ته چین؛

طرز تهیه کوفته باقالا

کد خبر: ۱۰۹۳۸۰۵
تاریخ انتشار: ۰۱ دی ۱۴۰۰ - ۰۸:۰۰ 22 December 2021
تعداد بازدید : 1308
کد خبر: ۱۰۹۳۸۰۵
|
۰۱ دی ۱۴۰۰ - ۰۸:۰۰ 22 December 2021
|
7548 بازدید
بازدید 7548
«کوفته باقالا» یا «کوفته شوید باقالا» یکی از کوفته‌های پرطرفدار است که با توجه از استفاده باقالا یا باقالی و شوید در آن، طعم ویژه‌ای دارد. دستور پخت این کوفته را با آموزش جواد جوادی آشپز حرفه‌ای فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟