قدردانی آمریکا از کویت برای تخلیه سفارتش در کابل

وزیر خارجه آمریکا در گفتگو با وزیر خارجه کویت از دولت این کشور برای کمک به تسهیل خروج کارکنان سفارت واشنگتن از کابل قدر دانی کرد.
کد خبر: ۱۰۷۰۶۰۱
|
۲۷ مرداد ۱۴۰۰ - ۰۵:۳۱ 18 August 2021
|
8417 بازدید
به گزارش تابناک به نقل از ایرنا، آنتونی بلینکن وزیر خارجه آمریکا که کشورش منجر به بحران کنونی در افغانستان شده است، روز سه شنبه با شیخ احمد ناصر آل محمد الصباح وزیر امور خارجه کویت گفتگو کرد.
بر اساس گزارش وزارت خارجه آمریکا، بلینکن در این گفتگوی تلفنی از دولت کویت برای کمک به تسهیل انتقال شهروندان آمریکایی و کارکنان سفارت کابل از طریق کویت قدردانی کرد و بر اهمیت مشارکت دوجانبه پایدار تاکید کرد.

وزیر خارجه آمریکا پیش از این با همتای قطری خود گفتگو و بر لزوم حمایت از غیرنظامیان در افغانستان، افزایش تلاش‌ها برای تحقق آشتی ملی در این کشور و انتقال مسالمت آمیز قدرت در کابل تأکید کردند.
آل ثانی و بلینکن در خصوص روابط راهبردی میان دو کشور و آخرین تحولات میدانی در افغانستان گفتگو کردند.

نیرو‌های طالبان روز یکشنبه وارد کابل شدند و کنترل کامل افغانستان به دست این گروه افتاده است.
جو بایدن رئیس جمهوری آمریکا نیز در اولین واکنش به سقوط دولت کابل طی سخنانی در کاخ سفید، اشتباهات متعدد در افغانستان در طول دو دهه حضور نظامی ایالات متحده در این کشور را پذیرفت و مسئولیت وضعیت فعلی را که در افغانستان حکمفرما است، به عهده گرفت.

وی با ابراز پشیمانی نسبت به دو دهه اشغال افغانستان توسط دولت‌های ایالات متحده گفت: من مردم آمریکا را با این ادعا که فقط با کمی بیشتر ماندن در افغانستان همه چیز تغییر می‌یابد، گمراه نمی‌کنم. همچنین من از مسئولیت خود در مورد این که امروز در کجا هستیم و چگونه باید از اینجا جلو برویم کوتاه نخواهم آمد.

این در حالی است که بایدن در سخنرانی ۱۷ تیرماه خود که پایان ماموریت نیرو‌های نظامی آمریکا از افغانستان را ۳۱ اوت (۹ شهریور) اعلام کرد، گفته بود: تسلط طالبان بر افغانستان حتمی نیست و دولت افغانستان مانند هر دولتی دارای نیرو‌های نظامی و تجهیزات است.
اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳
بلیط هواپیما
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # قیمت طلا # مهاجران افغان # یارانه # حمله اسرائیل به ایران # خودرو
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
با پاسخ ایران(وعده صادق 3) به حمله اسرائیل موافقید؟