ته چین؛

طرز تهیه پیازچه پلو

کد خبر: ۱۰۹۳۸۱۵
تاریخ انتشار: ۰۲ دی ۱۴۰۰ - ۰۸:۰۰ 23 December 2021
تعداد بازدید : 3484
کد خبر: ۱۰۹۳۸۱۵
|
۰۲ دی ۱۴۰۰ - ۰۸:۰۰ 23 December 2021
|
9840 بازدید
بازدید 9840
پیازچه پلو یکی از غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که گاهی با تخم مرغ و گاهی با مرغ سرو می‌شود. دستور پخت این پلو را با آموزش جواد جوادی آشپز حرفه‌ای فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری