ته چین؛

طرز تهیه رل بادمجان

کد خبر: ۱۰۹۴۰۴۹
تاریخ انتشار: ۰۷ دی ۱۴۰۰ - ۰۸:۰۰ 28 December 2021
تعداد بازدید : 3402
کد خبر: ۱۰۹۴۰۴۹
|
۰۷ دی ۱۴۰۰ - ۰۸:۰۰ 28 December 2021
|
11200 بازدید
بازدید 11200
رل بادمجان یکی از غذاهای ساده و در عین حال خوش خوراک است. طرز تهیه این غذا که به عنوان وعده اصلی نیز می‌توان استفاده کرد را با آموزش جواد جوادی آشپز حرفه‌ای در تابناک فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟