به گزارش تابناک، سید روحالله حسینی دوشنبه ۲۹ شهریور در جمع خبرنگاران گفت: طبق محاسبات متخصصان اپیدمیولوژی، برای کاهش زنجیره انتقال بیماری کووید۱۹ و ایمن سازی جامعه در برابر این بیماری، باید حداقل ۸۳ درصد از جامعه علیه این ویروس واکسینه شوند که این هدف در برخی از گروه های سنی در استان فارس محقق شده است، اما در بسیاری از گروه های سنی هنوز تا رسیدن به این هدف فاصله داریم که ضرورت دارد افراد نوبت واکسن خود را به تعویق نیاندازند.
حسینی با بیان اینکه اکنون حدود ۸۹.۹ درصد از کل اعضای گروه سنی ۶۵ تا ۷۰ سال استان فارس واکسن کرونا را دریافت کردهاند، این گروه را دارای بالاترین میزان در بحث واکسیناسیون دانست و گفت: سطح واکسیناسیون افراد در گروه سنی بالای ۸۵ سالههای فارس ۶۵.۹ درصد است.
او ادامه داد: تاکنون ۷۹.۵ درصد از افراد گروه ۸۰ تا ۸۵ ساله و ۸۴.۶ درصد از کل افراد گروه ۷۰ تا ۷۵ ساله، ۸۹.۹ درصد از افراد ۶۵ تا ۷۰ ساله و ۸۸ درصد از افراد گروه سنی ۶۰ تا ۶۵ ساله در استان فارس واکسن کرونا را تزریق کردهاند.
حسینی گفت: میزان واکسیناسیون فارس در افراد ۵۵ تا ۶۰سال ۸۳.۵ درصد، ۵۰ تا ۵۵ سال ۷۴.۱ درصد؛ افراد ۴۵ تا ۵۰ سال به ۶۴.۳ درصد؛ افراد ۴۰ تا ۴۵ سال ۵۶.۶ درصد؛ افراد ۳۵ تا ۴۰ سال ۵۱.۷ درصد؛ افراد ۳۰ تا ۳۵ سال ۴۶.۷ درصد؛ افراد ۲۵ تا ۳۰ سال ۴۴.۱ درصد؛ افراد ۲۰ تا ۲۵ سال ۴۷.۸ درصد و افراد ۱۸ تا ۱۹ سال ۴۱.۶ درصد رسیده است.
مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شیراز با یادآوری اینکه درصدهای ذکر شده مربوط به افرادیست که دوز اول واکسن کرونا را دریافت کردهاند، گفت: تا کنون، یک میلیون و ۹۹۸ هزار و ۲۴۸ دوز نوبت اول و ۸۱۴ هزار و ۱۰۱ دوز نوبت دوم واکسن علیه کروناویروس در مراکز واکسیناسیون به مردم استان فارس تزریق شده و مجموع واکسنهای تزریق شده در این استان به دو میلیون و ۸۱۲ هزار و ۳۴۹ دوز رسیده است.
حسینی از مردم درخواست کرد تا واکسیناسیون خود را به تاخیر نیندازند و با کمک به کادر درمان، به سرعت انجام واکسیناسیون تا رسیدن به درصد مورد نیاز برای ایجاد ایمنی جمعی بیافزایند و گفت: شهروندان به جای در نظر گرفتن نوع خاصی از واکسن، برای ایمنی خود در برابر این بیماری اقدام کنند زیرا اولویت مهم برای کشور، واکسیناسیون سریع و عمومی و موفقیت در مهار همه گیری کروناویروس است.
او همچنین گفت: از ابتدای شیوع این بیماری تاکنون، در مجموع بیش از یک میلیون و ۴۹۴ هزار و ۸۹۶ مورد تست تشخیصی شامل تست مولکولی یا PCR و تست سریع در فارس انجام و در مجموع ۴۳۵ هزار و ۴۰۴ بیمار مبتلا به کووید۱۹ شناسایی شده است.
حسینی در ادامه از بهبودی ۳۸۲ هزار و ۸۴۶ نفر از ابتدای شیوع بیماری تاکنون خبر داد و با ابراز تاسف از جان باختن هفت هم استانی دیگر طی شبانه روز گذشته در اثر بیماری کووید ۱۹، مجموع جانباختگان ناشی از این بیماری از ابتدای شیوع تا کنون را ۶ هزار و ۵۴۸ نفر عنوان کرد و افزود: پس از چند ماه شاهد کاهش میزان مرگ و میر ناشی از کروناویروس بودیم که این امر نشانگر تاثیر واکسیناسیون علیه کروناویروس بوده است.
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شیراز یادآور شد که با بستری ۲۸۷ بیمار جدید مبتلا یا مشکوک به علائم کروناویروس در بیمارستان های استان طی شبانه روز گذشته، مجموع بیماران مثبت و مشکوک دارای علایم کروناویروس که در بیمارستان های استان بستری هستند به دو هزار و ۴۴۵ نفر رسیده است که از این تعداد ۲۷۲ بیمار به دلیل وخامت شرایط جسمی در بخش های ICU، مراقبت های ویژه درمانی دریافت می کنند.