تهران در حال تبدیل به قطب گردشگری زیارتی است

علی رفیعی گفت: ما در حال تهیه نقشه ویژه اماکن مذهبی هستیم تا بتوانیم این مکان‌ها را به صورت محورهای گردشگری به هم متصل کنیم و به گردشگران داخلی و خارجی معرفی کنیم تا جذب و جلب گردشگران را شاهد باشیم.
کد خبر: ۱۰۶۵۳۹۱
|
۳۱ تير ۱۴۰۰ - ۰۹:۱۹ 22 July 2021
|
9288 بازدید

به گزارش «تابناک» به نقل از میزان، علی رفیعی، معاون امور گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان تهران درخصوص ظرفیت تهران برای توسعه گردشگری مذهبی، گفت: ما در استان تهران با توجه به ظرفیت‌های مذهبی بسیار مناسبی که وجود دارد سالانه گردشگران زیارتی قابل توجهی را پوشش می‌دهیم که از اماکن مذهبی تهران استقبال زیادی می‌کنند. بر این اساس حرم حضرت عبدالعظیم در شهرستان ری، امامزاده صالح، امامزاده قاسم یا بقعه دیگر امامزادگان معززی که در شهرستان‌های تهران قرار دارند پذیرای شمار زیادی از گردشگران و زائران هستند.

وی ادامه داد: همچنین باید به حرم مطهر حضرت امام (ره) اشاره کنم که در طول سال پذیرای شخصیت‌های سیاسی، غیرسیاسی، فرهنگی و مذهبی پرشماری است. ما در اطراف این قطب‌های زیارتی مثل حرم حضرت عبدالعظیم درصدد توسعه تاسیسات زیرساختی گردشگری هم هستیم. چرا که درصدد هستیم تا بتوانیم با تحقق این توسعه خدمات مطلوب و مناسبی را به گردشگران ارائه کنیم. امروز می‌بینیم در اطراف حرم حضرت امام (ره) آن دسته از واحدهای اقامتی یا رستوران‌ها و مراکز پذیرایی که امکان خدمت رسانی مطلوب برای گردشگران را داشته باشند پروانه فعالیت گرفته اند.

معاون امور گردشگری میراث فرهنگی تهران خاطرنشان کرد: در شهرستان ری ما درصدد توسعه بیش از پیش فضاهای اقامتی هستیم. در این شهرستان مرمت و بازسازی سایت‌های تاریخی برای جذب گردشگران هم در دست انجام است. همچنین در شهرستان شمیرانات که بقعه امامزاده قاسم و امامزاده صالح و امامزاده‌های معزز دیگری وجود دارد که در راستای توسعه این نوع تاسیسات و تکمیل محورهای مذهبی تهران در تلاش هستیم. ما در حال تهیه نقشه ویژه اماکن مذهبی هستیم تا بتوانیم این مکان‌ها را به صورت محورهای گردشگری به هم متصل کنیم و به گردشگران داخلی و خارجی معرفی کنیم تا جذب و جلب گردشگران بیشتری را در این مکان‌ها شاهد باشیم. البته اگر استان تهران را تا پیش از شیوع کرونا به عنوان کریدور مرکزی ورود گردشگران خارجی به کشور به حساب بیاوریم می‌بینیم که بسیاری از گردشگران خارجی که برای زیارت حرم امام هشتم (ع) یا زیارت حرم حضرت معصومه (س) به کشور وارد می‌شدند معمولا در تهران هم از اماکن مذهبی بازدید داشتند و بعد راهی زیارت دیگر مکان‌های مذهبی کشور می‌شدند.

رفیعی در واکنش به اینکه با وجود ظرفیت تهران برای تبدیل شدن به قطب سوم زیارتی کشور فقدان وجود زیرساخت‌های مناسب مانع از بهره گیری مناسب از این امکان شده گفت: در سالیان گذشته اگر چنین ادعاهایی درباره تهران مطرح می‌شد شاید پذیرفتنی بود، اما امروزه وضع دیگری حاکم شده است. البته شاید بیماری کرونا تاحدودی این معادلات را تغییر داده است. چون این بیماری تاثیراتی در سطح جهانی از خود به جا گذاشته است. اما تا پیش از شیوع این بیماری تهران تبدیل به یک مقصد گردشگری شده بود و درحال تبدیل شدن به یکی از ارزانترین مقاصد گردشگری در بعضی از فصل‌های سال از جمله در ایام نوروز هم بود. ولی اینکه تصور شود گردشگران صرفا به صورت گذری به تهران می‌آیند درست نیست. این وضعیت امروزه با توجه به امکاناتی که فراهم شده تغییر پیدا کرده است. مثلا در اطراف حرم عبدالعظیم حسنی (ع) به چندین واحد اقامتی پروانه فعالیت داده شده که بعضی از این‌ها با قوانین در حال تطبیق پیدا کردن هستند.

وی با بیان اینکه این ظرفیت در حال افزایش است افزود: حتی چند هتل در درجات بالاتر در حال تاسیس در شهر ری است. امروز هتل‌های چهار ستاره و پنج ستاره در شهر ری در حال تاسیس هستند تا بتوانند خدمات متناسب تری را به زائران عرضه کنند. همینطور در اطراف شمیرانات ما در حال راه اندازی هتل‌های چهارستاره و پنج ستاره‌ای که دارای امکانات مناسبی باشند هستیم تا بتوانیم همه قشرهای گردشگران را پوشش بدهیم و خدمات مناسب را به آن‌ها عرضه کنیم؛ بنابراین امروزه معادلات گردشگری در تهران درحال تغییر است. شاید درگذشته وضع مطلوبی حاکم نبوده، اما الان خوشبختانه شرایط تغییر کرده است. امیدواریم بعد از اینکه پاندمی کرونا از بین رفت شاهد حضور گردشگران مذهبی به شکل هدفمندتر در تهران باشیم.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

captcha
برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # قاضی مقیسه # علی رازینی # ترور # ترامپ
الی گشت
نظرسنجی
ترامپ به ایران پیشنهاد رسمی مذاکره مستقیم خواهد داد؟