دست رد فرانسه به انگلیس؛ اختلافات همچنان باقی است

فرانسه با رد پیشنهاد لندن برای حصول توافق درباره کنترل پناهجویان در کانال دریایی میان دو کشور، گفت: امکان حصول توافق سریع دوجانبه با انگلیس درباره بحران پناهجویان وجود ندارد.
کد خبر: ۱۰۹۰۵۱۰
|
۰۹ آذر ۱۴۰۰ - ۰۹:۳۰ 30 November 2021
|
4940 بازدید

به گزارش «تابناک» به نقل از مهر از ایندیپندنت، «جرالد دارمانین»، وزیر کشور فرانسه با رد پیشنهاد لندن برای حصول توافق درباره کنترل پناهجویان در کانال دریایی میان دو کشور، گفت: امکان حصول توافق سریع دوجانبه با انگلیس درباره بحران پناهجویان وجود ندارد.

این مقام فرانسوی روز یکشنبه گفت، توافق درباره بحران پناهجویان با مشارکت کل اتحادیه اروپا و نه فقط فرانسه امکان‌پذیر است.

این مقام فرانسوی با انتقاد از نامه اخیر نخست‌وزیر انگلیس به رئیس جمهور فرانسه، گفت: پاریس گروگان سیاست‌های داخلی بریتانیا نخواهد شد و لندن باید مسئولیت کسانی که تلاش می‌کنند از این کانال دریایی گذر کنند، بپذیرد و با تغییر قوانین استخدامی داخلی، مانع از کار کردن مهاجران بدون مدرک شناسایی شود.

تنش در روابط میان انگلیس و فرانسه پس از رأی مردم انگلیس به خروج از اتحادیه اروپا شروع و پس از آنکه پاریس قرارداد پرسود فروش زیردریایی به استرالیا را در چارچوب معاهده امنیتی آکوس به انگلیس و آمریکا باخت تشدید شده است.

همچنین وقوع حادثه اخیر برای پناهجویان در کانال مانش به عمق اختلافات میان انگلیس و فرانسه دامن زده است. پیش از این نیز مقامات لندن، فرانسه را متهم کرده بودند که کنترل خود بر سواحلش را از دست داده است.

ژرار دارمنن، وزیر کشور فرانسه، هفته گذشته انگلیس را مسئول بحران مهاجران دانسته و گفته بود که قوانین کار در انگلیس مهاجران را به عبور از کانال مانش تشویق می‌کند.

کانال مانش در شمال فرانسه و جنوب انگلستان قرار دارد و با اینکه عبور از آن با شناورهای کوچک به‌ویژه در فصل زمستان و آب‌وهوای توفانی، بسیار خطرناک است، مهاجران بسیاری تلاش می‌کنند از این مسیر خودشان را به انگلستان برسانند.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما تبلیغ پایین متن خبر
برچسب منتخب
# قیمت طلا # مهاجران افغان # حمله اسرائیل به ایران # انتخابات آمریکا # ترامپ # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سردار سلامی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟