رئیسی: توزیع منابع در کشور باید عادلانه باشد ­

رئیس جمهور در جلسه شورای اداری استان خراسان جنوبی گفت: عمیقا اعتقاد دارم که هیچ مشکل حل نشدنی در کشور وجود ندارد.
کد خبر: ۱۰۷۵۴۲۷
|
۲۰ شهريور ۱۴۰۰ - ۰۷:۴۷ 11 September 2021
|
5186 بازدید
|
۵

به گزارش «تابناک» به نقل از خبرگزاری صدا و سیما، دکتر سید ابراهیم رئیسی جمعه شب در پایان سفر یک روزه به استان خراسان جنوبی در جلسه شورای اداری استان، با اشاره به گزارش‌های ارائه شده از سوی مدیران درمورد توسعه استان، تاکید کرد: به برکت انقلاب اسلامی اقدامات و کار‌های خوبی در استان انجام شده، اما همچنان کار‌های زیادی باید در این منطقه انجام شود.

رئیسی اظهار داشت: متاسفانه دولت بدهی‌های زیادی به دستگاه‌های مختلف دارد و ما وارث این بدهی برجای مانده هستیم، اما پایبند بودن به تعهدات و پرداخت مطالبات پیمانکارانی که با دولت کارکرده اند را ضروری می‌دانیم و دولت اولین جایی است که باید نسبت به تعهدات و پیمان‌هایی که منعقد می‌کند پایبند باشد.

رئیس جمهور با بیان اینکه همه عزیزان دولت و دستگاه‌های اداری در همه سطوح باید به تعهدات خود پایبند باشند، گفت: هرگز تعهدات را نقض و یا کمرنگ نکنید که این کار نه شرعی است و نه اخلاقی.

رئیسی با تاکید بر اینکه توزیع منابع در کشور باید عادلانه باشد، گفت: بهترین راه برای توزیع عادلانه منابع در کشور بودجه ریزی بر اساس آمایش سرزمینی است.

رئیس جمهور در ادامه سخنان خود با اشاره به مشکلات کارگران پیمانی که در بازدید از معدن زغال سنگ طبس مطرح شده است، گفت: نظام پیمانکاری در کشور نیازمند یک تجدید نظر جدی است و نباید اجازه دهیم به هیچ عنوان حق کارگران ضایع شود.

رئیس جمهور تصریح کرد: نظام پیمانکاری باید در ارتباط با کارگر کاملا عادلانه تعریف شود و از جمله مواردی که باید پیوست عدالت داشته باشد ارتباط کارگر و کارفرما است و ما باید نسبت به کارگران احترام و توجه جدی قائل باشیم.

رئیسی با اشاره به نیاز استان به کریدور ریلی و راه‌های مواصلاتی، اظهار داشت: وزیر راه و شهرسازی در جلسه‌ای با بانک‌های عامل مشکل استان در این زمینه را مورد بررسی قرار دهند و برای مشکلات استان در این زمینه چاره‌اندیشی شود.

دکتر رئیسی در ادامه فعال کردن پروژه‌های نیمه تمام در استان را مورد تاکید قرار داد و گفت: اگر چنین پروژه‌هایی که زیرساخت‌های آن آماده است فعال شوند ضمن ایجاد اشتغال مشکلات اقتصادی استان نیز برطرف خواهد شد و این موضوع باید به عنوان اولویت مورد پیگیری قرار بگیرد.

رئیس جمهور با تاکید بر استفاده از ظرفیت کویر در استان در جهت رشد و توسعه اظهار داشت: استان خراسان جنوبی از ظرفیت بسیار خوبی در این زمینه برخوردار است و لازم است مطالعات دانشگاهی که در این زمینه انجام شده مورد بهره‌برداری قرار بگیرد.

رئیسی توسعه کشت گلخانه‌ای در استان را اقدامی بسیار ارزشمند توصیف کرد و گفت: استان از دانشجویان و فارغ‌التحصیلان دانشگاهی با استعدادی برخوردار است و با حمایت‌ها و ارائه تسهیلات لازم می‌توان بخش گلخانه‌ای استان را توسعه داد ضمن اینکه باید برای فراوری محصولات استراتژیک استان از جمله زرشک، عناب و زعفران اقدامات تکمیلی با اولویت انجام شود و بی تردید سرمایه گذاری در این مسیر هزینه نیست و نتیجه آن موجب گسترش و توسعه کشاورزی استان و به سود کشاورزان خواهد بود.

دکتر رئیسی همچنین پیگیری علت تعطیلی کارخانه شیر استان و نیز لزوم بررسی سند توسعه نهبندان را مورد تاکید قرار داد و گفت: اگر سندی نیاز به بازنگری داشته باشد از طریق معاون اجرایی بررسی می‌شود تا در صورت لزوم مجددا در دولت مطرح گردد.

رئیس جمهور اضافه کرد: قنوات استان از سرمایه‌های ارزشمندی است که نباید بگذاریم از دست مردم خارج شود و باید با ارائه تسهیلات و با جدیت نسبت به احیای قنوات اقدام شود.

رئیسی با اشاره به ظرفیت بالای استان در زمینه معادن، گفت: معادن بسیار ارزشمندی در استان وجود دارد و باید بررسی شود که چرا حدود ۵۰ معدن که مجوز دریافت کرده اند مورد بهره‌برداری قرار نمی‌گیرد؟

دکتر رئیسی اهمیت بازارچه‌های مرزی را در رونق اقتصادی استان‌های مرزی و افزایش صادرات مورد تاکید قرار داد و گفت: یکی از راه‌های توسعه صادرات فعال کردن بازارچه‌های مرزی است با این کار همچنین مراودات تجاری استان‌های مرزنشین نیز افزایش می‌یابد.

رئیس جمهور خاطرنشان کرد: باید برای استان‌هایی همانند خراسان جنوبی و سیستان و بلوچستان که جاذبه‌های لازم برای سرمایه گذاری را ندارند، جاذبه‌های خاص تعریف کنیم تا سرمایه گذاران نسبت به فعالیت در این استان‌ها تشویق شوند.

رئیسی با اشاره به اینکه اقتصاد استان باید در حوزه‌های مختلف معدن، گردشگری، کشاورزی، صنعت و صادرات از طریق بازارچه‌های مرزی تقویت شود، اظهار داشت: استان خراسان جنوبی از نیروی کارآمد انسانی به ویژه جوانان تحصیلکرده، وحدت و یکپارچگی بین شیعه و سنی، امنیت پایدار و فرهنگ اصیل دین‌مداری و پایبندی به ارزش‌های انقلاب برخوردار است و این پشتوانه‌ها در کنار ظرفیت‌های مادی فراوانی که استان دارد می‌تواند زمینه توسعه یافتگی و پیشرفت استان را فراهم کند.

دکتر رئیسی با بیان اینکه معتقدم هیچ مشکل حل نشدنی در کشور وجود ندارد، گفت: از وقتی که به دستگاه اجرایی وارد شده ام نسبت به این موضوع بیشتر اعتقاد پیدا می‌کنم و به شدت باور دارم که تمام مشکلات به دست جوانان و مردم با ایمان کشورمان حل شدنی است و هرچقدر اتکا به خداوند و اعتماد به داشته‌های خودمان بیشتر می‌شود راه‌های بیشتری پیش روی‌مان گشوده می‌گردد.

رئیس جمهور گفت: آمریکا و غربی‌ها تاکنون هیچ گرهی از مشکلات ملت‌ها باز نکرده اند و باز هم باز نخواهند کرد همچنان که ۲۰ سال مردم شریف افغانستان را به بدبختی کشاندند و جز قتل و کشتار هیچ ارمغانی برای این مردم نداشتند.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱۱
انتشار یافته: ۵
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۰۶ - ۱۴۰۰/۰۶/۲۰
اقای رئیسی شما همیشه میگید باید اینطور شود باید انطور شود . بسیارخوب عمل کنید
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۴۳ - ۱۴۰۰/۰۶/۲۰
حاجی از وقتی اومدی، فقط یا میگی باید، یا میگی بشود. تا کی حواله به آینده؟؟ مگر نمی گفتید ما می توانیم نگید نمیشه.تورم دوبرابر. قیمت کالاهای اساسی الا ماشال‌‌...، آمار کرونا بالای ۵۰۰ به مدت یک ماه، کابینه هم که همون معلوم الحال ها، کو کار؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۴۹ - ۱۴۰۰/۰۶/۲۰
بايد
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۵۰ - ۱۴۰۰/۰۶/۲۰
عادلانه یعنی یک استاد دانشگاه برای 12 ساعت موظفی بالاترین حقوق بدون پرداخت مالیات را دریافت کند ولی کارگر و کارمند تولید کننده مواد غذایی و انرژی و امنیت و بهداشت کشور باید ابتدا مالیات حقوق خود را پرداخت کنند و بعد با کمترین میزان حقوق با 40 ساعت موظفی و اضافه کاری روزگار سر کنند
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۲۵ - ۱۴۰۰/۰۶/۲۰
اگر ویژه خواری ودزدی از بیت المال حذف شود توزیع منابع عادلانه خواهد بود
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # دمشق # الجولانی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
تحولات اخیر سوریه و سقوط بشار اسد چه پیامدهایی دارد؟