به گزارش شاتا، احمد راستینه هفشجانی با بیان این مطلب، افزود: وزیر صمت در همین مدت کوتاه با تمرکز بر برنامههای کوتاه مدت به دنبال ثبات بازار و عبور از تلاطم های قیمت نهاده ها و کالاها به خصوص کالاها و مواد اولیه تولید که نقش اساسی را در بازار مسکن و قیمت تمام شده پروژه ها دارند، بوده است که با عرضه سیمان در بورس تحقق این امر را شاهد بودیم.
وی با بیان اینکه این سیاست باید به یک ثبات پایدار منهتی شود، ادامه داد: انتظار میرود فاطمی امین بر اساس آنچه که در برنامه تحول وزارت صمت به مجلس ارایه دادند، علاوه بر حفظ کاهش قیمت کالاها (بخصوص کالاهای حوزه ساخت و ساز و پروژه های عمرانی از جمله فولاد و سیمان) تلاش کند تا این زنجیره کاهش در یک برنامه مشخص با افزایش تولید و عرضه محصولات و نگاه اصولی در قیمت گذاری صحیح و نه دستوری دنبال شود.
عرضه سیمان در بورس نوعی قیمتگذاری اصولی بوده است
نماینده مردم شهرکرد، سامان و بن در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه عرضه سیمان در بورس یک قیمت گذاری اصولی بوده است، بیان کرد: این تصمیم با ایجاد شفافیت بیشتر در عرضه و تقاضا قیمت را به سمت قیمت واقعی حرکت داده است و امیدواریم این سیاستها یعنی شفافیت عرضه و تقاضا و تلاش برای افزایش حجم تولید، بتواند سیاست کاهش قیمتها را به یک سیاست پایدار تبدیل کند.
راستینه هفشجانی گفت: فاطمی امین وعده داده بود که با یک برنامه کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت تلاش می کند تا در عرصه روابط بین الملل برای صادرات محصولات کشورمان نیز برنامه منسجمی با وزارت اور خارجه داشته باشد که امیدواریم این سیاست را نیز پیگیری کند و با روحیه جهادی که دارد به سرانجام برساند تا مردم طعم خوش مدیریت کارآمد و برنامه محور را احساس کنند.
وی ادامه داد: کاهش قیمت سیمان نشان می دهد که می توان با سیاست گذاری درست و هدفمندسازی عرضه و تقاضا و رصد و نظارت بر بازار به کاهش قیمت ها امیدوار بود.
نماینده شهرکرد، سامان و بن در مجلس شورای اسلامی در پایان تصریح کرد: امیدوارم این اتفاق برای فولاد، میلگرد و عناصر وابسته بیفتد و سبب کاهش قیمتها برای رونق در ساخت و ساز مسکن و پروژه های عمرانی شود.