اقتصاد مقاومتي بايد اهداف، راهبردها و فعاليت هاي خود را به گونه اي برنامه ريزي نمايد که بتواند در شرايط فشار و تحريم سلامت و نشاط اجتماعي را در همه ابعاد حفظ نمايد. همچنين محروميت زدايي و تلاش براي توزيع عادلانه فرصت ها و منابع مالي يکي از شاهراه هاي تحقق سياست هاي کلي اقتصاد مقاومتي است.
اگر بخواهيم از سياست هاي اقتصاد مقاومتي برداشتي اجتماعي کنيم، يا به تعبير ديگر انعکاس اجتماعي اين سياست ها را ترسيم کنيم مي توانيم از عبارت سياست هاي مقاوم سازي اجتماعي استفاده کنيم. در اين راه چند مقوله اهميت اساسي دارد : يکي محروميت زدايي در مناطق مختلف کشور اعم از روستايي و شهري و ارتقاي عدالت اجتماعي و توسعه و تعميق اشتغال در اين مناطق و دوم توجه به حوزه سلامت ، تامين امنيت غذا و درمان است. در عين حال شکي نيست که پيش شرط سلامت ، محروميت زدايي با تاکيد بر توسعه و تعميق اشتغال و گسترش عدالت اجتماعي است.
به باور بسياري از کارشناسان توسعه، يکي از مهم ترين استراتژي هايي که در حوزه محروميت زدايي بايد به صورت ويژه مورد توجه قرار گيرد، حرکت به سمت کمک هاي برنامه ريزي شده، کارشناسي شده و هدفمند در مناطق محروم است. موضوعي که در سياست هاي کلان اقتصاد مقاومتي هم مورد توجه قرار گرفته است. به اعتقاد کارشناسان براي موفقيت در اين حوزه آنچه بايد مورد توجه قرار گيرد بهره گيري از دو عامل مهم و در هم تنيده يعني افزايش و تقويت توليد و در نتيجه آن ايجاد اشتغال پايدار است. يکي از مشکلاتي که باعث افزايش محروميت در برخي نقاط کشور شده ناپايداري اشتغال هاي ايجاد شده و نبود طرح هاي توليدي موفق است.
افزايش توليد و ايجاد اشتغال پايدار از مهمترين عواملي است که مي تواند صفت محروم را از برخي مناطق کشور بزدايد. تحقق اين هدف از طريق ايجاد اشتغال پايدار مي تواند به ارتقاي عدالت اجتماعي و محروميت زدايي کمک شاياني نمايد.
اقتصاد مقاومتي در تعريف جهاني عبارت است از "راهي براي دور زدن تحريم ها عليه يک کشور يا منطقه که شامل افزايش انعطاف پذيري يا جايگزيني توليدات داخلي به جاي توليدات خارجي است". اما بومي شده اين تعريف چنانکه در بيانات مقام معظم رهبري آمده است، آن است که اين اقتصاد "در شرايط فشار، تحريم، دشمني ها و خصومت هاي شديد بتواند تعيين کننده رشد و شکوفايي کشور باشد". براساس اين تعريف اقتصاد مقاومتي در حوزه سلامت کشور بايد اهداف، راهبردها و فعاليت هاي خود را به گونه اي برنامه ريزي نمايد که بتواند در شرايط فشا و تحريم سلامت جامعه را در همه ابعاد حفظ نمايد. يکي از حوزه هاي اقتصاد مقاومتي به ويژه اقتصاد دانش محور مي تواند در زمينه توسعه سلامتي بکار گرفته شود. آنچه در اقتصاد مقاومتي و پيوند آن با حوزه بهداشت و درمان مشاهده ميشود، ارجنهادن به نيروي داخلي و حمايت همه جانبه از توليدات سلامتي و ارتقا دهنده بهداشت عمومي و همچنين زايندگي علم داخلي در اين عرصه است.
مجموعه اقدامات بانک پارسيان در راستاي تحقق اهداف اقتصاد مقاومتي به ويژه در حوزه توسعه و تعميق اشتغال در مناطق روستايي، محروميت زدايي و همچنين ارتقاي عدالت اجتماعي، کمک به محرومين و اقشار آسيب پذير به شرح زير است:
مجموعه اقدامات بانک پارسيان در اجراي سياست هاي اقتصاد مقاومتي و به تعبير ديگر سياست هاي مقاوم سازي اجتماعي در حوزه سلامت و تامين امنيت غذا و درمان به شرح زير مي باشد:
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.