادیمیر پوتین رئیس‌جمهوری روسیه درباره حملات سایبری باج افراز‌های مستقر در روسیه بر ضرورت اتخاذ اقدامات لازم از سوی مسکو برای توقف برنامه‌هایی که آمریکا را هدف قرار می‌دهد، تأکید کرد.
کد خبر: ۱۰۶۲۹۳۷
|
۱۹ تير ۱۴۰۰ - ۰۲:۱۴ 10 July 2021
|
6596 بازدید
به گزارش تابناک به نقل از ایرنا، بر اساس بیانیه کاخ سفید، بایدن در این گفتگوی تلفنی گفته است آمریکا هرگونه اقدام لازم را برای دفاع از مردم و زیرساخت‌های مهم خود در قبال این چالش مداوم انجام خواهد داد.
در این بیانیه آمده، بایدن به پوتین گفته است حتی اگر عاملان حمله بنا به دستور دولت روسیه عمل نمی‌کنند باز هم مسکو در این زمینه مسئولیت را به عهده دارد.

حمله اخیر هکر‌ها به ۲۰۰ شرکت آمریکایی، تبعات و پیامد‌های ناگواری برای اقتصاد آمریکا داشته است.

به گزارش روز یکشنبه ایرنا به نقل از رویترز، در واقع یکی از بزرگترین حملات باج افزار‌ها در تاریخ در سراسر جهان گسترش یافته و فروشگاه‌های زنجیره‌ای «کوپ» سوئد را مجبور کرده است همه ۸۰۰ شعبه خود را تعطیل کند. این تعطیلی گسترده در پی حمله پیچیده و غیرمعمول به شرکت فناوری اطلاعات «کاسیا» آمریکا انجام شده است.

فرض بر این است که باج افزار موسوم به «ریویل»، ابزار مدیریتی دسکتاپ شرکت کاسیا VSA را ربوده و یک به روزرسانی مخرب کرده است که ارائه دهندگان مدیریت فناوری فعال در امر تجارت را آلوده می‌کند.

براساس اعلام پلیس فدرال آمریکا، ریویل همچنین ماه گذشته در حمله به «جی بی اس» یکی از بزرگترین شرکت‌های صنایع فناوری گوشت جهان نقش داشته است. این حمله باعث شد که شرکت "جی. بی. اس" که در برزیل مستقر است ۱۱ میلیارد دلار به صورت بیت کوین به هکر‌ها پرداخت کند.

قدردانی بایدن از کار مشترک آمریکا و روسیه برای تصویب تمدید باز بودن گذرگاه باب الهوی به سوریه

بر اساس بیانیه کاخ سفیر، بایدن همچنین در این گفتگوی تلفنی از کار مشترک دو کشور برای تمدید باز بودن گذرگاه مرزی باب الهوی برای ارسال کمک‌های بین المللی به سوریه قدردانی کرده است.

به گزارش ایرنا، ۱۵ عضو شورای امنیت سازمان ملل به اتفاق آرا به پیش نویس قطعنامه‌ای در نشست امروز جمعه خود به وقت محلی رای دادند که گذرگاه مرزی باب الهوی به سوریه از طریق ترکیه به مدت یکسال دیگر باز خواهد ماند.
این رای مثبت در پی توافق آمریکا و روسیه صورت گرفت و به این ترتیب قطعنامه ۲۵۸۵ تصویب شد و نمایندگان آمریکا و روسیه از یکدیگر قدردانی کردند.

روسیه پیش از این، در پیش نویسی، تمدید ۶ ماهه این گذرگاه مرزی را پیشنهاد کرده بود، اما قبل از نشست نهایی، در مذاکراتی که با نماینده آمریکا داشت، طرفین بر سر تمدید یکساله توافق کردند.
مهلت بازگشایی گذرگاه مرزی باب الهوی ۱۰ ژوئیه (۱۹ تیر) بود که اکنون این گذرگاه برای یکسال دیگر باز خواهد بود.

"واسیلی نبنزیا" نماینده روسیه در شورای امنیت گفت که تمدید سازوکار ورود کمک به سوریه تصمیم مشترک روسیه و آمریکا بوده است.

روسیه سال گذشته ۵ بار از حق وتوی خود برای بسته شدن گذرگاه‌های مرزی استفاده کرد و تنها با باز بودن گذرگاه مرزی باب الهوی موافقت کرد و آن را وتو نکرد.

این اولین بار است که روسیه که دارای حق وتو در شورای امنیت و متحد سرسخت دولت سوریه است، هم در پیش نویسی پیشنهادی امکان تمدید مجوز را برای ۶ ماه مطرح کرد و هم از حق وتوی خود استفاده نکرد.

دیپلمات‌ها می‌گویند این رای مثبت و بی سابقه روسیه به این پیش نویس قطعنامه در پرتو دیدار و مذاکرات جو بایدن رئیس جمهوری آمریکا و ولادیمیر پوتین رئیس جمهوری روسیه در ژنو سوئیس بوده است.
اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
برچسب ها
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # دمشق # الجولانی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
تحولات اخیر سوریه و سقوط بشار اسد چه پیامدهایی دارد؟