به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، «بهروز افخمی» در گفتوگویی با ستاد جشنواره فیلم فجر که پس اعلام لیست فیلم های بخش سودای سیمرغ منتشر شده است، مطرح کرد: «سینما صنعت نیست که انتظار پیشرفت آن را داشته باشیم. سینما ممکن است در یک روند طولانی، رکود داشته باشد و بهطور کلی نیز با همین روند مواجهیم. همه هنرها در دورهای پیر میشوند، انرژیشان تخلیه و تمام امکانات بالقوهش بالفعل میشود و تمام خواهد شد. صحبت از مرگ رمان خیلی وقت پیش مطرح شده بود؛ مرگ سینما نیز زمانی خواهد رسید. بنابراین نمیتوان انتظار داشت سینما همواره در حال پیشرفت باشد.»
کارگردان فیلم «گاوخونی» با اشاره به اینکه در چهل سال اخیر سینمای ایران یکسری تحولات مربوط به شیوه و فرم اجرا است را طی کرده است، توضیح داد: «آنچه به محتوا و قصه مربوط میشود طی بیست سال اخیر در فیلمها به افکار، توقعات و توهمات طبقه متوسط اختصاص پیدا کرده است؛ یعنی طبقهای که خودش را مرکز دنیا میبیند ولی درواقع دهدرصد از مردم را شامل نمیشود و دغدغههایش هم مهم نیست.
سینما دستخوش تفکری شده است که پولدار دارد اما تفکر آنچنانی ندارد؛ البته خودش را متفکرتر از تمام اقشار نیز میداند. این نوع تماشاچی که بسیار اینترنتباز است و با گوشی موبایلش بسیار وقت تلف میکند، سینمای ایران را متوجه خودش کرده است و هر فیلمسازی که میخواهد فیلمش را بسازد، فکر میکند که این قشر از جامعه را باید راضی نگه دارد؛ و این خودش یک انحطاط در سینما محسوب میشود.»
بهروز افخمی هیچ اظهارنظری درباره انتخاب فیلم های جشنواره فیلم فجر در این گفتگو نداشته است.