ته چین؛

طرز تهیه پیازچه پلو

کد خبر: ۱۰۹۳۸۱۵
تاریخ انتشار: ۰۲ دی ۱۴۰۰ - ۰۸:۰۰ 23 December 2021
تعداد بازدید : 3485
کد خبر: ۱۰۹۳۸۱۵
|
۰۲ دی ۱۴۰۰ - ۰۸:۰۰ 23 December 2021
|
9860 بازدید
بازدید 9860
پیازچه پلو یکی از غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که گاهی با تخم مرغ و گاهی با مرغ سرو می‌شود. دستور پخت این پلو را با آموزش جواد جوادی آشپز حرفه‌ای فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟