اظهارات مهاجران نجات یافته از کانال مانش

مهاجران بازمانده از حادثه دلخراش اخیر غرق شدن قایق حامل پناهندگان در کانال مانش از بی تفاوتی نیرو‌های انگلیسی و فرانسوی به درخواست‌های کمک خود در حالی که در آب دریا غرق می‌شدند، خبر دادند.
کد خبر: ۱۰۹۰۸۹۱
|
۱۱ آذر ۱۴۰۰ - ۰۸:۵۰ 02 December 2021
|
5814 بازدید
|
۲

به گزارش «تابناک» به نقل از تسنیم از هفته نامه "اشپیگل"، حدود یک هفته پیش یک قایق حامل پناهجویان که تلاش می‌کردند از طریق کانال مانش خود را به انگلیس برسانند غرق شده و در اثر این حادثه دلخراش ۲۷ نفر جان خود را از دست دادند.

دو نفر از بازماندگان این حادثه، گارد ساحلی دو کشور فرانسه و انگلیس را متهم کردند که به درخواست‌های کمک آن‌ها بی توجهی کرده و آن را انکار کردند.

بعد از حادثه دلخراش غرق شدن یک قایق حامل پناهجویان در کانال مانش فرانسه و انگلیس هر یک تلاش کردند طرف مقابل را مقصر نشان دهند.

نخست وزیر انگلیس در نامه‌ای سرگشاده از طرف فرانسوی خواست همه پناهجویانی که از طریق کانال مانش به انگلیس آمده اند را بازگرداند که این نامه سرگشاده خشم مقامات فرانسوی را در پی داشته و به دنبال آن وزیر کشور فرانسه دیدار با همتای انگلیسی خود برای حل این بحران را لغو کرد.

این تراژدی که مرگ‌بارترین حادثه از این دست از سال ۲۰۱۸ به شمار می‌رود، حساسیت افکار عمومی و رسانه‌ها در فرانسه و بریتانیا را برانگیخته است.

عصر چهارشنبه گذشته خدمه یک قایق ماهیگیری در آب‌های نزدیک کاله در فرانسه، اجساد پناهجویانی را روی آب پیدا کردند که در تلاش برای رسیدن به جنوب انگلستان از طریق کانال مانش غرق شده بودند.

غرق شدن قایق این پناهجویان در کانال مانش منجر به مرگ ۲۷ نفر از جمله سه کودک و یک زن باردار شد. در این رابطه تاکنون ۵ نفر بازداشت شدند.

سازمان بین‌المللی مهاجرت گفت حادثه روز چهارشنبه، از آغاز گردآوری آمار در سال ۲۰۱۴، بزرگترین تلفات جانی در این کانال است.

دو نفر از بازماندگان این حادثه دلخراش حالا اتهامات سختی را علیه فرانسه و انگلیس وارد کرده اند.

یکی از این بازماندگان یک عراقی ۲۱ ساله است که در گفتگو با یک رسانه فرانسوی گفت: قایق حامل پناهجویان پر از آب شده بود و پناهندگان در حالی که به هم چسبیده بودند به آب دریا می‌افتادند.

وی تاکید کرد: اندکی قبل از غرق شدن قایق افراد حاضر در آن با گارد ساحلی فرانسه تماس گرفتند. ما موقعیت خود را به فرانسوی‌ها اعلام کردیم و آن‌ها گفتند که ما در آب‌های قلمرو انگلیس هستیم.

این پناهنده عراقی گفت: ما بلافاصله با پلیس انگلیس تماس گرفتیم و آن‌ها گفتند با پلیس فرانسه تماس بگیرید.

وی افزود: انگلیس باید به ما کمک می‌کرد چرا که ما در آب‌های قلمرو این کشور غرق شدیم. اما انگلیس کمکی به ما نکرد و کاری انجام نداد.

یکی دیگر از بازماندگان و نجات یافتگان از این حادثه که ۲۸ سال سن داشت هم تاکید کرد که مسافران این قایق دو بار با طرف انگلیسی تماس گرفتند. وی افزود:، اما هیچ کس نیامد و قایق پایین رفت و غرق شد و من هم یازده ساعت در آب دریا شنا کردم.

این پناهجوی بازمانده در گفتگویی با بی بی سی گفت: مهاجران را دیدم که جلوی چشمان من می‌مردند. آن‌هایی که شنا بلد نبودند غرق شدند و در عرض چند دقیقه مردند.

در اثر این حادثه ۱۷ مرد و هفت زن و ۳ کودک جان خود را از دست دادند.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳
بلیط هواپیما تبلیغ پایین متن خبر
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۵
انتشار یافته: ۲
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۳۱ - ۱۴۰۰/۰۹/۱۱
این است حقوق بشر مدعیان حقوق بشر
این است سیاست نژادی این مدعیان که قرن ها استعمار اسثمارو استبداد کردند تا کشور خود را آباد کنند
در طی قرن ها کشورها را ضعیف کردند ،تفرقه انداختند، از جوانان و نخبگان کشورها استفاده کردند تا خود را قوی نگه دارند
آباد کردن کشورشان به قیمت جنگ و نابودی کشورهای دیگر
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۱۰ - ۱۴۰۰/۰۹/۱۱
کشور های متررررررررررررررررررررقی دنیا
برچسب منتخب
# قیمت طلا # مهاجران افغان # حمله اسرائیل به ایران # انتخابات آمریکا # ترامپ # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سردار سلامی
الی گشت
آخرین اخبار
قیمت امروز آهن آلات