آخرین تحولات خاورمیانه

تحریم شش شخص و یک نهاد ایرانی به بهانه دخالت در انتخابات آمریکا/ امضای توافقنامه‌ ساخت کشتی‌های نظامی میان امارات و رژیم صهیونیستی/ واکنش کاخ سفید به گزارش‌ها درباره طرح بایدن برای توافق موقت با ایران/ بیانیه شورای امنیت درباره حمله ادعایی انصارالله به سفارت آِمریکا

تحریم شش شخص و یک نهاد ایرانی به بهانه دخالت در انتخابات آمریکا، امضای توافقنامه ساخت کشتی‌های نظامی میان امارات و رژیم صهیونیستی، واکنش کاخ سفید به گزارش‌ها درباره طرح بایدن برای توافق موقت با ایران، بیانیه شورای امنیت درباره حمله ادعایی انصارالله به سفارت آمریکا و کشته شدن پنج نیروی پ. ک. ک در شمال عراق، از مهم‌ترین خبر‌ها و رویداد‌های مرتبط با خاورمیانه در ۲۴ ساعت گذشته بوده اند.
کد خبر: ۱۰۸۸۵۶۴
|
۲۸ آبان ۱۴۰۰ - ۱۰:۳۱ 19 November 2021
|
17222 بازدید
|

تحریم ۶ شخص و یک نهاد ایرانی به بهانه دخالت در انتخابات آمریکا/ امضای توافقنامه‌ ساخت کشتی‌های نظامی میان امارات و رژیم صهیونیستی/ واکنش کاخ سفید به گزارش‌ها درباره طرح بایدن برای توافق موقت با ایران/ بیانیه شورای امنیت درباره حمله ادعایی انصارالله به سفارت آِمریکا

بین الملل تابناک/ تحولات خاورمیانه: تحریم شش شخص و یک نهاد ایرانی به بهانه دخالت در انتخابات آمریکا، امضای توافقنامه ساخت کشتی‌های نظامی میان امارات و رژیم صهیونیستی، واکنش کاخ سفید به گزارش‌ها درباره طرح بایدن برای توافق موقت با ایران، بیانیه شورای امنیت درباره حمله ادعایی انصارالله به سفارت آمریکا و کشته شدن پنج نیروی پ. ک. ک در شمال عراق، از مهم‌ترین خبر‌ها و رویداد‌های مرتبط با خاورمیانه در ۲۴ ساعت گذشته بوده اند.

تحریم شش شخص و یک نهاد ایرانی به بهانه دخالت در انتخابات آمریکا

وزارت خزانه‌داری آمریکا شامگاه پنجشنبه (به وقت تهران) اعلام کرد اسامی چند شخص و یک شرکت ایرانی را به بهانه دخالت در انتخابات آمریکا در فهرست تحریم‌ها قرار داده است.

وزارت خزانه‌داری آمریکا در بیانیه‌ای اعلام کرده، دفتر کنترل دارایی‌های این نهاد آمریکایی، نام شش شخص ایرانی و یک نهاد را به دلیل آنچه «تلاش برای اثرگذاری بر انتخابات ریاست‌جمهوری ۲۰۲۰ آمریکا» خوانده شده در فهرست تحریم‌ها قرار داده است.

در بیانیه خزانه‌داری آمریکا آمده است: «ایالات متحده نفوذهای سایبری توسط کنشگران تحت حمایت دولت‌ها، از جمله کنشگران ایرانی را شناسایی کرده است. این کنشگران، به دنبال ایجاد تفرقه و تضعیف اعتماد رأی‌دهندگان به روند انتخاباتی آمریکا بودند. این افراد همچنین اقدام به انتشار اطلاعات جعلی در شبکه‌های اجتماعی کرده و ایمیل‌های تهدیدآمیز و ویدئوهای قلابی ارسال کردند.»

«والی آدیمو»، معاون وزیر خزانه‌داری آمریکا گفت: «خزانه‌داری به مقابله با تلاش‌ها برای زیرسوال بردن سلامت انتخابات آمریکا ادامه خواهد داد. اقدام امروز، تعهد دولت آمریکا به پاسخگو کردن کنشگران تحت حمایت دولت که در تلاش برای تضعیف اعتماد عمومی به روندهای انتخاباتی هستند را مورد تأکید قرار می‌دهد.»

«آنتونی بلینکن»، وزیر امور خارجه آمریکا هم درباره این تحریم‌ها گفت: «تحریم کنشگران سایبری ایرانی، نشان‌دهنده تلاش جمعی وزارت خزانه‌داری، وزارت خارجه و اف‌بی‌آی است. دولت آمریکا علیه کسانی که دنبال دخالت در سلامت انتخابات ما هستند اقدامی قاطعانه انجام داد.»

وی در ادامه این بیانیه تصریح کرد: «دولت آمریکا با انجام این اقدام نشان داد که ما کنشگران تحت حمایت دولت را بابت تلاش در جهت تضعیف اعتماد عمومی به روندهای انتخاباتی و نهادهای آمریکا پاسخگو خواهیم کرد.»

سجاد کاشیان، سید محمد حسین موسی کاظمی، حسین اکبری، مصطفی سرمدی، سید مهدی هاشمی و محمدباقر شیرین‌کار و شرکت ایمن‌نت پاسارگاد در فهرست تحریم‌ها قرار گرفته‌اند.

تحریم ۶ شخص و یک نهاد ایرانی به بهانه دخالت در انتخابات آمریکا/ امضای توافقنامه‌ ساخت کشتی‌های نظامی میان امارات و رژیم صهیونیستی/ واکنش کاخ سفید به گزارش‌ها درباره طرح بایدن برای توافق موقت با ایران/ بیانیه شورای امنیت درباره حمله ادعایی انصارالله به سفارت آِمریکا

دولت «جو بایدن»، رئیس‌جمهور آمریکا در گزارشی که اسفندماه سال گذشته منتشر شد، ایران را در کنار روسیه به تلاش برای اثرگذاری بر انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا متهم کرده بود. واشنگتن مدعی شده بود، چین علی‌رغم انجام برخی بررسی‌ها برای دخالت در انتخابات آمریکا، فعالیتی در آن جهت انجام نداده است.

در بیانیه‌‌ای که دفتر «مدیر اطلاعات ملی» آمریکا در آن زمان منتشر کرد، تأکید شده بود هنگامی که یک دولت خارجی قصد دخالت در انتخابات آمریکا را دارد، حق مردم آمریکاست که از کل حقیقت باخبر شوند.

دولت «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور پیشین آمریکا هم قبل از برگزاری انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا در ماه نوامبر در گزارشی، ادعای مشابهی مطرح و دولت‌های ایران، روسیه و چین را به تلاش برای دخالت در انتخابات متهم کرده بود.

با این حال، قانونگذاران آمریکایی در آن زمان از آن گزارش‌ به دلیل آنچه کوچک‌نمایی نقش روسیه و بزرگنمایی نقش ایران خوانده شده بود، انتقاد و تصریح کردند دونالد ترامپ گزارش‌های انتخاباتی را به سمت و سوی مطلوب خود هدایت کرده است. ترامپ از ماه‌ها قبل ادعا می‌کرد با توجه به موفق بودن سیاست‌هایش علیه ایران و چین این دو کشور نمی‌خواهند او پیروز انتخابات باشد.

دفتر مدیر اطلاعات ملی آمریکا در گزارش اسفندماه گفته بود که انتشار چنین گزارش‌هایی، باید کاملاً «غیرحزبی» باشند و به همین دلیل، جامعه اطلاعاتی آمریکا خواستار آن شده که این گزارش‌ها پس از برگزاری هر انتخابات منتشر شوند.

در این گزارش آمده است: «ارزیابی جامعه اطلاعاتی که امروز منتشر شده، آنچه همه ما تا الان می‌دانستیم، تأیید می‌کند و آن اینکه روسیه برای حمایت از رئیس‌جمهور سابق و لطمه زدن به رئیس‌جمهور بایدن و همچنین تضعیف اعتماد به روندهای انتخاباتی ما وارد عمل شد.»

گزارش جامعه اطلاعاتی آمریکا همچنین حاوی اتهام‌هایی علیه ایران و چین است: «این گزارش، همچنین به شرح اقدامات ایران و چین در ارتباط با انتخابات آمریکا می‌پردازد؛ هرچند اقدامات این دو کشور از نظام‌مندی کمتری نسبت به روسیه برخوردار بوده و در سطحی کم‌اهمیت‌تر انجام شده است.»

با وجود این، جامعه اطلاعاتی آمریکا نتیجه‌گیری کرده بود، هیچ یک از سه کشور و هیچ دولت خارجی دیگر برای تغییر دادن آرا یا تغییر دادن نتایج انتخابات تلاش نکرده‌اند.

این ادعاها در حالی بیان شده‌اند که مدیر سابق بخش اطلاعات وزارت امنیت داخلی آمریکا در دوران ترامپ فاش کرده بود که مقام‌های ارشد این وزارتخانه وی را تحت فشار گذاشتند تا با دستکاری در اطلاعات، ایران و چین را به تلاش برای دخالت در انتخابات آمریکا متهم کند.

«برایان مورفی» روز بیستم شهریور سال گذشته تصریح کرد که «چاد اف ولف»، سرپرست موقت وزارت امنیت داخلی آمریکا در بهار سال گذشته (ماه می) به وی دستور داده بود که شروع به تهیه گزارش‌هایی درباره «فعالیت‌های مداخله‌جویانه» ایران و چین در آمریکا کند.

مورفی از اجرای این دستورها امتناع و تأکید کرد که عمل به این دستورها، ایالات متحده را در معرض خطری قابل توجه قرار می‌دهد و به دنبال آن در ماه ژوئیه، رتبه وی به مدیریت وزارت امنیت داخلی آمریکا تنزل یافت.

جمهوری اسلامی ایران پیشتر اتهامات آمریکا در این زمینه را رد و آنها را «مضحک» توصیف کرده است.

امضای توافقنامه‌ ساخت کشتی‌های نظامی میان امارات و رژیم صهیونیستی

منابع خبری روز پنجشنبه گزارش دادند، امارات متحده عربی و رژیم صهیونیستی توافقنامه ساخت کشتی‌های نظامی را امضا کردند.

به گزارش المیادین، گروه صنایع دفاعی «ایدج» (EDGE) امارات متحده عربی با شرکت «آی. ای. آی» توافقنامه‌ای را برای طراحی کشتی‌های نظامی بدون سرنشین امضا کردند.

بر اساس این گزارش، دو شرکت اماراتی و اسرائیلی در بیانیه‌ای مشترک اعلام کردند، کشتی‌های نوع «ام ۱۷» بدون سرنشین است که برای اجرای عملیات‌ امنیتی، مین‌زدایی و شناسایی همراه با سایر امکانات طراحی خواهند شد.

پیشتر نیز گروه صنایع دفاعی ایدج امارات متحده عربی تفاهمنامه‌ای با شرکت صنایع هوایی رژیم صهیونیستی برای تولید و توسعه سامانه‌های ضدهوایی مخصوص مقابله با پهپادها امضا کرده بود.

تحریم ۶ شخص و یک نهاد ایرانی به بهانه دخالت در انتخابات آمریکا/ امضای توافقنامه‌ ساخت کشتی‌های نظامی میان امارات و رژیم صهیونیستی/ واکنش کاخ سفید به گزارش‌ها درباره طرح بایدن برای توافق موقت با ایران/ بیانیه شورای امنیت درباره حمله ادعایی انصارالله به سفارت آِمریکا

امارات ۱۵ سپتامبر ۲۰۲۰ تحت حمایت «دونالد ترامپ» رییس جمهوری پیشین آمریکا، توافقنامه عادی سازی روابط با رژیم اسرائیل را امضا کرد.

«امیر حایک» سفیر رژیم صهیونیستی روز دوشنبه استوارنامه خود را تحویل وزارت خارجه امارات متحده عربی داده بود.

واکنش کاخ سفید به گزارش‌ها درباره طرح بایدن برای توافق موقت با ایران

«جنیفر ساکی»، سخنگوی کاخ سفید شامگاه پنجشنبه (به وقت تهران) در پاسخ به سوالی درباره گزارش‌های منتشره در یک رسانه آمریکایی درباره احتمال تلاش دولت «جو بایدن» برای رسیدن به توافق موقت با ایران، تغییر رویکرد آمریکا در این زمینه را رد کرد.

پایگاه خبری آکسیوس روز چهارشنبه گزارش داده بود «جیک سالیوان»، مشاور امنیت ملی کاخ سفید ایده توافق موقت با ایران با هدف خرید زمان بیشتر در مذاکرات هسته‌ای را با همتای اسرائیلی خودش مطرح کرده است.

پایگاه آکسیوس با گزارش این خبر نوشت این طرح موقت و اولیه به شمار می‌رود و موضع دولت «جو بایدن» کماکان اصرار بر احیای کامل برجام است. طبق گفته مقام‌های آمریکایی، ایده مطرح‌ از سوی آمریکایی‌‌ها این بود که آمریکا و متحدانش در ازای توقف موقت بخش‌هایی از برنامه هسته‌ای خود، امکان آزادسازی بخش‌هایی از دارایی‌های مسدودشده ایران را فراهم و یا اینکه برای مبادلات کالاهای بشردوستانه، معافیت‌های تحریمی صادر خواهند کرد.

تحریم ۶ شخص و یک نهاد ایرانی به بهانه دخالت در انتخابات آمریکا/ امضای توافقنامه‌ ساخت کشتی‌های نظامی میان امارات و رژیم صهیونیستی/ واکنش کاخ سفید به گزارش‌ها درباره طرح بایدن برای توافق موقت با ایران/ بیانیه شورای امنیت درباره حمله ادعایی انصارالله به سفارت آِمریکا

یک خبرنگار در نشست خبری شامگاه پنجشنبه از جنیفر ساکی پرسید آیا دولت بایدن ایده کاستن از برخی تحریم‌ها علیه ایران با هدف رسیدن به توافق موقت با ایران را بررسی می‌کند یا خیر.

سخنگوی کاخ سفید در پاسخ گفت: «اطلاعی از اینکه موضع یا رویکرد ما در خصوص مذاکرات تغییری پیدا کرده باشد ندارم.»

اظهارات جنیفر ساکی اندکی بعد از آن مطرح شد که خزانه‌داری آمریکا اعلام کرد ۶ شخص و یک شرکت ایرانی را به بهانه تلاش برای دخالت در انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا تحریم کرده است.

دولت جو بایدن به شکست سیاست «فشار حداکثری» که دولت پیشین آمریکا علیه ایران به کار گرفت، اعتراف ولی از انجام اقدامات لازم برای بازگرداندن آمریکا از آن مسیر خودداری کرده است.

اصرار دولت بایدن بر حفظ تحریم‌های دوران ترامپ، یکی از مهم‌ترین محورهای اختلافات در دورهای گذشته مذاکرات وین که با هدف بازگرداندن آمریکا به برجام انجام می‌شد را تشکیل می‌دهد.

نخستین دور مذاکرات وین در دولت ابراهیم رئیسی، رئیس‌جمهور جدید ایران، قرار است از هشتم آذرماه در وین برگزار شود. ایران اعلام کرده تلاش برای رفع تمامی تحریم‌ها مهم‌ترین دستور کار هیأت ایرانی در این گفت‌وگوها را تشکیل خواهد داد.

جو بایدن با وعده بازگرداندن آمریکا از سیاست‌های دوران ترامپ که به عقیده او به منزوی شدن آمریکا در دنیا منجر شده بود وارد کاخ سفید شد. با وجود این، او به ویژه در عرصه سیاست خارجی در حال ادامه دادن سیاست‌های دوران ترامپ است.

در دوران ریاست‌جمهوری ترامپ آمریکا، با نقض تمامی تعهداتش ذیل برجام و قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت سازمان ملل متحد از توافق هسته‌ای برجام خارج شد. این در حالی است که ایران هرگز از این توافق خارج نشده و تنها با استناد به مفاد مندرج در برجام، تعهداتش را طبق حقوق مصرح در آن توافق، کاهش داده است.

جمهوری اسلامی ایران تا یک سال بعد از خروج آمریکا از برجام به تمامی تعهداتش ذیل این توافق عمل کرد تا به کشورهای اروپایی که وعده می‌دادند آثار خروج واشنگتن از توافق را جبران می‌کنند فرصت دهد برای تحقق این وعده تلاش کنند.

بعد از گذشت یک سال از خروج آمریکا از برجام، تهران اعلام کرد با توجه به اینکه کشورهای اروپایی به وعده‌هایشان عمل نکرده‌اند در چند گام تعهداتش ذیل برجام را کاهش خواهد داد.

تهران تأکید کرده با توجه به اینکه آمریکا طرفی بوده که توافق را نقض کرده، این واشنگتن است که باید با رفع تحریم‌ها به توافق بازگردد و لازم است اجرای تعهدات آمریکا مورد راستی‌آزمایی قرار گیرد. تهران البته تأکید کرده اصرار یا عجله‌ای برای بازگشت آمریکا به توافق ندارد.

بیانیه شورای امنیت درباره حمله ادعایی انصارالله به سفارت آِمریکا

شورای امنیت سازمان ملل متحد با صدور بیانیه‌ای حمله ادعایی انصارالله یمن به ساختمان سفارت سابق آمریکا در صنعا را محکوم کرد.

در این بیانیه که شامگاه پنجشنبه صادر شد، چنین آمده است: «اعضای شورای امنیت با شدیدترین لحن جدید و ادامه‌دار حوثی‌ها در تصرف و ورود به ساختمانی که قبلا از آن به عنوان سفارت آمریکا در صنعا استفاده می‌شد و بازداشت ده‌ها نفر از کارکنان محلی را محکوم می‌کند.»

اعضای شورای امنیت سازمان ملل خواستار «خروج فوری همه اهضای حوثی‌ها از این ساختمان‌ها» شده‌اند. شورای امنیت همچنین خواستار آزادی فوری تمامی کسانی شده که مطابق ادعاها بازداشت شده‌اند.

تحریم ۶ شخص و یک نهاد ایرانی به بهانه دخالت در انتخابات آمریکا/ امضای توافقنامه‌ ساخت کشتی‌های نظامی میان امارات و رژیم صهیونیستی/ واکنش کاخ سفید به گزارش‌ها درباره طرح بایدن برای توافق موقت با ایران/ بیانیه شورای امنیت درباره حمله ادعایی انصارالله به سفارت آِمریکا

چند روز پیش برخی منابع خبری بدون ارائه مستندات کافی مدعی شده‌ بودند انصارالله به سفارت آمریکا در صنعا حمله و شماری از کارکنان محلی این مقر را دستگیر کرده است. پنجشنبه گذشته سخنگوی وزارت خارجه آمریکا خواستار آزادی کارمندان محلی سفارت آمریکا در صنعاء و مدعی شد افراد مسلح وابسته به انصارالله به سفارت آمریکا که از سال ۲۰۱۵ در صنعاء بسته شده «یورش» برده‌اند.

«محمد علی الحوثی» رئیس کمیته عالی انقلاب یمن و عضو ارشد انصارالله روز یکشنبه هفته جاری به این ادعاها پاسخ داد و در صفحه توییتر خود نوشت: «سفارت آمریکا تخلیه شده است و تقریبا از سال ۲۰۱۹ حقوق کارمندان محلی سفارت در یمن را قطع کردند و حالا ادعای حمله به سفارت بسته شده و بازداشت کارمندان می‌کنند.»

وی افزود: «آقایان آمریکایی! حقوق کارمندان محلی را پرداخت کنید؛ این قدرنشناسی است که حقوق کسانی را که در وضعیت فاجعه‌بار یمن به شما خدمت کردند، قطع کنید. آنها را نیز مانند آنچه در افغانستان رخ داد، رها کردید.»

در سال ۲۰۱۵ که ائتلاف متجاوز به فرماندهی سعودی حمله به یمن را آغاز کرد بیشتر تیم‌های دیپلماتیک کشورهای مختلف، صنعاء را ترک کردند.

کشته شدن پنج نیروی پ.ک.ک در شمال عراق 

پنج عضو پ.ک.ک طی عملیات مشترک سازمان میت و نیروهای مسلح ترکیه در منطقه خاکروک در شمال عراق از پای درآمدند.

به گزارش خبرگزاری آناتولی، بنا به اعلام وزارت دفاع ترکیه، پنج نفر از عناصر گروه تروریستی پ.ک.ک که در منطقه خاکروک در شمال عراق شناسایی شده بودند، از طریق پهپادهای مسلح از پای درآمدند.

بر این اساس، عناصر مذکور در عملیات مشترک سازمان اطلاعات «میت» و نیروهای مسلح ترکیه شناسایی شده و طی عملیات هوایی از پای درآمده‌اند.

تحریم ۶ شخص و یک نهاد ایرانی به بهانه دخالت در انتخابات آمریکا/ امضای توافقنامه‌ ساخت کشتی‌های نظامی میان امارات و رژیم صهیونیستی/ واکنش کاخ سفید به گزارش‌ها درباره طرح بایدن برای توافق موقت با ایران/ بیانیه شورای امنیت درباره حمله ادعایی انصارالله به سفارت آِمریکا

در این بیانیه بر عزم راسخ نیروهای مسلح ترکیه برای ادامه مبارزه با گروه‌های تروریستی تاکید شده است.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما تبلیغ پایین متن خبر
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۶
در انتظار بررسی: ۸
انتشار یافته: ۲۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۰۵ - ۱۴۰۰/۰۸/۲۸
پ ک ک گروه تروریستیه؟ بعد طالبان جنبش اصیل منطقه.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۱۸ - ۱۴۰۰/۰۸/۲۸
یعنی میخوای بگی پ ک ک گروه تروریستی نیست!!!
ناشناس
|
Germany
|
۱۲:۱۸ - ۱۴۰۰/۰۸/۲۸
احتمالا امارات بزودی پایگاه نظامی در اختیار اسراییل قرار خواهد تا به همراه پایگاه نظامی امریکا در قطر، تسلط مطلق خود بر خلیج فارس را حفظ کنند
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۰۶ - ۱۴۰۰/۰۸/۲۸
"تسلط مطلق خود را حفظ کند"
خیلی خندیدیم
نسرین
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۱۰ - ۱۴۰۰/۰۸/۲۸
تو نگران نباش از جیب تو که نمیره
عقل هم خوب چیزیه برو خجالت بکش
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۵۹ - ۱۴۰۰/۰۸/۲۸
این کامنت یه جوریه
داره مسخره میکنه.رویاشو داره میگه.عصبانیت شو داره بروز میده.
همه کارشناسان نظامی و سیاسی دنیا به قدرت و تسلط ایران به خلیج فارس و تنگه هرمز اعتراف میکنن.دیگه کسی نیست که ندونه.اتفاقاتی هم که درش میوفته یک سمت همیشه ایران سمت دیگه اش انواع کشورها.
من مثبت رو تیک میزنم.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۴۰ - ۱۴۰۰/۰۸/۲۸
تروریست اردوغان است که حقوق کردها را برسمیت نمی شناسد نه مبارزان کرد.
پاسخ ها
اردوغان
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۰۷ - ۱۴۰۰/۰۸/۲۸
من از شما معذرت میخام
حجه الاسلام یاراحمدی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۴۶ - ۱۴۰۰/۰۸/۲۸
آمریکا در چه فکری ایران پر از بسیجیه
مرگ برامریکا
مرگ بر انگلیس
مرگ بر عربستان
مرگ بر شوروی
مرگ بر فرانسه
مرگ بر ژاپن
مرگ بر کره جنوبی
مرگ بر امارات
مرگ بر آرژانتین
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۳۵ - ۱۴۰۰/۰۸/۲۸
سلام جناب یار احمدی
در قرآن کریم که اقیانوسی نشاءت گرفته از رحمت بیکران و لایتناهی الهی است تمامی انبیاء صلوات الله علیهم برای دعوت به حق وهدایت و راهنمایی نوع بشر آمده اند و امر شدند به اینکه با مردم نیکو سخن بگویند و با حکمت و موعظه نیکو و جدال احسن مردم رابه سوی پروردگار دعوت نمایند نه
مرگ بر این و آن گفتن که نه تنها هیچ ثمری ندارد بلکه چهره لطیف و سرشار ار مهربانی دین را نیز خدشه دار میکند. آنان که هر روز مرگ بر این و آن میگویند عموما نمیدانند که اگر همه اینها مردند خودشان میخواهند در عرصه گیتی چه گلی بکارند. البته اینها بخشی از سر تکرار و بخشی از نداشتن علم و معرفت از هدف خلقت و بخشی از سر غرور و منفعت طلبی است..
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۵۸ - ۱۴۰۰/۰۸/۲۸
چند تاشو جا انداختی حاجی!
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۰۸ - ۱۴۰۰/۰۸/۲۸
تابلو از آلبانی پیام میدی
اصولا افراد جایی که خودشون هستن رو همیشه از قلم میندازن
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۱۷ - ۱۴۰۰/۰۸/۲۸
شعارهایت کاملا به اسمت می آید
حجه الاسلام یاراحمدی
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۰۷ - ۱۴۰۰/۰۸/۲۸
شما عزیزان و دوستان گرامی را توصیه میکنم به تقوا و آرامش و مهربانی
بنده با کوله باری از علم و دانش فراوان عرض میکنم اینها اگر نابود شوند جهان به شادی و معنویت نزدیک تر میشود
لذا از شما عزیزانی که بنده را نقد فرمودین خواهش میکنم سریعا خودتان را معرفی و تسلیم نمایید و با اعدام انتخابی خودتان سبب آمرزش خودتان شوید تا رحمت و برکت و نزولات هوایی و معیشت به این سرزمین وارد بشود
ناشناس
|
United States of America
|
۱۲:۵۱ - ۱۴۰۰/۰۸/۲۸
پول مردم چگونه دود هوا می شود
ناشناس
|
Netherlands
|
۱۳:۲۶ - ۱۴۰۰/۰۸/۲۸
این فرمانده حوثی‌ها تکلیفش روشن نیست. اگه سفارت خالی بوده، آمریکاییا باید به کی حقوق می‌دادن؟ و اگه سفارت رو تخلیه می‌کردن، به خاطر ترس از پیشروی شما بوده.
رحیم
|
Switzerland
|
۱۳:۲۸ - ۱۴۰۰/۰۸/۲۸
همانطور که آمریکا داعش و یا طالبان را برای نسل کشی شیعیان در سوریه و افغانستان و عراق فرستاد اردوغان را هم برای نسل کشی کردها فرستاده است! این جنایت های نسل کشی باید هرچه زودتر متوقف شود و مسئولینشان محاکمه!
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۱۰ - ۱۴۰۰/۰۸/۲۸
چشم منتظر بودیم شما بگی
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۵۷ - ۱۴۰۰/۰۸/۲۸
مگر آمریکا نمیگه ایران از تحریم های بشر دوستانه معافه و نوکران و کاسه لیسانش هم مدام بر این مساله تاکید میکنن ؛ پس چطور میگه اگر ایران موقت فعالیت های هسته ای رو متوقف کنه آمریکا اجازه صدور معافیت های تحریمی برای کالای بشردوستانه رو میده؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۴۶ - ۱۴۰۰/۰۸/۲۸
با سلام . از اوایل انقلاب تا اوایل د00 80 مدیران اجرایی دولت نهایت تلاش می کردند که منابع مالی مورد نیاز دولت و شرکت ها از صادرات تامین شود و بسیار هم خوب بود اما از اوایل دهه 80 چرخشی در افکار مدیران اجرایی شدیدا روی داد که ان رواج فرهنگ راحت طلبی و اشراف گیری می باشد لذا مدیران اجرای دولت تصمیم گرفتند که منابع مالی مورد نیاز خود را از کاهش ارزش پول ملی بدست اوردند . که به مرور عوارض ان الف = رواج تفکر شدید واردات و ب= نابودی و به تعطیلی کشیدن شدن واحد های توایدی چ = خروج شدید سرمایه از ایران به بهانه خرید خانه و ....د= رواج فرهنگ شدید مهاجرت جوانان به خارج از ایران ج = رواج شدید خرید و فروش ارزهای دیجیتال برای انتقال سرمایه به خارج و سایر گردید و اوج تامین منابع مالی از طریق کاهش ارزش پول ملی در دولت دوازدهم یعنی روحانی انجام یافت که در تاریخ ایران بی سایبقه است . انتظار این است که دولت جدید سیزدهم کم کم روال را عوض کند و تلاش کند که مانند سایر کشورها مانند اروپا . ژاپن . چین . امارات . عربستان . عمان . کویت . جمهوری اذربایجان منابع مالی مورد نیاز خود را از صادرات تامین کند .و مدیران اجرایی دولت را واردا کنند که بفکر صادرات و حضور گسترده درر بازار های جهانی و ارتقا کیفیت باشند سوال اینجاست ایا مدیران اجرایی در دولت سیزدهم قبول خواهند کرد که راحت طلبی و اشزاف گری را کنار کذاشته و از طریق صادرات منابع مالی خود را تامین کنند
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۲۰ - ۱۴۰۰/۰۸/۲۸
این چه وضعیه برای مردم درست کردید با این گرونی و تورم پدر مردم رو در اوردید
برچسب منتخب
# قیمت طلا # مهاجران افغان # حمله اسرائیل به ایران # ترامپ # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سردار سلامی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟