صدای پای کره‌ای‌ها به گوش می‌رسد

لابی‌گری برای ضربه زدن به صنعت لوازم خانگی؛ آیا «ال‌جی» و «سامسونگ» به ایران بازمی‌گردند؟

در حالی که به گفته مسئولان وزارت صمت، احتیاجی به واردات لوازم خانگی نیست و در این صنعت با تولید سالانه بیش از ۱۰ میلیون دستگاه به خودکفایی رسیده‌ایم، گمانه‌هایی از تلاش کره‌ای‌ها برای بازگشت به بازار ایران شنیده می‌شود؛ شرکت‌هایی که بدون در نظر گرفتن نیاز بازار ایران در پازل آمریکا بازی کردند.
کد خبر: ۱۰۷۳۶۸۹
|
۱۱ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۵:۰۲ 02 September 2021
|
41380 بازدید
|
لابی‌گری برای ضربه زدن به صنعت لوازم خانگی؛ آیا «ال‌جی» و «سامسونگ» به ایران باز می‌گردند؟
به گزارش تابناک اقتصادی، صنعت لوازم خانگی ایران در سال‌های اخیر و به رغم محدودیت‌هایی که با آن دست به گریبان بود، به مرحله‌ای از سطح خودکفایی رسید که معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت اعلام کرده با توجه به وضعیت کنونی تولید، در بخش محصولات آماده لوازم خانگی نیازی به واردات نیست.

این خودکفایی، اما حاصل برنامه‌ریزی نبوده و پس از توفیق اجباری خروج شرکت‌های کره‌ای به دلیل تحریم‌های یک جانبه ایالات متحده آمریکا به دست آمده است.

با خروج دو شرکت ال جی و سامسونگ از ایران، بستری برای تولیدکنندگان داخلی فراهم شد تا توانمندی‌های خود را در عرصه تولید لوازم خانگی به نمایش بگذارند و برای تأمین نیاز بازار داخل، تولیدات خود را افزایش دهند.

در این میان، متقاضیان لوازم خانگی که تا پیش از این، تنها به خرید محصولات کره‌ای عادت داشتند و محصولات ایرانی را قابل رقابت با محصولات کره‌ایی نمی‌دانستند، با بازاری مواجه شدند که تنوع محصولات آن نه تنها بیش از محصولات کره‌ای بود بلکه محصولات نیز حتی در مواردی با کیفیت بهتری نسبت به لوازم خانگی سامسونگ و ال‌جی تولید می‌شد.

آنچه با خروج سامسونگ و ال‌جی از کشور در ایران اتفاق افتاد، تحول بزرگی در صنعت لوازم خانگی بود که امروزه زمینه را برای رشد بیش از ۴۰ درصدی این صنعت فراهم کرد.

آمار‌ها چه می‌گویند؟

لابی‌گری برای ضربه زدن به صنعت لوازم خانگی؛ آیا «ال‌جی» و «سامسونگ» به ایران باز می‌گردند؟

بر اساس آمار ارائه شده از سوی وزارت صنعت، معدن و تجارت، هم اکنون ۵۰۰ واحد صنعتی بزرگ و متوسط تولید‌کننده لوازم خانگی با ظرفیت تولید ۱۹ میلیون و ۷۰۰ هزار دستگاه در کشور وجود دارد.

در سال ۹۶ میزان تولیدات لوازم خانگی در ایران طبق آمار وزارت صمت، معادل ده میلیون و ۹۲۷ هزار دستگاه انواع لوازم خانگی بوده است که این رقم در سال ۹۷ و در پی نوسانات شدید ارزی با کاهش ۲ میلیون دستگاهی به ۸ میلیون و ۱۰ هزار دستگاه رسید. از سال ۹۷ که مصوبه ممنوعیت واردات ابلاغ شد، روند تولید لوازم خانگی نیز به شکل قابل توجهی افزایش یافت.
 
بنابراین، در سال ۹۸ میزان تولید لوازم خانگی با رشد ۷.۸ درصدی نسبت به سال ۹۷ به ۸ میلیون و ۶۹۳ هزار دستگاه انواع لوازم خانگی رسید. در این راستا وزارت صمت، تولید یازده میلیون و ۶۴۰ هزار دستگاه انواع لوازم خانگی را برای سال ۹۹ هدفگذاری کرد که طبق آمار ارائه شده در هشت ماهه سال ۹۹ معادل ۸ میلیون و ۵۹۴ هزار دستگاه انواع لوازم خانگی بر اساس برنامه هدفگذاری شده، تولید شده است.

به عبارت دیگر در هشت ماه سال ۹۹ میانگین، ماهانه یک میلیون و ۷۴ هزار دستگاه انواع لوازم خانگی تولید شده که اگر همین روند تا پایان سال ادامه داشته باشد، میزان تولید انواع لوازم خانگی تا پایان سال ۹۹ به بیش از ۱۲ میلیون و ۸۰۰ هزار دستگاه رسیده است؛ در حالی که طبق آمار ارائه  شده از سوی مدیر کال صنایع برق، فلزی و لوازم خانگی وزارت صنعت، معدن و تجارت در پایان سال ۹۹ تولید انواع لوازم خانگی در مقایسه با سال ۹۷ رشد بیش از ۴۳ درصدی را تجربه کرده و به میزان ۱۵ میلیون و ۴۲۵ هزار دستگاه انواع لوازم خانگی رسیده است؛ رقمی که از میزان هدف‌گذاری شده برای سال ۹۹ بیش از ۳ میلیون و ۸۰۰ هزار دستگاه فراتر رفته است.

صدای پای کره‌ای‌ها به گوش می‌رسد

لابی‌گری برای ضربه زدن به صنعت لوازم خانگی؛ آیا «ال‌جی» و «سامسونگ» به ایران باز می‌گردند؟

حالا پس از دو سال و با پا گرفتن نهال تولید در داخل کشور، زمزمه‌هایی از بازگشت شرکت‌های کره‌ای و به ویژه دو شرکت «ال‌جی» و «سامسونگ» به گوش می‌رسد؛ شرکت‌هایی که در بدترین شرایط ممکن، بدون در نظر گرفتن نیاز بازار ایران، یکباره از کشورمان خارج شدند و در پازل آمریکا بازی کردند. آن هم زمانی که تولیدکنندگان داخلی توانسته‌اند به خودکفایی دست پیدا کنند. البته این موضوع نافی رقابت نیست؛ اما حداقل کاری که می‌توان در حمایت از تولیدکنندگان انجام داد، ممنوعیت پنج ساله و کوتاه مدت برای قدرتمندتر شدن آنهاست؛ همان کاری که اغلب کشور‌ها با شرکت‌ها و صنایع مادر خود انجام دادند.

شرط و شروط آمریکا برای بازگشت کره‌ایی‌ها

سخنگوی انجمن صنفی لوازم خانگی ایران در مورد شایعات یا اخبار ورود دوباره محصولات این دو برند کره‌ای به ایران در گفت‌وگو با خبرنگار تابناک اقتصادی می‌گوید: آمریکا برای آزاد کردن بخشی از پول‌های ایران، مجوزی را به شرکت‌های کره‌ای داده که بر اساس آن این شرکت‌ها می‌توانند بدهی ایران را تنها از طریق واردات کالا به ایران پرداخت کنند. در این مجوز همچنین قید شده است، شرکت‌های جدید امکان صادرات محصولات خود به ایران را ندارند، بلکه همان شرکت‌های پیشین باید اقدام به صادرات محصولات خود به ایران کنند. آمریکا برای این مجوز نیز ضرب‌الاجل ۹۰ روزه تعیین کرده  است.

به گفته حمیدرضا غزنوی، این شروط نشان می‌دهد که برای ورود دوباره ال‌جی و سامسونگ به بازار ایران و دقیقا زمانی که ایران اعلام کرده در صنعت تولید لوازم خانگی به خودکفایی رسیده، طراحی دقیقی صورت گرفته است.

وی می‌افزاید: متاسفانه آمریکا به دنبال راهی برای شکستن استقامت ایران در بخش‌های مختلف است. صنعت لوازم خانگی به لطف خروج ال‌جی و سامسونگ از کشور، روی پای خود ایستاد و در سال ۹۹، در اوج تحریم‌ها و شرایطی که از نظر شیوع کرونا بر کشور حاکم بود، صنعت تولید لوازم خانگی رشد چشمگیری پیدا کرد؛ رقمی که در صنعت کشور بی‌سابقه و شگفت‌انگیز بوده است.

وی معتقد است که دشمنان ایران تلاش می‌کنند، با واردات دوباره لوازم خانگی کره‌ای، صنعت کشور را زمین‌گیر کنند و در این میان متاسفانه برخی از افراد و مسئولان نیز همسو با آن‌ها حرکت می‌کنند.

لابی‌گری‌های زیرپوستی

غزنوی با اشاره به عواقب بازگشت این دو برند و تبعات آن بر تولید داخل می‌گوید: بر پایه اطلاعات موثقی که در دست داریم، دو شرکت کره‌ای به ویژه سامسونگ در حال لابی‌گری برای بازگشت به ایران هستند و در این راستا نیز تمام تلاش خود را صرف تبلیغات به ویژه در حوزه فرهنگی کرده‌اند. این دو برند در حال حاضر، مشغول مقدمه‌چینی برای ورود دوباره به بازار ایران و به صورت کاملا زیرپوستی مشغول لابی با مسئولان و برخی چهره‌های فرهنگی هستند.

به گفته وی این نگرانی وجود دارد که در جریان لابی‌گری کره‌ای‌ها، افراد تاثیرگذار صنعت لوازم خانگی کشور، با این برند‌ها همسو شوند. در این صورت منافع تولیدکنندگان به خطر خواهد افتاد و نه تنها شعار سال محقق نمی‌شود، بلکه تولید لوازم خانگی در معرض خطر نابودی قرار می‌گیرد.

غزنوی بر این باور است که اگر تولیدکنندگان ایرانی محصول بی‌کیفیت و بدون گارانتی تولید کنند، می‌توان دلیل موجهی برای ورود برند‌های خارجی به کشور داشت، اما در شرایطی که تولیدات لوازم خانگی ایران در حال حاضر به اروپا صادر می‌شود و قابل رقابت در بازار‌های جهانی است، ورود دوباره برند‌های خارجی، در واقع تیشه محکمی به ریشه تولید می‌زند.

راه‌اندازی کمپین «نه به واردات»


سخنگوی انجمن صنفی لوازم خانگی ایران می‌افزاید: متاسفانه هم اکنون حتی برخی فروشندگان لوازم خانگی اقدام به تخلیه مغازه خود کرده و آماده شده‌اند تا با رفع ممنوعیت واردات محصولات ال‌جی و سامسونگ، این محصولات را عرضه کنند.

به گفته وی، در این راستا فعالان صنعت لوازم خانگی و دلسوزان این صنعت، با راه‌اندازی کمپین «نه به واردات» سعی کرده‌اند تا در شرایطی که ما در صنعت لوازم خانگی به خودکفایی رسیده‌ایم، مانعی بر سر راه واردات لوازم خانگی باشند. ما امیدواریم دولت سیزدهم با توجه به وضعیت حساس کنونی و با هدف حمایت از تولیدکنندگان داخلی و تحقق شعار سال، مانعی جدی بر سر واردات هدف‌دار محصولات کره‌ای به ایران باشد.


لابی‌گری برای ضربه زدن به صنعت لوازم خانگی؛ آیا «ال‌جی» و «سامسونگ» به ایران باز می‌گردند؟

ورود کره‌ایی‌ها، صنعت ایران را زمین‌گیر می‌کند

رئیس اتحادیه فروشندگان لوازم خانگی تهران نیز در گفت‌وگو با خبرنگار تابناک اقتصادی با اشاره به اینکه احتمال ورود دوباره محصولات کره‌ای به ایران دور از انتظار نیست، می‌گوید: امکان دارد اگر آمریکا وارد برجام شده و تحریم‌ها لغو شود، واردات محصولات کره‌ای نیز آزاد شود.

به گفته اکبر پازوکی، اکنون زمان واردات لوازم خانگی به ایران نیست، چون ما در چهار سال گذشته، در این صنعت به خودکفایی رسیده‌ایم و لغو ممنوعیت واردات، تنها موجب زمین‌گیر شدن و ضربه زدن به تولید داخل می‌شود.

وی با اشاره به سوء مدیریت دولت دوازدهم و عدم حمایت از تولیدکنندگان می‌افزاید: متاسفانه دولت یازدهم و دوازدهم نه تنها از صنعت لوازم خانگی حمایت نکرد، بلکه هیچ گاه بهایی برای اتحادیه‌ها و فعالان صنف لوازم خانگی نیز قائل نبود. این در حالی است که برای واردات یک محصول یا یک کالا، اتحادیه‌ها و اصناف بهترین مرجع برای پاسخگویی به میزان نیاز بازار هستند تا بر اساس آن نوع و میزان واردات کالا مشخص شود.

وی بر این باور است، امروز صنایع کشور به جای واردات کالا، نیازمند ورود تکنولوژی و دانش فنی هستند؛ هرچند اکنون توانسته‌ایم در صنعت لوازم خانگی به خودکفایی برسیم و از تخصص و توانمندی متخصصان ایرانی استفاده کنیم، با این حال خطوط تولید ما همچنان با تکنولوژی چند سال گذشته فعال است، در حالی که تکنولوژی در صنعت باید هر ساله به روز رسانی شود.

ضرورت ممانعت از ورود لوازم خانگی کره‌ای

پازوکی اضافه می‌کند: در چهار سال گذشته، متخصصان و نیروی کار جوان وارد صنعت شدند، دانشگاه‌ها، نخبگان خود را به کارخانه‌ها معرفی کردند و شرکت‌های دانش‌بنیان دست در دست صنایع گذاشتند تا امروز صنعت لوازم خانگی توانسته به جایگاه واقعی خود در کشور دست پیدا کند. حال اگر قرار باشد با واردات محصولات ال‌جی و سامسونگ، خللی در این روند ایجاد شود، وظیفه مردم و صنعتگران است که مانع تحقق اهداف دشمنان شوند.

رئیس اتحادیه فروشندگان لوازم خانگی تهران با اشاره به نقاظ ضعف موجود در صنعت لوازم خانگی ادامه می‌دهد: نبود نقشه راه مشخص، سوء مدیریت یا مدیریت ناکارآمد و نبود زیرساخت‌های لازم موجب شده تا به رغم تلاش بی‌وقفه صنعتگران، این صنعت مسیر مشخص و چشم‌انداز روشنی نداشته باشد.

اگر قرار است خودکفایی در صنعت لوازم خانگی را حفظ کنیم و به صادرات و بازار‌های بین‌المللی بیندیشیم، در وهله نخست باید نقاط ضعف موجود را برطرف کنیم.
اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۱۸
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱۹۵
محمد
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۰۹ - ۱۴۰۰/۰۶/۱۱
بله در نبود رقابت با خارجی ها تولیدکنندگان داخلی اجناسشون را براحتی با هر قیمتی بخان عرضه میکنن
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۶:۵۸ - ۱۴۰۰/۰۶/۱۱
باید لوازم خانگی خارجی با قیمت مناسب هم وارد شود تا هم کیفیت تولید داخل بالا برود و هم قیمتها متعادل شود. اما به این کره ای ها نباید اعتماد کرد. اینها در سختترین موقعیت به مردم ایران خیانت کردند و حالا باید تاوان بدهند. نباید به راحتی بازار در اختیار آنها قرار بگیرد. از لوازم خانگی برندهای معتبر اروپایی وارد کنید
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۷:۰۶ - ۱۴۰۰/۰۶/۱۱
اگه ملت نخواهند این آشغال ها که به اسم تولید وطنی به ناف ملت بسته میشه بخرند باید کی را ببینن !!!
اگه لگن های ایرا خودرو را نخواهند باید چکار کنن؟!!!
ناشناس
| United States of America |
۱۸:۵۷ - ۱۴۰۰/۰۶/۱۱
با این قیمت دلار مگر کسی میتواند بخرد؟؟؟
تفاخر مجدد عده ای
نباید وارد شود مگر اینکه دولتی ها برای جبران کسری بودجه وارد کنند
محمد جهانی - سایپا
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۸:۵۷ - ۱۴۰۰/۰۶/۱۱
بهتره بگیم اجتاس بی کیفیت
رضا مدیاتک
| United States of America |
۱۹:۴۰ - ۱۴۰۰/۰۶/۱۱
انصافا شرکتهای داخلی هم محصولات خوبی تولید می کنند حتی یکی از برندهای مشهور چند محصول خود را به بازار داخلی نداده بلکه به شهرهای مرزی می فروشد و آنها با تغییر برند همان محصول را دوباره به مردم می فروشند
محمد
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۰:۲۹ - ۱۴۰۰/۰۶/۱۱
این همه خیانت از کشور کره در اوج تحریم ها بس نبود و حالا اگر جنس ایرانی بخری که کارگر ایرانی اخراج نشود و به اسم رقابت خیانت کره ای ها را نادیده بگیرید دوباره آنها خیانت خواهند کرد بایست فهماند به کره ای ها که خیانت بهای سنگینی داره در ثانی قیمت کالاهای کره ای در بازار همجنان خیلی بالاست و آنها پول برندشان را می خورند نه کیفیت برترشان را
رضا
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۰:۳۱ - ۱۴۰۰/۰۶/۱۱
فعلا کاری به راست و دروغ بودن این خبر ندارم ولی شماها تا یکماه این خبر را توی بوق بزنید قول می دهم تمام محتکرین اجناس خودشان را از توی پستو حیاط خلوتها می ریزن تو بازار و قدری مردم را خوشحال می کنید.
علی
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۱:۱۱ - ۱۴۰۰/۰۶/۱۱
فقط به شکل پرداخته اندوخبری از گارانتی های. درست و حسابی نیست؟؟؟ و
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۱:۱۴ - ۱۴۰۰/۰۶/۱۱
ملت همیشه در صحنه اماده قروش کشور هستند به بهانه پایین بودن کیفیت محصولات ایرانی. ولی ژاپنی ها محصولات بی کیفیت خود را خریدند تا منجر به تولید بهترین محصولات در دنیا شد
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۱:۴۴ - ۱۴۰۰/۰۶/۱۱
متاسفم برای برخی تولید کنندگان داخلی که محصولات چینی رو با کمترین کیفیت بعنوان تولید داخل معرفی میکنن .چه اصراری دارید وقتی دانش تولید محصولی رو با قیمت مناسب ندارید به اصرار تولید داخل معرفی کنید.
برند صنام ایکس ویژن تی سی ال و ... همه از لوازم چینی بی کیفیت استفاده میکنن بعنوان محصول داخلی
مردم متوجه هستند چه چیزی میخرند ولی چاره ای ندارد
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۲:۲۴ - ۱۴۰۰/۰۶/۱۱
متاسفانه اکثر محصولات داخلی خانگی ، در حقیقت

مونتاز بی کیفیت قطعات نامرغوب چینی است

دقیقا همان اجحافی که در بازار خودرو به مردم میگردد
ناشناس
| United States of America |
۲۳:۵۳ - ۱۴۰۰/۰۶/۱۱
جالبه، عزیزانی که امریکا زندگی می کنند، اعتقاد و ایمان بیشتری بهمحصولات و ظرفیتهای داخلی ایران دارند تا عزیزانی که ایران هستند. چرا مردم داخل ایران فکر میکنند محصولای خارجی معجزه و بینظیرند؟؟،،
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۰۰ - ۱۴۰۰/۰۶/۱۲
اجاق گاز فردار ایرانی خریدم بعد از 10 روز مدار بعضی از شعله ها خراب و فاقد جرقه است و در تولیدات جدید، گاورنر تنظیم فشار را حذف کرده اند در نبود رقابت ، تولید کننده ایرانی بر اساس خصلت ذاتی ایرانیها مشتری مدار نخواهد بود و مصرف کننده بازنده اصلی است
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۰۳ - ۱۴۰۰/۰۶/۱۳
این قسمت متن بالا را بخوانید"شرکت‌هایی که در بدترین شرایط ممکن، بدون در نظر گرفتن نیاز بازار ایران، یکباره از کشورمان خارج شدند و در پازل آمریکا بازی کردند." آنچه گفته شده در مورد شرکتهی خارجی الجی و سامسونگ بوده ولی واقعیت دیگر این است که شرکت‌ها داخلی که در بدترین شرایط ممکن، بدون در نظر گرفتن نیاز و شرایط مصرف کنندگان داخلی قیمت های محصولات تولید داخل خود را حتی بیش از نرخ رشد دلار افزایش قیمت دادند و فضا را کسب سود مناسب دیدن چه انتظاری از حمایت مصرف کننده داخلی از تولیدات این شرکت ها دارند اگر شما در ان شرایط سخت گوشه چشمی به مصرفکننده داخلی داشتید حالا نیازی نبود که به فشار قانون و ... بخواهید جلو خرید محصولات خارجی توسط مصرف کننده داخلی را بگیرید شما انچه کاشته اید را درو خواهید کرد حمایت نکردید حمایت نخواهیم کردیک لباسشویی 2 میلیونی را 16 میلیون و یک یخچال 3 میلیونی را 27 میلیون قیمت داده اید
خودش
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۳۸ - ۱۴۰۰/۰۶/۱۳
آقای ناشناس 17:06به نظرم درسته لگنه ولی منوشما موقعیکه برای خریدش صف میبندیم ازلگن بدترشو بهمون میدن جنس خارجی به مقدارکم فقط باید برای رقابت واردمملکت بشه ومردم ما هم باید توان اینو داشته باشن که ازمسئولین طلب کنند این اجناس باید کیفیت خوب داشته باشه وازهمه مهمترسازمان استاندارد باید کنترل کیفیت را به نحواحسن انجام بده ودرنتیجه هم تولید کننده وهم مصرف کننده راضی باشن وهمچنین ایجادشغل درمملکت میشه وازدولت آقای رئیسی جدا"خواهش میکنیم ازورود اجناس خارجی که باعث تعطیلی صنایع خودمون میشه جلوگیری کنند وازطرف دیگه ازطریق سازمان استانداردیا هرسازمانی کیفیت تولید جنس داخلی را کنترل کنند
خودش
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۴۴ - ۱۴۰۰/۰۶/۱۳
آقای ازقدی یه سخنرانی خوبی داره که غربیها یه اندیشه ای به جهان سومیهاتلقین کرده اند که عرضه هیچکاری را ندارند من تویه اداره دولتی کارمیکنم موقعیکه همکارم میگه ما استعداد تولید آفتابه ولگن رانداریم یعنی خیلی ببخشین خود کم بین ،دراینصورت چه انتظاری ازدلال وآقازاده هاوتاجراداریم که دنبال فرصت هستندبا القاءاین فکر جنس خارجی حتی بی کیفیتش را هم واردمملکت کنندو جیب خودشونوپرکنند ودرنهایت صنایع داخلی ورشکست وبیچاره کارگران وکارمندان همون کارخانجات بیکارمیشوندپس اول باید این اندیشه راداشته باشیم که ما میتونیم
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۲:۱۳ - ۱۴۰۰/۰۶/۱۴
متاسفانه بعضی از لوازم خانگی مثل لباسشویی یا مارکایی اومده تا بحال نشنیدیم اگر سال بعد شرکت کلا یه محصول دیگه تولید کرد به دلیل نبود قطعات باید بندازی دور

من باید جیزیه بخرم اینقدر مارک های متفرقه هستن که ادم فک میکنه این شرکتا دوروزه ایجاد شدن و سال بعد نیستن ادم شک میکنه و با دلهره خرید میکنه
سلام
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۱۳ - ۱۴۰۰/۰۶/۱۱
بنده هم قبلا فکر می کردم خوب است خارجی ها از صنعت لوازم خانگی بروند. ولی متاسفانه با رفتن آنها، تولید کنندگان داخلی تا توانستند سوء استفاده کردند.
رفتن خارجی ها از بازار لوازم خانگی باعث می شود تولیدکنندگان داخلی به ایران خودرو و سایپاهای دیگری تبدیل شوند!
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۸:۳۹ - ۱۴۰۰/۰۶/۱۲
تکنولوژی و برند کالای خانگی از کشورهای اروپایی وارد کنید مثل محصولات کشور آلمان تا رقابت ایجاد شود و بهترین کیفیت مردم خریداری کنندمطمئن باشید مردم در صورت کیفیت مطلوب و قیمت هم از کالای ایرانی حمایت خواهند کرد
یاد آور میشوم در کشور ما تحت هر شرایطی بازار باید رقابتی شود تا بهترین محصول تولید شود
مثل شرکت دوخودرو سازی ایران خودرو و سایپا که صنعت خودرو را انحصاری کردند و به هر قیمتی ارابه هاشون به خلق الله غالب میکنند
دور این دو برند کشور کره خط بکشید یادمان نرفته به ما خیانت کردند و از پشت خنجر زدند
شبلی
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۳۸ - ۱۴۰۰/۰۶/۱۲
با سلام.
نویسنده محترم مقاله! و روسای بالاتر! کامنتها را میخوانید؟ جو حاکم را متوجه میشوید؟ این قلم را به هر بهایی به مافیای سرمایه داری نفروشید!!! مردم را عصبی نکنید. نهایت سوء استفاده( بجای حسن استفاده) از خروج برندهای خارجی، توسط مافیای سرمایه داری، از مردم و در هر زمینه ای انجام میپذیرد.اجناس بنجل ایرانی، نه با نرخ افزایش قیمت دلار، بلکه با افرایشی افسار گریخته به مردم عرضه شده است. اما بعد از گذر از پیچی، دوباره آمارگیری برای شیوه جدید دوشیدن مردم، توسط قلم به دستان بیخبر(اگر نگویم خود فروخته) از سر گرفته میشود.... با این مقاله چه آماری برای مافیای سرمایه داری میگیرید؟ بررسی میکنید جو حاکم چقدر برای واردات آماده است؟
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۰:۱۱ - ۱۴۰۰/۰۶/۱۳
اجاق گاز ایرانی صفحه ای دیجیتال خریدم یک ماه بعد تایمر ان سوخت و با هزینه خودم تعویض شد دو بار پس از مدتی خراب شد و مجبور شدم تایمر را قطع کنم این است هزینه های چند برابری که از جیب مصرف کنند پرداخت می شود پول کالای با کیفیت خارجی می گیرند و در نهایت هزینه تعمیر و نگهداری بر عهد خودت هست در نهایت باید از اجاق گاز عهد بوق استفاده کنید چون هیچ یک از ابشن های ان کار نمی کند
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۱۳ - ۱۴۰۰/۰۶/۱۱
آقا اگه کیفیت محصولات ایرانی و قیمت تمام شده متناسب با این کیفیت اینقدر خوبه. خب چرا صادرشون نمی کنید؟؟؟

قیمت کارگر که مفته، قیمت مواد اولیه هم که مفته. پس حتما پول و سود خوبی در صادرات این محصولات با کیفیت وجود داره. بسم الله !!!
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۶:۵۹ - ۱۴۰۰/۰۶/۱۱
با اینکه دستمزد کارگر و مواد اولیه و انرژی به گفته مسئولان در ایران خیلی ارزان است من نمیدونم چرا قیمت نهایی محصولات اینها از محصولات بسیار با کیفیت خارجی گرانتر است؟؟؟ شما میدانید چرا؟
محمدی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۱۶ - ۱۴۰۰/۰۶/۱۱
ولی مشکل این است که تولید کنندگان داخلی بدون داشتن رقیب در کیفیت و قیمت کالاهای بی کیفیت را با قیمت بسیار گزاف به مردم تحمیل میکنند و به این ترتیب قطعا از آندن شرکتهای کره ای ممانعت مینمایند. یک یخچال دویست هزارتومانی الان بالی پنج میلیون قیمت دارد و واقعا بی کیفیت نیز هست.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۱۸ - ۱۴۰۰/۰۶/۱۱
دقیقا کدوم برندها منظورتونه؟!!!! همون چینی هایی که در قالب تولید داخل میدن بخورد مردم؟!!!!!
محسن
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۱۸ - ۱۴۰۰/۰۶/۱۱
از ورود سرمایه گذاران خارجی باید استقبال کرد. چون به معنای شکستن تحریم هاست. دیگر این که کالاهای سامسونگ و ال جی، به جای این که با قاچاق وارد کشور بشوند، به صورت رسمی وارد می شوند. به علاوه باید از این شرکت ها خواست که کارخانه تولیدی خود را در ایران دایر کنند و از ایران برای صادرات به کشورهای منطقه استفاده کنند.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۸:۴۹ - ۱۴۰۰/۰۶/۱۱
آفرین. بهترین نظر این بود.
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۱:۱۸ - ۱۴۰۰/۰۶/۱۱
اگر کره ای ها حاضر شدند در ابران کارخانه احداث کنند حاضریم ار پول بلوکه کرده توسط دولت مردورشان را به این کار اختصاص دهیم
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۲۰ - ۱۴۰۰/۰۶/۱۱
محصولات گران و بي كيفيت ايراني كه روز به روز گران ميشن ،و مصرف كننده بد بخت كه از سر ناچاري مجبور به خريد انهاست ، پس چه كسي قراره از حقوق مصرف كننده دفاع كنه ؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۲۰ - ۱۴۰۰/۰۶/۱۱
همه اش ناله! یه صنعت خودروسازی دیگه تو این کشور درست کنید. برای همین است که پیشرفت نمی کنیم و آخرش مردم چوب این حمایت ها را می خورند
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۲۱ - ۱۴۰۰/۰۶/۱۱
اول از همه بگویم بنده طرفدار تولید داخل هستم اما ، کدام کیفیت؟ تعداد زیادی از تولید کنندگان ایرانی بدون توجه به کیفیت، تنها به تولید فکر میکنند، یک سر به سایت فروش اینترنتی معروف بزنید و در مورد جارو برقی ها نظرات را بخوانید، ببینید مصرف کنندگان چه میگویند. از سر اجبار خرید صورت میگیرد، واقع بین باشیم. یکسری قطعات را از خارج وارد کرده و در داخل سرهم میکنند و به اسم تولید داخل میفروشند.
دایناسور خسته
|
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
|
۱۵:۲۶ - ۱۴۰۰/۰۶/۱۱
گمرکیش رو هم صفر کنید. بزارید مردم درست زندگی کنند
توان رقابت ندارید ببندید کارخانه هایتان را
هم وام میگیرد. هم ارز دولتی. هم کارگر مفت . بعد جنسی که عرضه میکنید ۱۰ درصد با جنسی که ۱۰ هزار کیلومتر با کشتی و توی کانتینر با گمرکی و جریمه اومده تو بازار نه توان رقابت داره و نه کیفیتش و مصرف برقش
طلبکار هم هستید؟؟
پاسخ ها
ناشناس
| United States of America |
۲۳:۵۷ - ۱۴۰۰/۰۶/۱۱
دایی ناصر خشته، انگلیس ایجوریه که می گی؟ ؟
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # قیمت طلا # مهاجران افغان # یارانه # حمله اسرائیل به ایران # خودرو
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
به نظر شما چه کسی در انتخابات آمریکا پیروز خواهد شد؟