ته چین؛

طرز تهیه آب دوغ خیار قاجاری

کد خبر: ۱۰۹۴۰۴۲
تاریخ انتشار: ۰۶ دی ۱۴۰۰ - ۰۸:۰۰ 27 December 2021
تعداد بازدید : 7241
کد خبر: ۱۰۹۴۰۴۲
|
۰۶ دی ۱۴۰۰ - ۰۸:۰۰ 27 December 2021
|
10359 بازدید
|
۲
بازدید 10359
۲
آب دوغ خیار یکی از غذاهای سبک و خوش طعم است که معمولاً در فصول گرم سال تهیه می‌شود. پیش از این طرز تهیه آب دوغ ساده را در تابناک فراگرفته‌اید. اکنون طرز تهیه آب دوغ خیار قجری را در تابناک فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۲
محمدخان
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۰۶ - ۱۴۰۰/۱۰/۰۶
من به جات خجالت کشیدم آقای آشپزباشی.
فرزاد
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۲۱ - ۱۴۰۰/۱۰/۰۶
خوش به حال مردم دوران قجر که می تونستن گردو بخورن ما که الان دیگه یادمون رفته بود گردو چیه تو این تصویر دیدیم دوباره یادمون اومد. خدا به داد بچه های ما برسه
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟