به گزارش «تابناک» به نقل از باشگاه خبرنگاران، وي افزود: با توجه به شرايط کرونايي حاکم بر جامعه طي دستوري اعلام کرديم که هيچ خودرويي در جادهها توقيف نشوند مگر اينکه دستور قضايي براي توقيفشان وجود داشته باشد.
سردار هاديانفر تصريح کرد: اگر براي هموطني پيامکي مبني بر اطلاع آنها از ميزان جرايم رانندگي ارسال ميشود براي اين است که آن را پرداخت کند تا در زمان انجام مسافرت اگر بخواهد خدمات خاصي را دريافت کند، مشکل خاصي براي دريافت خدمات از دستگاههاي مختلف وي را به چالش نکشاند.
وي با اشاره به فعاليت سامانه احراز هويت در سايت راهور ۱۲۰ براي پرداخت جرايم، گفت: اين موضوع براي اين است تا ربات و يا سيستمي نتواند به عنوان فرد حقيقي از هموطنان سوء استفاده کند و بايد در اين سامانه مشخصات رانندگان و شماره تلفن همراهشان ثبت شود تا با دريافت يک پيامک و وارد کردن رمز اختصاصي، افراد به پروفايل خود راه پيدا کنند.
رئيس پليس راهور ناجا با بيان اينکه هموطنان مبالغ جرايم رانندگيشان را از طريق سايت راهور ۱۲۰ و يا بانکها پرداخت کنند، درباره قطعي سيستمهاي پليس + ۱۰ بيان کرد: اين قطعيها اندک است، اما در برخي مواقع دچار اختلال هستيم و اين موضوع به دليل افزايش حجم تخلفات و جرايم رانندگي است که اين روزها با وجود شرايط کرونايي در کشور جرايم رانندگي افزايش پيدا کرده و براي ثبت و پردازش اين جرايم در سيستمها مشکلاتي را ايجاد کرده است.
وي افزود: در حال حاضر از رباتي استفاده ميکنيم که شرايط ما را تسهيل کرده است؛ اين ربات نوع، رنگ و پلاک خودروها را از يکديگر تشخيص ميدهد و اکنون از اين ربات در بحث شناسايي متخلفان رانندگي استفاده ميکنيم.
به گفته سردار هاديانفر، هدف پليس اين است تا عامل انساني در تشخيص جرايم رانندگي را کاهش يابد و اين موضوع به صورت سيستمي انجام شود.