آخرین تحولات خاورمیانه

افزایش شمار جنگنده‌های اف-۱۴ عملیاتی نیروی هوایی ایران/ تشکیل ارتش ۱۰۰ هزار نفری افغانستان از سوی طالبان/ جزئیات معامله آمریکا و رژیم صهیونیستی بر سر کنسولگری قدس / جزئیات شب شهادت سردار سلیمانی از زبان نخست وزیر سابق عراق

جزئیات شب شهادت سردار سلیمانی از زبان نخست وزیر سابق عراق، افزایش شمار جنگنده‌های اف-۱۴ عملیاتی نیروی هوایی ایران، تشکیل ارتش ۱۰۰ هزار نفری افغانستان از سوی طالبان، جزئیات معامله آمریکا و رژیم صهیونیستی بر سر کنسولگری قدس و نامه امیر کویت به پادشاه بحرین از مهم‌ترین خبر‌ها و رویداد‌های مرتبط با خاورمیانه در ۲۴ ساعت گذشته بوده اند.
کد خبر: ۱۰۹۶۵۲۲
|
۱۲ دی ۱۴۰۰ - ۰۹:۱۳ 02 January 2022
|
34270 بازدید
|

جزئیات شب شهادت سردار سلیمانی از زبان نخست وزیر سابق عراق/ افزایش شمار جنگنده‌های اف-14 عملیاتی نیروی هوایی ایران/ تشکیل ارتش ۱۰۰ هزار نفری افغانستان از سوی طالبان/ جزئیات معامله آمریکا و رژیم صهیونیستی بر سر کنسولگری قدس

بین الملل تابناک/ تحولات خاورمیانه: جزئیات شب شهادت سردار سلیمانی از زبان نخست وزیر سابق عراق، افزایش شمار جنگنده‌های اف-۱۴ عملیاتی نیروی هوایی ایران، تشکیل ارتش ۱۰۰ هزار نفری افغانستان از سوی طالبان، جزئیات معامله آمریکا و رژیم صهیونیستی بر سر کنسولگری قدس و نامه امیر کویت به پادشاه بحرین، از مهم‌ترین خبر‌ها و رویداد‌های مرتبط با خاورمیانه در ۲۴ ساعت گذشته بوده اند.

جزئیات شب شهادت سردار سلیمانی از زبان نخست وزیر سابق عراق

عادل عبدالمهدی نخست وزیر پیشین عراق که قرار بود آخرین میزبان سپهبد قاسم سلیمانی فرمانده شهید نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، در بغداد باشد، ناگفته‌هایی از شب قبل از ترور وی بر زبان آورد.

عبدالمهدی گفت: «رابطه من با شهید حاج قاسم سلیمانی به سال دو هزار میلادی برمی‌گردد؛ زمانی که حاج قاسم به دفتر آیت الله شهید محمد باقر حکیم می‌آمد و با ما جلسات متعددی جهت بررسی تحولات عراق و منطقه برگزار می‌کرد. آنجا بود که رابطه شخصی من با شهید قاسم سلیمانی مستحکم‌تر شد، به ویژه در مورد مسائل بزرگ و مهم منطقه. این رابطه تا بعد از سرنگونی رژیم صدام و تا مدت کوتاهی قبل از شهادت ادامه داشت.»

وی ادامه داد: «شهید دوراندیش بود و همیشه راهبردی به مسائل می نگریست و همواره نکات مثبت و منفی هر تحولی را که مطرح می‌شد، بیان می‌کرد... در تهران که بودم با وی ساعت ها کوهنوردی می‌کردم و در همان فضا، درباره مسائل سیاسی عراق نیز بحث می‌کردیم... از همان سال ۲۰۰۳ تا مرحله نفوذ داعش، همیشه حامی عراق بود و در هر مذاکره ای که بین ما و جمهوری اسلامی انجام می‌گرفت، مشورت او مهم بود.»

عبدالمهدی با اشاره به جانبداری شهید سلیمانی از حق و حضور وی در جلساتی که با مسئوان ایرانی داشته است، درباره شب ترور گفت: بامداد همان روز قرار بود رأس ساعت هشت و نیم صبح و طبق هماهنگی سفارت جمهوری اسلامی ایران در بغداد، میزبان شهید حاج قاسم باشم تا هم صبحانه بخوریم و هم موضوعات مختلفی را بررسی کنیم.»

نخست وزیر پیشین عراق ادامه داد: «نیمه شب مشغول تدوین برخی نکات مهم برای مطرح شدن آن در جلسه صبح بودم که یکباره و سراسیمه مدیر دفترم آمد و گفت: رئیس کل اطلاعات عراق، مصطفی الکاظمی که نخست وزیر کنونی است به من خبر داد، انفجاری مهیب در فرودگاه بغداد رخ داده و هنوز از ماهیت ان اطلاعی ندارند. من نگران شدم؛ هرچند نمی‌دانستم حاج قاسم از کدام مرز زمینی یا هوایی قرار است به بغداد بیاید، ولی دلشوره داشتم به خصوص اینکه فهمیدم لحظاتی قبل از انفجار یک هواپیما از دمشق وارد بغداد شده است.»

عبدالمهدی با اشاره به تماس وی در آن شب با سفارت ایران در عراق و بی‌اطلاعی مسئولان آن گفت: «به محل کارم رفتم و تحولات فرودگاه بغداد را لحظه به لحظه پیگیر شدم. تصاویر یکی پس از دیگری منتشر می‌شد تا یکباره تصویر دست شهید و انگشتر او را دیدم و تازه فهمیدم که حاج قاسم و ابو مهدی المهندس را هدف قرار داده بودند. من آن دست و آن انگشتر را به خوبی می‌شناختم. واقعا لحظه دشواری بود. مصطفی الکاظمی و اعضای سفارت ایران فورا خودشان را به نخست وزیری رساند و جلسه‌ای فوق العاده تشکیل دادیم تا پیامدهای این ترور را بررسی کنیم. تا صبح بیدار بودم و آمریکایی ها راس ساعت شش صبح به وقت بغداد اعلام کردند که خودشان عامل این ترور بودند.»

جزئیات شب شهادت سردار سلیمانی از زبان نخست وزیر سابق عراق/ افزایش شمار جنگنده‌های اف-14 عملیاتی نیروی هوایی ایران/ تشکیل ارتش ۱۰۰ هزار نفری افغانستان از سوی طالبان/ جزئیات معامله آمریکا و رژیم صهیونیستی بر سر کنسولگری قدس

وی با بیان اینکه از فرط عصبانیت و ناراحتی هرگونه تماس با آمریکایی ها را قطع می‌کرد، تأکید کرد: «کاخ سفید، وزارت امور خارجه و حتی وزارت دفاع آمریکا تلاش کردند با من صحبت کنند؛ اما من نپذیرفتم، چون خنجر از پشت زدن آنها را تحمل نمی‌کردم... لذا هنگامی که رئیس جمهور امریکا رسما می‌گوید که دو شخصیت بزرگ نظامی ایرانی و عراقی را هدف قرار داده است، این واقعا یک جنایت است.»

نخست وزیر پیشین عراق با تأکید بر اینکه با جواب دادن به تلفن های آمریکایی ها در این جنایت شریک شود، در ادامه تصریح کرد: «به شورای امنیت شکایت کردیم و با طرف ایرانی چندین کارگروه ویژه تشکیل دادیم. این جنایت قابل پوشش نیست؛ بخصوص اینکه طرف قاتل، خودش و در عالی‌ترین سطح آمریکا به این ترور اعتراف کرده است. اقدام آنها یک جنایت بود. الان هم گاهی از جو بایدن می‌شنویم که آنها با اقدام ترامپ مخالف بودند، ولی چون ترور یک اقدام دولتی از سوی آمریکا بود، لذا آنها نمی‌توانند اعتراض بکنند. ما باید واقعیت ها را آن گونه که هست بیان کنیم. جنایت انها یک جنایت واقعی بود.»

افزایش شمار جنگنده‌های اف-۱۴ عملیاتی نیروی هوایی ایران

یک نشریه آمریکایی روز شنبه با پرداختن به موضوع پرواز جنگنده‌های «اف-۱۴ تامکت» نیروی هوایی ایران و سابقه موفق این جنگنده‌های رهگیری و برتری هوایی در نبرد با رژیم بعث عراق نوشت، برتری جنگنده‌های اف-۱۴ تامکت به سرعت آشکار شد و طبق گزارش‌ها، دست کم ۵۰ برتری هوایی در شش ماه اول جنگ ایران و عراق به دست آورد و در عوض تنها یکی از آن‌ها آسیب دید.

نشریه «نشنال اینترست» در گزارشی به قلم «ترور فیلثث» با اشاره به نحوه دستیابی ایران به این جنگنده‌ها به موفقیت آن‌ها برابر نیروی هوایی عراق پرداخت و نوشت: به دنبال این سلسله موفقیت‌های خیره ‌کننده، خلبانان عراقی تاکتیک‌های خود را در تقابل با تامکت‌های ایران تغییر دادند و به طور کلی از درگیری با آن‌ها خودداری کردند.

نشنال اینترست با اشاره به موفقیت مهندسان بخش بازآماد ایران نوشت: علیرغم محدودیت‌هایی که برای جنگنده‌های اف-۱۴ اعمال شده بود، مهندسان ایرانی نیز اقدام‌هایی در تامکت انجام دادند، از جمله اضافه کردن محفظه بمب برای تبدیل آن‌ها از جنگنده‌های برتری هوایی به جنگنده‌هایی با قابلیت تهاجم به اهداف زمینی.

نشنال اینترست در پایان با ذکر مشکلات ایجاد شده بابت تامین قطعات یدکی این جنگنده‌ها در آن برهه به دلیل تحریم‌های آمریکا نوشت، تا پایان جنگ با رژیم بعث، این جنگنده تنها هشت شکست در کارنامه خود ثبت کرد. در سال ۱۹۸۸، تعداد هواپیماهای عملیاتی به حدود ۳۰ فروند کاهش یافت. امروزه تخمین زده می‌شود که این تعداد به ۴۰ فروند افزایش یافته است؛ هرچند از نظر میزان آمادگی متفاوت هستند.

جزئیات شب شهادت سردار سلیمانی از زبان نخست وزیر سابق عراق/ افزایش شمار جنگنده‌های اف-14 عملیاتی نیروی هوایی ایران/ تشکیل ارتش ۱۰۰ هزار نفری افغانستان از سوی طالبان/ جزئیات معامله آمریکا و رژیم صهیونیستی بر سر کنسولگری قدس

چندی قبل نیز اندیشکده آمریکایی «واشنگتن» در زمینه موفقت بخش بازآماد ایران در نگهداری جنگنده‌های روسی سوخو-۲۲ نوشته بودکه بین ۱۶ تا ۲۲ فروند از این هواپیمای ایران عملیاتی می‌شوند.

این جنگنده می‌تواند با حمل بمب ۲۰۰۰ کیلوگرمی و تا مسافت ۶۰۰ تا ۷۰۰ کیلومتری در ماموریت‌های ارتفاع پایین به اهداف سطحی حمله کند. فیتر‌های مسلح، با پرواز خارج از فضای پایگاه اصلی خود قادرند به ریاض نیز برسند، مسافتی که تمامی مناطق گشتزنی و پایگاه‌های نیروی دریایی آمریکا را در خلیج فارس شامل می‌شود.

اندیشکده واشنگتن با اشاره به سخنان مقام‌های ایران درباره توسعه موشک‌های کروز هوا پایه با برد نزدیک به ۱۵۰۰ کیلومتر برای استفاده آینده در جنگنده‌های فیتر نوشت، در صورت تحقق این امر، جنگنده‌های ایرانی می‌توانند از پایگاه هوایی بندر عباس اهداف دور دست در سینا، باب المندب و حتی دیگر نقاط را زیر حملات دقیق خود قرار دهند.

تشکیل ارتش ۱۰۰ هزار نفری افغانستان از سوی طالبان

چهار ماه و نیم پس از فروپاشی ارتش پیشین، طالبان از روی کار آمدن یک ارتش تازه در افغانستان خبر می‌دهد.

به گزارش طلوع نیوز، وزارت دفاع طالبان می‌گوید که کار برای ایجاد ارتش یک صد هزار نفری در کشور پیش رفته است.

سخنگوی این وزارتخانه می‌گوید، کار برای ایجاد ارتش تازه تا ۸۰ درصد پیش رفته و نیروهای امارت اسلامی در اولویت ملحق شدن به آن هستند.

عنایت الله خوارزمی، سخنگوی وزارت دفاع طالبان، گفت: در کنار نام نویسی، وظایف مشخص می‌شوند و اقدامات به زودی تمام خواهند شد.

به نقل از اسپوتنیک، وزارت دفاع طالبان برای تشکیل ارتش تازه نفس کمیته ۲۰ نفری را تعیین کرده و این کمیته سرگرم تصمیم‌های نهایی در این باره است.

عنایت الله خوارزمی افزود: وظیفه این کمیته این است که بر اساس نیازها و ضرورت‌ها یک تشکیلات منظم و بجا را در وزارت دفاع آماده کرده و سازماندهی کند؛ البته این کمیته هم کارش رو به نهایی شدن است.

افزایش شمار جنگنده‌های اف-14 عملیاتی نیروی هوایی ایران/ تشکیل ارتش ۱۰۰ هزار نفری افغانستان از سوی طالبان/ جزئیات معامله آمریکا و رژیم صهیونیستی بر سر کنسولگری قدس

هرچند طالبان از آغاز کار مجدد شماری از کارمندان و نظامیان پیشین وزارت دفاع خبر می‌دهد، برخی از نظامیان پیشین خواهان به کارگیری بیشتر از تجربه‌ها و دانش نظامیان پیشین هستند.

ژنرال ثمر سادات، نظامی پیشین گفت: ارتش باید بر اساس معیار و اصول خدمات نظامی ایجاد شود، یعنی نظامیان دارای لباس و وجهه منظم باشند.

در همین حال عزیز مجددی، استاد دانشگاه اضافه کرد: ارتش ملی باید متشکل از تمام اقوام کشور باشد. همچنین از نیروهای متخصص ارتش قبلی در ارتش جدید استفاده شود.

شمار نیروهای امنیتی و دفاعی افغانستان در حکومت گذشته به ۳۵۲ هزار تن می‌رسید. از این میان ۱۹۰ هزار تن نیروهای ارتش را تشکیل می‌دادند.

جزئیات معامله آمریکا و رژیم صهیونیستی بر سر کنسولگری قدس

یک مقام صهیونیست از وجود طرحی برای توافق تل‌آویو و واشنگتن درباره بازگشایی کنسولگری آمریکا در قدس اشغالی خبر داد.

به گزارش خبرگزاری فلسطینی سما، یک مقام صهیونیست از پیشنهادی پرده برداشت که اخیرا در گفت‌وگوها میان آمریکا و رژیم صهیونیستی درباره بازگشایی کنسولگری واشنگتن در قدس اشغالی مطرح شده است.

وی گفت که این پیشنهاد معامله‌ای است که شامل لغو روادید اسرائیلی‌ها برای ورود به آمریکا می‌شود.

این مقام صهیونیست همچنین اعلام کرد که این پیشنهاد در جریان دیدارهای هیات آمریکایی با مقامات اسرائیل مطرح خواهد شد.

وی گفت که این هیات آمریکایی قرار است، اواخر ماه جاری میلادی به تل‌آویو سفر و با مقامات رژیم صهیونیستی درباره موضوع روادید رایزنی کند.

این مقام اسرائیلی که از افشای نامش خودداری کرده است، افزود: دولت جو بایدن، رئیس جمهوری آمریکا، تمایل واقعی خود برای اعطای معافیت از پرداخت روادید به اسرائیلی‌ها را نشان می‌دهد، اما مشکلات جدی بر سر راه آن وجود دارد که برخی به بوروکراسی آمریکا و برخی به سیاست اسرائیل در قبال فلسطینی‌ها مربوط می شود.

افزایش شمار جنگنده‌های اف-14 عملیاتی نیروی هوایی ایران/ تشکیل ارتش ۱۰۰ هزار نفری افغانستان از سوی طالبان/ جزئیات معامله آمریکا و رژیم صهیونیستی بر سر کنسولگری قدس

طبق این گزارش، منابع دیپلماتیک نسبت به احتمال موفقیت این معامله ابراز خوش بینی کرده‌اند.

این منابع تاکید کردند که دولت آمریکا در مورد مذاکرات لغو روادید ورود اسرائیلی‌ها بسیار جدی است و مذاکرات خود با تل‌آویو را با جدیت بیشتر نسبت به گذشته مدیریت می‌کند.

دولت دونالد ترامپ، رئیس جمهور سابق آمریکا، کنسولگری این کشور در قدس اشغالی را در سال ۲۰۱۹ تعطیل و پس از انتقال سفارت خود از تل‌آویو به قدس، آن را به بخشی از سفارت آمریکا تبدیل کرد.

وزارت امور خارجه آمریکا چندین بار در ماه‌های اخیر گفته است، کنسولگری خود را که وظیفه هماهنگی روابط با فلسطینی‌ها را بر عهده دارد، بازگشایی می‌کند اما انجام این اقدام به دلیل مخالفت‌های مداوم مقامات رژیم صهیونیستی هر بار به تعویق افتاده است.

فلسطینی‌ها از تصمیم دولت آمریکا برای بازگشایی کنسولگری استقبال کردند و خواستار اجرای سریع این تصمیم شدند.

نامه امیر کویت به پادشاه بحرین

امیر کویت با ارسال نامه‌ای به پادشاه بحرین به بررسی تحولات منطقه‌ای و بین‌المللی پرداخت.

به گزارش آناتولی، شیخ نواف الاحمد الجابر الصباح، امیر کویت در مورد تحولات منطقه‌ای و بین‌المللی به حمد بن عیسی آل خلیفه، پادشاه بحرین نامه نوشت.

به گزارش خبرگزاری رسمی بحرین «BNA»، پادشاه بحرین در کاخ الصافریه در منامه شیخ احمد ناصر المحمد الصباح، وزیر امور خارجه کویت را به حضور پذیرفت.

الصباح در این دیدار، نامه امیر کویت را به آل خلیفه تحویل داد.

افزایش شمار جنگنده‌های اف-14 عملیاتی نیروی هوایی ایران/ تشکیل ارتش ۱۰۰ هزار نفری افغانستان از سوی طالبان/ جزئیات معامله آمریکا و رژیم صهیونیستی بر سر کنسولگری قدس

در این نامه تحولات منطقه‌ای و بین‌المللی و همچنین روابط دو کشور مورد بررسی قرار گرفته‌ است.

پادشاه بحرین در پاسخ به این نامه تاکید کرد، به روابط "خوب و برادرانه" دو کشور افتخار می‌کند.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۹
در انتظار بررسی: ۱۴
انتشار یافته: ۲۸
ناشناس
|
Germany
|
۱۰:۰۷ - ۱۴۰۰/۱۰/۱۲
حالا کاهش منطقی بود ، با افزایش چه کنیم . جنگندهای عهد باستان و موزه نیروی هوایی . این دیگه چه مدل پروپاگاندا بود !
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۳۱ - ۱۴۰۰/۱۰/۱۲
عزیزم ساعت خواب اسمش اف 14 هست ولی ابزار الات آن مدرن شدن و جدید و برخی حتی در نمونه اولیه آن نیست
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۰۳ - ۱۴۰۰/۱۰/۱۲
جدید ترین انواع فانتوم و اف ۱۴ های ما حداکثر در سالهای ۶۷ از رده خارج شدند

و اف ۱۴ بدون موشکهای فینیکس خودش از امتیاز شکاری و اصلی اش افتاده است
و نقش یک هواپیمای نگهبانی راداری و بمب افکن را پیدا کرده است
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۰۸ - ۱۴۰۰/۱۰/۱۲
آرزو میکنم هرگز با کشورهای مجهز به سیستم های دفاعی مدرن آمریکایی و جنگنده های مخوف روز دنیا وارد جنگ نشویم چون آن زمان شعار اصلی میشود خون بر شمشیر پیروز است. عزیز من مثلا روی ژیان سانروف بزاری ناگهان میشه بنز امروزی که مثلا یه بمب هم وصل کردی به جنگنده داغون چهل پنجاه سال پیش؟ روسیه با اون هارت و پورت جلوی اف شانزده ترکیه چکار کرد؟ ناشناس ۱۳.۳۱ معلومه کی خوابه
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۶:۳۰ - ۱۴۰۰/۱۰/۱۲
آرزو نکن جنگ شود چون آن وقت باید از خاورمیانه جمع کنید بروید ....
ناشناس
|
Germany
|
۱۰:۳۶ - ۱۴۰۰/۱۰/۱۲
اف ۱۴ ؟ پهلوی ؟ آمریکا ؟ مرگ بر آمریکا ؟مرگ بر شاه ؟
ناشناس
|
Germany
|
۱۱:۵۴ - ۱۴۰۰/۱۰/۱۲
اف ١٤ تكنولوژي ٤٠ سال پيش است ، درست مثليكه بخواهيد با پيكان بِه جنگ تسلا برويد.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۳۰ - ۱۴۰۰/۱۰/۱۲
خخخخه الان هم همان آمریکا جانت از این ها حتی ساخت همان موقع استفاده می کند
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۴۸ - ۱۴۰۰/۱۰/۱۲
عراق ۵ سال پیش از آمریکا ۳۶ تا اف۱۶ گرفت ولی الان تقریبا فقط ۱۰ تا از اونا توانایی پرواز دارن و عملیاتی نیستن، پس قدیمی یا جدید بودن در مورد موجود زنده صدق میکند در مورد جنگنده مهم اینه که آپدیت شده باشه در ظاهر اینا اف۱۴ هستن ولی در عمل خیلی فرق کردن و هنوز توانایی های زیادی دارن
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۰۵ - ۱۴۰۰/۱۰/۱۲
امریکا الان از اف ۳۵ و اف ۲۲ برای کارهای جدی اش

و از اف ۱۵ و اف ۱۸ های پیشرفته اش برای کاراای عادی اش استفاده میکند
ناشناس
| Japan |
۱۶:۳۵ - ۱۴۰۰/۱۰/۱۲
ناشناس۱۳:۳۰جهت اطلاع امریکا درسال۲۰۰۶F14رادرنیروی هواییش برای همیشه بازنشسته کرد
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۳۴ - ۱۴۰۰/۱۰/۱۲
وقتی طالبان صحبت از تشکیل ارتش صد هزار نفری میکند معنایش این است که اکثریت قریب به اتفاق مردم افغانستان پیرو مرام متحجرانه آنان هستند.
فاجعه ای عظیم در راه است که کشورهای همسایه افغانستان را نیز به تباهی خواهد کشاند
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۰۶ - ۱۴۰۰/۱۰/۱۲
آمریکا طالبان را برای تهدید جدی ایران و حمله به خراسان و سیستان و بلوچستان در افغانستان به قدرت رساند
اورمو
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۵۹ - ۱۴۰۰/۱۰/۱۲
اف ۱۴ به درد موزه صنعت هوایی امریکا میخوره نه نیروی هوایی ایران.
.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۳۰ - ۱۴۰۰/۱۰/۱۲
زمان جنگ تامکت‌ها و F-4ها تکنولوژی جدید بودن. الآن تا ریاض بخوان برن، رادار پدافند هوایی عربستان ردشونو می‌زنه، بعدم F-35 بدون این که روی رادار تامکت بیاد غافلگیرش می‌کنه.
نیروی هوایی ایران از تمام امکاناتش داره به خوبی استفاده می‌کنه؛ اما امکاناتی که در اختیارشه مناسب مقابله با آمریکا و اسرائیل نیست. جنگ چریکی هم در ابعاد یه مملکت جواب نمی‌دیه. جنگ چریکی مال جنوب لبنانیه که اسرائیل گرفته، نه ایرانی که می‌خواد از تاسیسات هسته‌ای تو عمق خاک خودش حفاظت کنه.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۵۱ - ۱۴۰۰/۱۰/۱۲
لازم نیست یک جنگنده تا ریاض بره بلکه اگه یک موشک با برد ۱۰۰۰ کیلومتر از همین خاک خودمون شلیک کنه و یک پهباد اونو در ریاض هدایت کنه کفایت میکنه
ناشناس
|
Japan
|
۱۴:۰۳ - ۱۴۰۰/۱۰/۱۲
نیروی هوایی دربدترین وضعیف ترین وضعیت خوداست ‌اگرجنگی درگرفت آنگاه خواهیدفهمیدبیخودشلوغش نکنید
پاسخ ها
ع.ع
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۷:۰۹ - ۱۴۰۰/۱۰/۱۲
نیروی هوائی ایران با این تجهیزات ، خطری برای هیچکس محسوب نمی شود. دوران اف 14 هم گذشته است . در اواخر جنگ ایران و عراق اف 14 دیگر حریف میراز نبود.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۰۸ - ۱۴۰۰/۱۰/۱۲
فقط انتقام سخت.
ناشناس
|
Germany
|
۱۴:۳۱ - ۱۴۰۰/۱۰/۱۲
آفرین تابناک کمتر سانسور میکنی چند وقت اخیر. همه متوجهن چقدر محدودیت دارید و تحت فشار میزارن شماهارو ولی بازم آفرین ، همه در یکی کشتی هستیم.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۵۹ - ۱۴۰۰/۱۰/۱۲
خداوند پدر سازندگان F14 ، خریداران F14 ، خلبانان F14 و آموزش دهندگان خلبانان F14 را بیامرزد و همه . اگر نبودند این F14 ها واقعاً صدام بعد از سه روز در تهران سخنرای می کرد
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۶:۵۷ - ۱۴۰۰/۱۰/۱۲
با هواپیما تهران می گرفتند؟! کجا بودی که تهران با هواپیما بمباران می کردن؟ در ضمن نیروی زمینی هست که حرف اول و آخر می زدند و نه جنگنده که فقط ضربه محدود می تواند بزند
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # دمشق # الجولانی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
تحولات اخیر سوریه و سقوط بشار اسد چه پیامدهایی دارد؟