ته چین؛

طرز تهیه کوفته باقالا

کد خبر: ۱۰۹۳۸۰۵
تاریخ انتشار: ۰۱ دی ۱۴۰۰ - ۰۸:۰۰ 22 December 2021
تعداد بازدید : 1308
کد خبر: ۱۰۹۳۸۰۵
|
۰۱ دی ۱۴۰۰ - ۰۸:۰۰ 22 December 2021
|
7525 بازدید
بازدید 7525
«کوفته باقالا» یا «کوفته شوید باقالا» یکی از کوفته‌های پرطرفدار است که با توجه از استفاده باقالا یا باقالی و شوید در آن، طعم ویژه‌ای دارد. دستور پخت این کوفته را با آموزش جواد جوادی آشپز حرفه‌ای فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری