با شانزدهمین روز حمله روسیه به اوکراین/ در حال به روز رسانی

خروج 1400 ایرانی از مرز اوکراین/ موافقت پوتین با اعزام 16 هزار نیروی داوطلب خارجی به اوکراین/ انهدام 3000 تاسیسات نظامی اوکراین/اوکراین: به زودی با روسیه به توافق می رسیم

بامداد پنجشنبه 5 اسفند(24 فوریه) به دستور ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه، ارتش این کشور به اوکراین یورش برد؛ بحرانی که اکنون وارد شانزدهمین روز خود شده، واکنش های جهانی زیادی را به همراه داشته است و دورنمایی مشخصی برای پایان آن وجود ندارد. شانزدهمین روز حمله روسیه به اوکراین با پیشروی نیروهای روسی به سمت کی‌یف ادامه یافته و این در حالی است که مذاکرات آنتالیا در روز پنجشنبه ناکام ماند.
کد خبر: ۱۱۰۹۰۰۸
|
۲۰ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۱:۵۵ 11 March 2022
|
66853 بازدید

انهدام 3000 تاسیسات نظامی اوکراین

بین الملل تابناک: بامداد پنجشنبه 5 اسفند(24 فوریه) به دستور ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه، ارتش این کشور به اوکراین یورش برد؛ بحرانی که اکنون وارد شانزدهمین روز خود شده، واکنش های جهانی زیادی را به همراه داشته است و دورنمایی مشخصی برای پایان آن وجود ندارد. شانزدهمین روز حمله روسیه به اوکراین با پیشروی نیروهای روسی به سمت کی‌یف ادامه یافته و این در حالی است که مذاکرات آنتالیا در روز پنجشنبه ناکام ماند.

بایدن: پوتین عامل تورم و افزایش قیمت سوخت در آمریکاست
۱۴۰۰/۱۲/۲۰ - ۲۲:۱۱

 

«جو بایدن» رئیس جمهور آمریکا گفت که دموکرات‌ها عامل تورم و افزایش قیمت سوخت در آمریکا نیستند و این پوتین است که این کار را کرده است.

 نیروهای روس، کی‌یف را محاصره کرده‌اند
۱۴۰۰/۱۲/۲۰ - ۲۲:۱۱

 

پنتاگون اعلام کرد که نیروهای روس کی یف را با هدف تسلیم شدن، محاصره کرده اند.

بدون آماده شدن برای درگیری، نمی توان بر فراز اوکراین منطقه پرواز ممنوع ایجاد کرد.

بایدن: درگیری میان روسیه و ناتو به جنگ جهانی سوم منجر می شود
۱۴۰۰/۱۲/۲۰ - ۲۱:۳۲

 

رئیس جمهور آمریکا شامگاه جمعه گفت که واشنگتن روابط تجاری عادی دائمی با روسیه را لغو می‌کند.

وی افزود که آمریکا به همراه متحدانش روز جمعه اقداماتی را علیه روسیه اعلام خواهد کرد.

بایدن افزود که آمریکا واردات الماس و محصولات دریایی را از روسیه ممنوع خواهد کرد.

رئیس جمهور آمریکا افزود که واشنگتن به افزایش فشارها و اعمال تحریم علیه برخی ثروتمندان حامی ولادیمیر پوتین خواهد پرداخت.

وی اضافه کرد درگیری بین روسیه و ناتو منجر به جنگ جهانی سوم می شود، باید از آن اجتناب کرد

خروج 1400 ایرانی از مرز اوکراین
۱۴۰۰/۱۲/۲۰ - ۲۱:۲۹

حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و «زبیگنیو رائو» وزیر امور خارجه لهستان امروز (جمعه) در گفت‌وگویی تلفنی درباره وضعیت روابط دوجانبه، تحولات منطقه‌ای و بین المللی از جمله بحران اوکراین و مذاکرات وین بحث و تبادل نظر کردند.

وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در این گفت‌وگوی تلفنی از تلاش‌های دولت لهستان برای کمک به آوارگان و پناهجویان جنگ اوکراین به ویژه برای انتقال اتباع ایرانی تشکر و قدردانی کرد.

وزیر خارجه لهستان نیز در این گفت‌وگو با اشاره به سابقه تاریخی روابط دو کشور به ویژه میزبانی انساندوستانه مردم ایران از مهاجران لهستانی طی جنگ جهانی دوم، این روابط را برای هر دو طرف افتخار آمیز خواند و گفت: تاکنون ۱۴۰۰ ایرانی از مرز اوکراین وارد لهستان شده‌اند و تلاش مقامات ما در جهت کمک به آنها پس از اتفاقات ناگوار در اوکراین و ترک لهستان همراه با خاطره خوب بوده است.

امیرعبداللهیان نیز متقابلا وجود مجموعه‌ای از ذهنیت‌های مثبت بین مردم دو کشور را در روابط دیرینه دو دولت با اهمیت خواند و آمادگی کشورمان را برای برگزاری مراسم مشترک گرامیداشت هشتادمین سالگرد میزبانی ایرانیان از اتباع لهستانی همزمان با سفر وزیر خارجه لهستان به تهران اعلام کرد.

وزیر امور خارجه کشورمان با اشاره به ارسال یک فروند هواپیما حامل کمک‌های بشردوستانه با همکاری هلال احمر و صلیب سرخ جهانی و اعلام آمادگی برای ارسال کمک‌های انساندوستانه به آوارگان اوکراین اظهار داشت: تیم‌های امدادی ایران با هماهنگی صلیب سرخ جهانی آماده هرگونه همکاری و ارائه کمک‌های بشردوستانه به پناهجویان در لهستان هستند.

 

 

شهردار خارکیف: رگبار حملات روسیه ادامه دارد
۱۴۰۰/۱۲/۲۰ - ۱۷:۱۴

شهردار خارکیف در گفت‌وگو با رویترز مدعی شد که رگبار حملات روسیه ادامه دارد و تا امروز ۴۸ مدرسه در این شهر ویران شده است.

 

انگلیس ۳۸۶ قانونگذار روس را تحریم کرد
۱۴۰۰/۱۲/۲۰ - ۱۷:۱۴

 

انگلیس اعلام کرد ۳۸۶ قانونگذار روس را «که از حمله روسیه به اوکراین حمایت کردند»، تحریم کرده است. انگلیس در همین راستا، سفر اعضای مجلس دولتی دوما روسیه را که به استقلال دو منطقه لوهانسک و دونتسک در شرق اوکراین رای دادند، ممنوع کرد.

موافقت پوتین با اعزام 16 هزار نیروی داوطلب خارجی به اوکراین
۱۴۰۰/۱۲/۲۰ - ۱۷:۱۳

به گزارش اسپوتنیک، رئیس‌جمهور روسیه گفت باید به داوطلبانی که می‌خواهند به روسیه در اوکراین کمک کنند در رسیدن به منطقه عملیات‌های جنگی کمک شود.

او همچنین نظر ارائه شده از سوی «سرگئی شویگو» وزیر دفاعش را تایید کرد که پیشنهاد می‌کرد سلاح‌های ساخت غرب که در اوکراین توقیف شده‌اند باید به نیروهای جمهوری‌های دونتسک و لوهانسک (جدایی‌طلبان شرق اوکراین) منتقل شوند.

پوتین در جلسه شورای امنیت ملی روسیه گفت: اگر افرادی را می‌بینید که می‌خواهند به طور داوطلبانه، بخصوص نه برای پول بیایند و به مردم ساکن در دونباس کمک کنند، خُب، باید با آن‌ها همکاری کنید و به آن‌ها کمک کنید تا به منطقه جنگی بروند.

سرگئی شویگو وزیر دفاع روسیه هم در این نشست گفت که «تعداد زیادی از مردم مایل به کمک به دونتسک و لوهانسک در عملیات ویژه هستند». وی افزود: بیش از ۱۶ هزار نفر که بسیاری از آن‌ها از خاورمیانه هستند، اعلام آمادگی کرده‌اند.

استولتنبرگ: درگیری اوکراین نباید به ناتو کشیده شود
۱۴۰۰/۱۲/۲۰ - ۱۵:۲۸

«ینس استولتنبرگ» دبیرکل ناتو روز جمعه تأکید کرد ناتو نباید به درگیری میان روسیه و اوکراین کشیده شود.

دبیر کل ناتو همچنین گفت، «ولادیمیر پوتین» باید هرچه سریع‌تر نیروهای خود را از اوکراین خارج کند و در غیر این صورت با تحریم‌های جدیدی مواجه خواهد شد.

استولتنبرگ افزود، درگیری‌ها در اوکراین نباید به جنگی میان ناتو و روسیه تبدیل شود زیرا تلفات چنین جنگی بی‌شمار خواهد بود.

دبیرکل ناتو در ادامه از متحدان اروپایی این پیمان نظامی درخواست کرد بودجه‌های دفاعی خود را افزایش دهند.

هشدارهای استولتنبرگ در حالی صورت می‌گیرند که «ولودیمیر زلنسکی» رئیس جمهور اوکراین اصرار دارد کشورهای غربی برای مقابله با روسیه در اوکراین منطقه پرواز ممنوع ایجاد کرده یا در عوض به این کشور جنگنده ارسال کند.

دبیرکل ناتو، دولت آمریکا و دیگر متحدان آن‌ها با صراحت پیشنهاد زلنسکی را رد کرده و آن را عامل کشیده شدن ناتو به درگیری‌ها در این کشور توصیف کرده‌اند.

بیانیه نشست سران اروپا در ورسای درباره بحران اوکراین
۱۴۰۰/۱۲/۲۰ - ۱۵:۲۷

سران اتحادیه اروپا پس از برگزاری نشستی در فرانسه بر لزوم بازسازی اوکراین پس از درگیری‌ها با روسیه تأکید کردند.

به نوشته وبگاه «اینترفکس»، در بیانیه نشست ورسای آمده است، اتحادیه اروپا و اعضای آن به تداوم حمایت هماهنگ سیاسی، اقتصادی و بشردوستانه از اوکراین متعهد هستند.

سران اروپا همچنین بر عزم خود برای بازسازی اوکراین و بازگرداندن آنچه «اوکراین دموکراتیک» نامیدند، تأکید کردند.

این بیانیه می‌افزاید: «ما تحریم‌هایی جدی را [علیه روسیه] وضع کرده‌ایم و آمادگی داریم سریعاً تحریم‌های جدیدی را نیز وضع کنیم».

بیانیه این نشست در حالی صادر شده که روز گذشته کشورهای اروپایی تأکید کردند هیچ گونه مسیر سریعی برای پیوستن اوکراین به اتحادیه اروپا وجود ندارد.

«مارک روته» نخست‌وزیر هلند پنجشنبه شب و در آستانه نشست اتحادیه اروپا در فرانسه گفت: «امشب و فردا قصد دارم بر روی این تمرکز داشته باشم که چه کاری می‌توانیم برای ولودیمیر زلنسکی انجام دهیم. عضویت اوکراین در اتحادیه اروپا اگر قرار باشد رخ دهد، در طولانی مدت محقق خواهد شد چیزی به اسم مسیر سریع برای آن وجود ندارد».

«امانوئل ماکرون» رئیس جمهور فرانسه درخواست اوکراین برای استفاده از مسیری سریع برای عضویت در اتحادیه اروپا را رد کرد.

او که کشورش ریاست دوره‌ای اتحادیه اروپا را بر عهده دارد گفت، غیر واقع‌بینانه است با کشوری که در میانه درگیری نظامی قرار دارد برای عضویت وارد مذاکره شد.

اوکراین: به زودی با روسیه به توافق می رسیم
۱۴۰۰/۱۲/۲۰ - ۱۲:۲۱

میخائیل بودولاک مشاور رئیس جمهوری اوکراین روز جمعه گفت که انتظار دارم در آینده‌ای نزدیک با روسیه به توافق برسیم.

 بودولاک به شبکه الجزیره قطر گفت: دور نخست مذاکرات با روسیه به خاطر براوردهای اشتباه روسیه درخصوص اوضاع اوکراین موفق نبود.

وی اضافه کرد: هیات مذاکره کننده ما از روسیه درخواست دفاع از اراضی اوکراین و جبران خسارت تخریب تأسیسات زیربنایی کشورمان را کرد.

بودلاک افزود: پیشنهاد نظارت هوایی و نصب دوربین های مداربسته برای شناسایی عامل نقض ایجاد گذرگاه‌های انسانی را مطرح کردیم.

وی خواستار توفق درگیری، برقراری آتش‌بس و عقب‌نشینی روسیه و بازگشت آنان به قبل از ۲۴ فوریه است.

مشاور رئیس جمهوری اوکراین مدعی شد که روس ها در بسیاری از مناطق و برای پیشروی در میدان های جنگ، به گذرگاه‌های انسانی حمله می کند.

وی بار دیگر گفت که ناتو در قبال جنگ مسؤولیت پذیر نبوده و طوری رفتار می کند که گویا حوادث اوکراین برایش اهمیتی ندارد.

بودلاک در پایان گفت: سازمان ملل متحد و سازمان‌های بین‌المللی در برابر حوادث جاری در اوکراین دست بسته هستند.

وزیر دفاع پیشین آلمان: ارزیابی ما از نیات و رویکرد پوتین اشتباه بود
۱۴۰۰/۱۲/۲۰ - ۱۲:۲۰

توماس دمزیر، وزیر دفاع پیشین آلمان اذعان کرد که ارزیابی خودش و دوایر دولتی این کشور از نیات سیاسی و رویکردهای ولایمیر پوتین رییس جمهوری روسیه درباره جنگ نادرست بوده است.

به گزارش دمزیر در گفت‌وگو با نشریه "تاگس تسایتونگ" عنوان کرد: در جهان سیاست همیشه به ترکیب مناسبی از بازدارندگی و مشارکت و گفت‌وگو نیاز هست و دشوار بتوان ارزیابی از رویکردهای پوتین را چه در آلمان و چه در کل غرب یک شکست تاریخی تلقی کرد.

دمزیر که پنج سال نیز وزیر کشور بود، افزود که خط مشی آنگلا مرکل برای دستیابی به تفاهم با پوتین، در روش درست بود، ولی در نیل به نتیجه ناکام ماند.

پنتاگون: نیروهای روسیه حدود ۵ کیلومتر به کی‌یف نزدیک تر شده اند
۱۴۰۰/۱۲/۲۰ - ۱۲:۱۹

یک مقام ارشد وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون) اعلام کرد که نیروهای روسیه در یک روز گذشته توانسته اند در نزدیکی فرودگاه هوستومل حدود ۵ کیلومتر به سمت کی یف پایتخت اوکراین پیشروی کنند.

به گزارش شبکه خبری سی ان ان آمریکا، این مقام پنتاگون که نامش بیان نشده است، افزود که نیروهای روسیه همچنان پیشروی خود را در دو خط موازی خارج از کی‌یف ادامه می دهند و نزدیک ترین خط به ۴۰ کیلومتری شرق کی یف رسیده است.

سران اروپایی الحاق سریع اوکراین به اتحادیه اروپا را نپذیرفتند
۱۴۰۰/۱۲/۲۰ - ۱۲:۰۹

سران کشورهای عضو اتحادیه اروپا با وارد شدن جنگ اوکراین به نقاط بحرانی خود، در نشستی در کاخ ورسای فرانسه هرگونه الحاق سریع کی‌یف به اتحادیه اروپا را رد کردند.

به گزارش شبکه خبری یورونیوز، رهبران ۲۷ کشور اروپایی که روز پنجشنبه برای بحث و تبادل نظر درباره حمله روسیه به اوکراین گرد هم آمده بودند، بر روابط نزدیک‌تر با کی‌یف تاکید کردند اما گفتند که الحاق سریع این کشور به اتحادیه اروپا در زمان حاضر نمی‌تواند انجام شود.

مارک روته نخست‌وزیر هلند با بیان اینکه برای عضویت اوکراین هیچ رویه سریعی وجود ندارد، گفت: با این حال ما مجدداً تاکید داریم که می‌خواهیم با اوکراین همکاری کنیم.

امانوئل مکرون رییس جمهوری فرانسه نیز که ریاست دوره‌ای شورای اتحادیه اروپا را برعهده دارد، با رد این موضوع گفت: آیا اکنون می‌توانیم روند الحاق را برای کشوری که در حال جنگ است باز کنیم؟ فکر نمی‌کنم. آیا باید در را ببندیم و بگوییم هرگز؟ این هم ناعادلانه خواهد بود.

پیش‌تر ولودیمیر زلنسکی رییس‌جمهوری اوکراین، با ارسال نامه‌ای رسمی خواسته بود اتحادیه اروپا با الحاق سریع این کشور موافقت کند.

اما درخواست‌های رییس‌جمهوری اوکراین با حمایت استونی، مجارستان، لتونی، لیتوانی و لهستان برای فرآیند عضویت ویژه نتوانست فرانسه، آلمان، اسپانیا یا هلند را متقاعد کند.

از کار انداختن دو فرودگاه نظامی اوکراین توسط موشک های دوربرد روسیه
۱۴۰۰/۱۲/۲۰ - ۱۱:۵۴

وزارت دفاع روسیه با به روزرسانی آمارها و جزئیات عملیات ارتش این کشور در خاک اوکراین اعلام کرد، در صبح روز جمعه حملات موشکی دقیقی با استفاده از موشکهای دور برد علیه زیرساختهای نظامی در اوکراین انجام شد و فرودگاههای نظامی در «لوتسک» و «ایوانو فرانکیفسک» از کار انداخته شد.

براساس گزارش خبرگزاری تاس، وزارت دفاع روسیه همچنین از پیشروی 17 کیلومتری واحدهای ارتش این کشور در منطقه پتروسکی، ایوگنووکا و اوکتیبراسکایا خبر داده است.

وزارت دفاع روسیه در ادامه گزارش دهی درباره عملیاتهای خود افزود: سه بالگرد میگ 24، 8 هواپیمای بدون سرنشین از جمله 5 پهپاد بیرقدار ساقط شد و 107 هدف توسط بمب افکنهای این کشور هدف قرار گرفته شده است.

انهدام 3000 تاسیسات نظامی اوکراین/نشست رهبران اتحادیه اروپا در ورسای با محوریت اوکراین

انهدام 3000 تاسیسات نظامی اوکراین

وزارت دفاع روسیه اعلام کرد که از زمان آغاز عملیات نظامی، حدود 3000 تاسیسات نظامی اوکراین را منهدم کرده است.

«ایگور کوناشنکوف» سخنگوی وزارت دفاع روسیه اعلام کرد که از ابتدای حملات نظامی خود در اوکراین طی 15روز گذشته تاکنون، حدود 3000 تاسیسات نظامی اوکراین منهدم شده است.

وی تأکید کرد که نیروهای دونتسک در حال پیشروی حدود یک کیلومتری به سمت شهر ماریوپول از شمال هستند.

ایگور کوناشنکوف افزود: ما حملات مزدوران ایالات متحده، بریتانیا و اروپا علیه پزشکان و اتوبوس‌های پزشکی روسیه را ثبت کردیم.

سخنگوی وزارت دفاع روسیه تصریح کرد: حمله هوایی ادعایی به ماریوپل یک تحریک برنامه ریزی شده برای حفظ تبلیغات ضد روسی است.

وی تأکید کرد که هواپیماهای روسیه هیچ هدف زمینی را در شهر ماریوپول اوکراین مورد اصابت قرار نداده و این خبر را «تحریکی از پیش طراحی شده» تلقی کرد.

رئیس سیا: پوتین در حال شکست خوردن در یک جنگ اطلاعاتی است

رئیس سازمان سیا اعلام کرد که ولادیمیر پوتین، در حال "باختن" یک جنگ اطلاعاتی در اوکراین است، وی همچنین ادعاهای مسکو مبنی بر اینکه کی‌یف می‌تواند از تسلیحات شیمیایی استفاده کند را رد کرد.

به گزارش خبرگزاری آناتولی، ویلیام برنز، رئیس آژانس اطلاعات مرکزی آمریکا (سیا) روز پنجشنبه در جلسه استماع سنای آمریکا که با محوریت تهدیدات امنیت ملی برگزار شد، هشدار داد: روسیه می‌تواند از تسلیحات شیمیایی استفاده کند و این "ادعاهای غلط" که توسط مسکو منتشر شده، قسمتی از نقشه و استراتژی روسیه است.

رئیس سازمان سیا در ادامه گفت: در تمام سال‌هایی که به عنوان یک دیپلمات فعالیت کردم، موارد زیادی را در جنگ‌های اطلاعاتی با روس‌ها دیدم که شکست خوردیم. اما در این مورد، فکر می‌کنم که ما تاثیر زیادی در بر هم زدن تاکتیک‌ها و محاسبات آن‌ها داشته‌ایم و به همه جهان نشان داده‌ایم که حمله روسیه به اوکراین "از پیش برنامه‌ریزی‌شده" و بر اساس مجموعه‌ای از "روایت‌های دروغ" ایجاد شده است.

وی افزود: این یک "جنگ اطلاعاتی" است و فکر می‌کنم پوتین در حال "در حال شکست خوردن" در آن است.

«آوریل هینز»، مدیر سازمان اطلاعات ملی آمریکا هم نیروهای روسی را مقصر دانست و اظهار کرد: جنگ به خودی خود در یک لحظه پر از بحران است بنابراین ولادیمیر پوتین، رئیس جمهوری روسیه ممکن است در شرایطی که نیروهایش با "مقاومت سرسختانه" اوکراینی‌ها مواجه شوند بر شدت "عملیات‌های فریب" بیافزاید.

نشست رهبران اتحادیه اروپا در ورسای با محوریت اوکراین

رئیس کمیسیون اروپایی در نشست دو روزه رهبران اتحادیه اروپا در ورسای فرانسه گفت: این یک لحظه تعیین کننده برای اروپا است چرا که "جنگ" ولادیمیر پوتین، رئیس جمهوری روسیه تاب آوری و تحمل دموکراسی‌ها را زیر سوال می‌برد.

به گزارش خبرگزاری آناتولی، رهبران و مقام‌های دولت‌های عضو اتحادیه اروپا در این نشست دو روزه که از پنجشنبه آغاز شده است به بررسی اوضاع بشری در اوکراین در میانه حمله روسیه به این کشور و پیشنهادهایی برای وضع تحریم‌های بیشتر علیه مسکو می‌پردازند.

مقام‌های شرکت کننده همچنین به تبادل دیدگاه‌ها درباره مساله عضویت اوکراین در اتحادیه اروپا و پس از آن می‌پردازند که ولودیمیر زلنسکی، رئیس جمهوری این کشور دو هفته پیش درخواست عضویت کشورش در این اتحادیه را ارائه کرد.

اورزولا فون درلاین، رئیس کمیسیون اروپایی تاکید کرد که اوکراین بخشی از خانواده اروپاست و افزود: ما به دنبال یک اوکراین دموکراتیک و آزاد هستین که با آن بتوانیم یک سرنوشت مشترک را به اشتراک بگذاریم.

با این حال، نخست وزیر هلند در سخنرانی خود گزینه تسریع در ادغام اوکراین در اتحادیه اروپا را رد و تاکید کرد: کشور من یکی از نخستین کشورهایی بود که از تحریم‌ها علیه روسیه حمایت و از حمایت نظامی اوکراین استقبال کرده است. هلند و اوکراین در کنار یکدیگر ایستاده‌اند اما چیزی به نام الحاق سریع وجود ندارد.

شارل میشل، رئیس شورای اروپایی نیز تایید کرد، رهبران اتحادیه اروپا همچنین پس از ترسیم پیامدهای ژئوپلیتیکی جنگ در اوکراین، یک سیگنال قوی از تصمیم و اراده اتحادیه اروپا در مورد حذف گاز روسیه ارائه خواهند داد.

رهبران اتحادیه اروپا همچنین قرار است بر روی افزایش هزینه‌های دفاعی و تقویت ظرفیت‌های نظامی بر اساس نظرات جوزپ بورل، رئیس سیاست خارجی اتحادیه اروپا توافق کنند.

در این میان، امانوئل ماکرون، رئیس جمهوری فرانسه هشدار داد: اتحادیه اروپا باید خود را برای همه سناریوها آماده کند. ما باید بخاطر اینکه دموکراسی‌مان در معرض خطر است بهای تحریم‌ها را بپردازیم.

وی همچنین تایید کرد که رهبران اتحادیه اروپا به انجام مذاکرات با رئیس جمهور روسیه بسیار متعهد هستند و در ساعات آینده دوباره صحبت خواهند کرد.

همچنین بر اساس سند منتشر شده از نشست ورسای در اسپوتنیک، اتحادیه اروپا شراکت خود با اوکراین را پیش از نتیجه بررسی درخواست کی‌یف برای عضویت در این اتحادیه تقویت خواهد کرد.

در ادامه این سند همچنین آمده است: رهبران اتحادیه اروپا بر تسریع اعمال فشارها و تحریم‌ها علیه روسیه و بلاروس بابت اوضاع در اوکراین توافق کرده‌اند.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # دمشق # الجولانی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
سرمربی بعدی تیم پرسپولیس چه کسی باشد؟