ته چین؛

دستور پخت مرغ دمکش رستورانی

کد خبر: ۱۰۹۵۴۸۶
تاریخ انتشار: ۱۳ دی ۱۴۰۰ - ۱۰:۰۰ 03 January 2022
تعداد بازدید : 20493
کد خبر: ۱۰۹۵۴۸۶
|
۱۳ دی ۱۴۰۰ - ۱۰:۰۰ 03 January 2022
|
24680 بازدید
بازدید 24680
آشپزهای رستوران‌ها از تکنیک‌های خاص خود حین آشپز استفاده می‌کنند. اکنون دستور پخت مرغ دمکش رستورانی را با آموزش جواد جوادی آشپز حرفه‌ای فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟