ستاد کشوری و مردمی همیاران دولت کار و کرامت آیت الله رئیسی و حامیان دولت قوی و مردمی در بیانیه ای از معرفی «حجت الله عبدالملکی» وزیر پیشنهادی تعاون، کار و رفاه اجتماعی حمایت کرده و دادن رأی اعتماد به وی را آزمونی برای مجلس انقلابی خوانده اند.
به گزارش «تابناک»، متن این بیانیه بدین شرح است: آیا اشتغال مهم ترین معضل کشور نیست؟ ایا اقتصاد مقاومتی ضرورت نظام نیست؟ چه کسی بهتر است سکان وزارتخانه مهم تعاون، کار و رفاه اجتماعی که با بخش مهمی از اشتغال، سلامت، اقتصاد کشور و مهمتر از همه کارگران و بازنشستگان سر و کار دارد را بر عهده بگیرد؟ جز اینکه باید فردی این مسئولیت را بپذیرد که تجربه و انگیزه فعالیت در این حوزه را داشته باشد؟
به گزارش «تابناک»، «دکتر حجت الله عبدالملکی» وزیر پیشنهادی تعاون، کار و رفاه اجتماعی منتخب کارگروه و شخص رئیس جمهور و جوانترین وزیر کابینه است. او فردی امتحان پس داده است که 40 درصد اشتغال کشور را با کمترین هزینه های ممکن ایجاد کرده و متولد 1360 است. عبدالملکی، دکتری اقتصاد خود را از دانشگاه اصفهان گرفته و اکنون عضو هیات علمی دانشگاه امام صادق(ع) است.
آیت الله سید ابراهیم رئیسی که اکنون ریاست قوه مجریه را بر عهده دارد، در معرفی وزیر پیشنهادی خود برای وزارتخانه تعاون، کار و رفاه اجتماعی، می گوید: آقای عبدالملکی یکی از افراد امین رهبر انقلاب هستند. جوان، پاکدست و فساد ستیز است. ایشان با نیروی جوانی و پاک دستی خودشان می توانند در وزارتخانه مربوطه تحول ایجاد کنند.
عبدالملکی از جنس مردم است، انقلابی است و درد مردم را دیده و چشیده، عالم به مشکلات امروز ایران است، مافیا را می شناسد و برنامه های قابل قبولی برای مبارزه با فساد و اعتلای اشتغال و معیشت مردم دارد که گواه این مدعا عملکرد بسیار مثبت وی در حوزه اشتغال، کارآفرینی و صندوقهای بازنشستگی است و هر جایی که مسئولیت داشته توأم با توفیق و خلوص نیت و تعهد او بوده است.
وزیر پیشنهادی آیت الله رئیسی برای وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، فردی معتقد، هوشمند، تئوریپرداز و مسلط به اقتصاد مقاومتی بوده، لذا بر اساس فرمایشات رهبر معزز انقلاب که مساله اشتغال، معیشت و و اقشار آسیب پذیر را در اولویت برنامه های کشوری می دانند، حضور این جوان انقلابی و با روحیه جهادی در رفع معضل های بزرگ موجود در کشور که همگی در این وزارت تجمع یافته، راه گشا خواهد بود.
یکی از برنامه های اصلاحی حضرت علی (ع) در دوره زمامداری، گماشتن نیروهای شایسته، کارآمد و صالح در مصادر امور حکومت بود؛ زیرا استقرار و دوام حکومت به ویژه با شاخصه های دینداری و عدالت، بدون کارگزاران شایسته عملی نخواهد بود. از اینرو، یکی از مقوله های مهم و مورد توجه جدی امام علی (ع)، کارگزاران حکومت بود. حکومت مورد نظر امام علی (ع) از سه شاخصه مهم "دینداری"، "عدالت" و "مردمداری" برخوردار است. تحقق عینی و عملی این شاخصه ها در جامعه، به وجودزمامداران و کارگزاران صالح و شایسته بستگی دارد.
امید است بنا بر سخنان رئیس جمهور که تاکید دارد، عبدالملکی با نخبگی و شایستگی های اخلاقی، توانمندی ها، تخصصش می تواند در این وزارت خانه تحول ایجاد کند، اصلاحات مدیریتی به درستی مورد توجه او قرار گیرد تا هرچه زودتر شاهد باز شدن گره های ذینفعان این وزارتخانه به واسطه اقدامات و عملکرد وزیر جدید تعاون، کار و رفاه اجتماعی باشیم.
ستاد کشوری و مردمی همیاران دولت کار و کرامت آیت الله رئیسی و حامیان دولت قوی و مردمی