ته چین؛

تکنیک پخت مرغ و گوشت در شیشه ترشی

کد خبر: ۱۰۹۵۴۹۰
تاریخ انتشار: ۱۵ دی ۱۴۰۰ - ۱۰:۰۰ 05 January 2022
تعداد بازدید : 32584
کد خبر: ۱۰۹۵۴۹۰
|
۱۵ دی ۱۴۰۰ - ۱۰:۰۰ 05 January 2022
|
37222 بازدید
|
۱
بازدید 37222
۱
مرغ و گوشت به شیوه‌های متفاوتی پخته می‌شود. یکی از روش‌ها پخت در شیشه به همراه افزودنی‌ها است که مانع از دست رفتن مواد مغذی مرغ و گوشت می‌شود و طعم دهی مرغ و گوشت را بدون روغن ممکن می‌سازد و در عین حال مزه تفکیک شده مواد افزودنی پس از پخت قابل تشخیص است. تکنیک پخت مرغ و گوشت در شیشه ترشی را با آموزش جواد جوادی فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
سعیده سادات
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۰:۱۷ - ۱۴۰۰/۱۰/۱۶
عالی بود دستتون درد نکنه. اما خیلی هوس کردم
نظرسنجی
تحولات اخیر سوریه و سقوط بشار اسد چه پیامدهایی دارد؟