بین الملل تابناک: بیست و هفتمین روز از حمله روسیه به اوکراین با دستور ولادیمیر پوتین رئیس جمهور این کشور می گذرد. تهاجمی که تحولات و رویدادهای زیادی را به دنبال خود داشته و منجر به تحریم گسترده روسیه از سوی بلوک غرب شده است و دورنمای مشخصی برای پایان آن نیز وجود ندارد.
"آندری یرماک" دستیار ارشد ولودیمیر زلنسکی رئیس جمهور اوکراین روز سه شنبه گفت: اوکراین از چین می خواهد که نقش قابل توجهی در توقف جنگ روسیه علیه کشورما داشته باشد.
به گزارش رویترز، یرماک که ریاست دفتر زلنسکی را نیز بر عهده دارد، بدون اشاره به جزئیات همچنین گفت که انتظار میرود بسیار زود گفتوگویی بین رهبر اوکراین و شی جین پینگ رئیسجمهور چین صورت بگیرد.
وی در کنفرانس خبری مجازی که توسط اندیشکده چتم هاوس در لندن برگزار شد، گفت: تا کنون ما شاهد مواضع بی طرفی چین بوده ایم و همانطور که قبلا اشاره شد، معتقدیم که چین باید نقش قابل توجهی در پایان دادن به این جنگ و ایجاد یک سیستم جدید امنیتی جهانی ایفا کند.
یرماک در ادامه افزود: ما همچنین از چین انتظار داریم که به طور معناداری در این سیستم جدید امنیتی برای اوکراین مشارکت کند و یکی از کشورهای تضمین کننده امنیت در چارچوب این سیستم باشد.
دستیار ارشد ولودیمیر زلنسکی رئیس جمهور اوکراین تاکید کرد که ما با چین با نهایت احترام رفتار می کنیم و انتظار داریم که در آنجا نقشی فعال داشته باشد.
چین دومین اقتصاد بزرگ جهان مدتهاست که روابط نزدیکتری در حوزه انرژی، تجارت و امنیت با روسیه برقرار کرده است، اما همچنین بزرگترین شریک تجاری اوکراین نیز است. این کشور در برابر فشار کشورهای غربی برای محکوم کردن تهاجم روسیه مقاومت کرده است.
کمیته امنیت دولتی بلاروس(KGB) روز سه شنبه مدعی شد که یک شبکه جاسوسی اوکراینی را که تحت پوشش دیپلماتیک فعالیت داشته اند، از بین برده است.
خبرگزاری رسمی بلاروس (بلتا) گزارش داد، کمیته امنیت دولتی بلاروس اعلام کرد که بررسیها نشانگر برنامه های جاسوسی برخی دیپلماتها اوکراینی بوده و اقداماتی برای مقابله با فعالیت های اطلاعاتی انجام شده است.
براساس بیانیه کمیته امنیت دولتی بلاروس، ۱۹ دیپلمات در سفارت اوکراین مشغول به کار هستند که هشت نفر از آنها در بخش های مختلف سرویس ویژه نیز به کار گرفته شده اند.
کمیته دولتی بلاروس با افشای اسامی اوکراینی هایی که در قالب دیپلمات در سفارت مشغول به کار هستند اعلام کرد که این بدان معناست که نمایندگان اداره اطلاعات اصلی وزارت دفاع اوکراین، سرویس مرزی دولتی اوکراین و سرویس اطلاعات خارجی اوکراین از موضع نهاد دیپلماتیک عمل می کنند.
شماری از شهروندان ایتالیا از جمله کارگران این کشور با برگزاری تظاهراتی در روزهای گذشته به ارسال سلاح به اوکراین تحت پوشش کمکهای بشردوستانه اعتراض کردند.
به نوشته وبگاه «گلوبال تایمز» یکی از نمایندگان اتحادیه کارگری ایتالیا در زمینه ارسال سلاح به اوکراین تحت پوشش کمکهای بشردوستانه گفت: «ارسال سلاح وضعیت درگیری بین روسیه و اوکراین را حل نمیکند، زیرا این کار ما را در معرض خطر جنگ جهانی سوم قرار میدهد.»
حدود ۲۰۰۰ نفر روز شنبه در اعتراض به ارسال تسلیحات از سوی ایتالیا به اوکراین در شهر «پیزا» تظاهرات کردند. کارکنان فرودگاه «گالیله» در پیزا فاش کردند که تحت عنوان یک محموله بشردوستانه، جعبههایی حاوی سلاح و مهمات به اوکراین ارسال شده است. رسانههای محلی گزارش دادند که این کارگران از بارگذاری این هواپیما خودداری کردند.
«سینزیا دلا پورتا» از نمایندگان اتحادیههای کارگری در ایتالیا گفت: «کارگران فرودگاه گفتند کالاهای داخل هواپیما غذا یا لباس نیست و در داخل هواپیما اسلحه وجود دارد. به همین دلیل محموله را برای پرواز آماده نکردند.»
«یواسبی» یکی از بزرگترین اتحادیههای کارگری ایتالیا که آغازگر این اعتراض بود، اعلام کرد: «طبق معیارهای ایمنی، نمیتوان چنین محموله ای را از فرودگاه غیرنظامی ارسال کرد، زیرا برای کارگران خطرناک است.»
وی با بیان این که این تظاهرات در حمایت از صلح و علیه ناتو نیز برگزار شد گفت: «ما با ارسال سلاح موافق نیستیم، زیرا در خطر جنگ جهانی سوم قرار داریم.»
«ویاچسلاو ولودین» رئیس مجلس دومای روسیه از ناتو خواسته تا ارسال تسلیحات و مزدور به اوکراین را متوقف کند.
ولودین در بیانیهای اعلام کرد: «تسلیحات و مهمات اوکراین از کشورهای ناتو تأمین میشود. مزدورانی که رتبههای مختلف گردانهای ملیگراهای اوکراین را پر میکنند از کشورهای عضو اتحاد آتلانتیک شمالی آمده و تحت رهبری آنها قرار دارند.»
رئیس مجلس نمایندگان روسیه افزود: «بنابراین هنگامی که "جو بایدن" رئیس جمهور آمریکا و شرکایش در ناتو دعوت به صلح میکنند، باید ابتدا از خود شروع کنند. در خصوص تأخیر ایجاد شده در نازیزدایی و خلع سلاح در اوکراین و آرام شدن اوضاع در این کشور، آنها مقصر هستند.»
وزارت کشور ترکیه امروز (سه شنبه) اعلام کرد که از زمان آغاز عملیات نظامی روسیه در اوکراین از اواخر فوریه گذشته، ۵۸ هزار اوکراینی وارد ترکیه شدهاند.
به گزارش روسیا الیوم، سلیمان سویلو، وزیر کشور ترکیه در اظهاراتی مطبوعاتی خاطرنشان کرد: از زمان آغاز جنگ در اوکراین، ۵۸ هزار اوکراینی وارد ترکیه شدهاند.
وی ادامه داد، ترکیه از نخستین کشورهایی بود که در ارائه کمکهای انسانی به افراد فرار کرده از جنگ پیشتازی کرد.
وزیر کشور ترکیه خاطرنشان کرد که مدیریت امور اضطراری ترکیه تا به الان ۵۱ کامیون حامل کمک را فرستاده است.
سخنگوی کرملین امروز (سه شنبه) گفت، روسیه مایل است مذاکراتی بسیار معنادار با اوکراین داشته باشد.
به گزارش خبرگزاری اسپوتنیک، دیمیتری پسکوف سخنگوی کرملین گفت: اوکراین یک کشور مستقل است و روندهای داخلی دولت در آن وجود دارد اما در کنار این موارد، مفادی هم روی میز مذاکره دو طرف مذاکره کننده وجود دارد. من نمیتوانم در جزئیات این مواد دخالت کنم. ما متقاعد شدهایم که علنی کردن آنها در حال حاضر تنها میتواند به روند مذاکرات آسیب برساند، که در حال حاضر بسیار کندتر و کممعناتر از آنچه ما میخواهیم پیش میرود.
پسکوف در پاسخ به این سوال که آیا رفراندوم پس از بسته پیشنهادی که طرفین آماده ارائه آن به مردم هستند، برگزار میشود، گفت: این به دلیل مجموعه ای از پارامترها است که باید توسط تیمهای مذاکره کننده مورد بحث قرار گیرد.
سخنگوی کرملین همچنین ادامه داد: هیچ مذاکره ای در جریان نیست. با این حال، ولادیمیر پوتین رئیس جمهوری روسیه همیشه برای شفاف سازی موضع مسکو در این مورد، به منظور توضیح اهداف و دلایل حمله به اوکراین، تماسها در هر سطحی که بوده و هست را قبول میکند. در واقع او بارها آمادگی خود را نشان داده است.
وی ادامه داد: روسیه چند روز پیش، پیش نویس اسناد را به عنوان بخشی از روند مذاکرات به طرف اوکراینی تحویل داد، کییف به برخی از آنها پاسخ داده، اما برخی هنوز بی پاسخ ماندهاند. موضع روسیه درباره مذاکرات به خوبی برای طرف اوکراینی مشخص است. این تنها چیزی است که میتوانم بگویم.
سخنگوی کرملین همچنین افزود: روسیه هیچ ساز و کار ویژهای در قلمروهای اوکراین که از دست ناسیونالیستها آزاد شده، ندارد.
رئیس جمهوری اوکراین خطاب به قانونگذاران اسرائیلی گفت، موضع محکمتری در برابر روسیه اتخاذ کنند. او حمله روسیه به کشورش را با جنایتهای آلمان نازی در طول جنگ جهانی دوم مقایسه کرد.
به گزارش روسیا الیوم، ولودیمیر زلنسکی، رئیس جمهوری اوکراین که بهصورت ویدئویی برای اعضای پارلمان رژیم صهیونیستی سخنرانی میکرد، از اسرائیل خواست تا از اقدامات کشورهای غربی برای اعمال تحریمها علیه روسیه و ارائه تسلیحات به اوکراین پیروی کنند.
وی که خود یهودی است عدم تمایل اسرائیل به فروش سیستم دفاعی گنبد آهنین به اوکراین را زیر سوال برد و از این رژیم خواست که جان اوکراینیها و یهودیان اوکراینی را نجات دهد.
زلنسکی همچنین از تل آویو خواست تا هماکنون موضع بگیرد و از اوکراین در برابر روسیه حمایت کند. وی افزود: اوکراین ۸۰ سال پیش برای نجات یهودیان انتخاب خود را انجام داد. وی عملیات نظامی روسیه در کشورش را به "هولوکاست " تشبیه کرد.
رئیس جمهوری اوکراین به شدت از رفتار اسرائیل در قبال جنگ و «امتناع این رژیم از حمایت فعالانه از اوکراین» انتقاد کرد و افزود: میانجیگری بین کشورها امکان پذیر است اما نه بین خیر و شر.
به گزارش یدیعوت آحارونوت، بیش از ۱۰۰ نماینده و وزیر اسرائیلی به سخنرانی رئیس جمهور اوکراین گوش دادند.
برخی وزرای اسرائیلی به کانال ۱۲ عبری گفتند، "سخنرانی زلنسکی حملهای آشکار و تند به اسرائیل بود.
این کانال به نقل از وزرا گفت: سخنرانی رئیس جمهور اوکراین تلاش اسرائیل در همه بخشها را منعکس نمیکند. اسرائیل همه تلاش خود را برای کمک به اوکراینیها بکار میبندد.
در این زمینه، زلنسکی بار دیگر تاکید کرد، برای مذاکره با ولادیمیر پوتین آماده است و تاکید کرد : بدون مذاکره، جنگی که روسیه در اوکراین بهراه انداخته است متوقف نخواهد شد.
زلنسکی پس از بیان این انتقادات، در یک مصاحبه تلویزیونی عنوان داشت: ما سیاستی را که اسرائیل به آن عمل میکند درک میکنیم. البته تل آویو منافع خود را برای محافظت از شهروندانش دارد. ما همه اینها را درک میکنیم. بنت در تلاش است راهی برای گفتگو در قدس بیابد و ما از این بابت سپاسگزاریم.
زلنسکی گفت: دیر یا زود مذاکرات را با روسیه، چه بسا در قدس آغاز خواهیم کرد. آنجا مکان مناسبی برای ایجاد صلح است.
دبیر کابینه ژاپن گفت، دولت توکیو اعتراض خود را به روسیه به دلیل تصمیم مسکو مبنی بر خروج از مذاکرات پیرامون توافق صلح بین دو کشور ارسال کرده است.
به گزارش خبرگزاری اسپوتنیک، هیروکازو ماتسونو، دبیر کابینه ژاپن گفت: ما اعتراض خود را به دولت مسکو ارسال کردهایم. این تصمیم کاملا بدون دلیل و توجیه و قطعاً غیرقابل قبول است.
وزارت امور خارجه روسیه روز دوشنبه اعلام کرد، مسکو در واکنش به اقدامات غیردوستانه توکیو، از مذاکره بر سر پیمان صلح با ژاپن امتناع میورزد، سفر بدون ویزا برای شهروندان ژاپنی به جزایر کوریل را متوقف میکند و از گفتگو با ژاپن برای ایجاد فعالیتهای اقتصادی مشترک در کوریل خارج میشود.
در این میان، فومیو کیشیدا، نخست وزیر ژاپن نیز در جریان جلسهای در پارلمان این کشور گفت: این تصمیم از سوی روسیه غیرقابل قبول و کاملاً غیرقابل توجیه است. ما اعتراض خود را اعلام میکنیم.
کیشیدا همچنین در پاسخ به سوال یکی از نمایندگان پارلمان درباره موضع توکیو در قبال موضوع قلمروها و معاهده صلح گفت: این موضع تغییر نکرده است. همانطور که قبلاً هم گفتم در نتیجه رویدادهای اوکراین گفتوگو با روسیه در حال حاضر غیرممکن است.
نخست وزیر ژاپن در ادامه صحبتهایش افزود: دولت توکیو درمورد بخشی از پیشنویس بودجه سال مالی ۲۰۲۲ که مربوط به فعالیتهای اقتصادی مشترک با روسیه است، تجدید نظر نخواهد کرد، اما ارزیابی دقیق اقدامات بعدی ضروری است.
در جریان جلسه پارلمانی، "تتسورو فوکویاما"، یکی از اعضای حزب "دموکراتیک قانون اساسی ژاپن" از نخست وزیر پرسید که آیا مقامهای دولت توکیو قصد دارند بخشی از بودجه برای فعالیتهای اقتصادی مشترک با روسیه را از پیش نویس بودجه حذف کنند و آیا امتناع از بازنگری در بودجه باعث ارسال پیامی نادرست به جامعه جهانی میشود یا خیر که نخست وزیر پاسخ داد: من گفتهام که بخشهایی از این پیش نویس بودجه را مورد بازبینی قرار نمیدهیم. ضروری است که ارزیابی دقیقی در این باره صورت گیرد.
جو بایدن رئیس جمهور آمریکا استفاده روسیه از موشکهای مافوق صوت در تهاجم به اوکراین را تایید کرد.
به گزارش "سی ان ان"، بایدن گفت: اگر متوجه شده باشید، روسیه با تازگی موشک مافوق صوت پرتاب کرده است.
او ادامه داد: همانطور که همه میدانید، این یک سلاح مهم و مانند هر موشک دیگری دارای کلاهک جنگی است اما توقف این موشک تقریبا غیرممکن است. روسها برای استفاده از این موشک دلیل دارند.
بایدن در یک میزگرد تجاری با حضور روسای شرکتهای آمریکایی مدعی شد: پوتین در شرایط بسیار سختی قرار گرفته است، او میزان یا قدرت اتحاد ما را پیش بینی نمیکرد. او هر چه بیشتر در شرایط سخت قرار بگیرد، شدت تاکتیکهایی که ممکن است به کار گیرد، افزایش مییابد.
وزارت دفاع روسیه روز شنبه اعلام کرد که موشکهای مافوق صوت موسوم به "کینژال" را علیه یک انبار مهمات نظامی در روستای دلیاتین واقع در غرب اوکراین به کار برده است و این موشک با موفقیت به هدف خود برخورد کرده است.
هایپرسونیک یا موشکهای مافوق صوت به این معنی است که این نوع موشکها میتوانند با سرعتی حداقل پنج برابر سرعت صوت (۵ ماخ) یا بیش از ۶۱۰۰ کیلومتر (۳۸۰۰ مایل) در ساعت حرکت کنند. این موشکها میتوانند در حین پرواز مانور دهند که این امر ردیابی و رهگیری آنها را بسیار دشوارتر از موشک سنتی میکند.
با کاستن از زمان پرواز، این نوع موشکها فرصت پاسخگویی و واکنش را نیز کاهش میدهند. بسته به نوع طراحی، آنها میتوانند کلاهک هستهای یا معمولی حمل کنند و قادرند تعادل راهبردی را برهم بزنند.
روسیه، آمریکا، چین و به تازگی کره شمالی دارای این نوع از موشکها میباشند.
وزارت دفاع آمریکا برای رقابت با روسیه و چین، تولید و توسعه موشکهای مافوق صوت را در اولویت قرار داده است.
اتحادیه اروپا یک راهکار جدید دفاعی از جمله تشکیل یک نیروی واکنش سریع ۵ هزار نفری برای افزایش ظرفیت دفاع از خود را تصویب کرد.
به گزارش "الجزیره"، جوزپ بورل مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا دوشنبه شب در نشست وزرای خارجه و دفاع این اتحادیه گفت: این راهکار پاسخی به جنگ اوکراین نیست، اما بخشی از پاسخ به آن است.
اتحادیه اروپا در دو سال گذشته به دنبال تصویب این راهکار و ایجاد این نیرو بوده است.
بورل افزود: زمانی که ما (برای تعریف این راهکار دفاعی) شروع به کار کردیم، تصور نمیکردیم در آخرین لحظه و در چنین زمان بدی که اروپا با چالش بزرگی روبهرو شده است، آن را تصویب کنیم.
به گزارش ایرنا، جوزپ بورل در ماه آبان با تاکید بر ایجاد نیروی واکنش سریع در اروپا اعلام کرد که اروپا در خطر است و اروپاییها هرگز از آن اطلاع نداشتند.
وی هشدار داد که اتحادیه اروپا باید با دکترین جاهطلبانهای که مبنای آن اقدامات نظامی مشترک در خارج از کشور باشد، موافقت کند.
کاری که دو سال پیش روی تحلیل تهدید آغاز شد، به اصطلاح «قطبنمای استراتژیک» به برخی تغییرات اساسی در چشمانداز و تصویر اتحادیه اروپا بهعنوان «قدرت نرم» اشاره میکند - قدرتی که کمتر متکی بر ارتش است تا قدرت نرم از طریق فرهنگ و ارزشهای سیاسی.
بورل به خبرنگاران گفت که اولین پیش نویس سند راهبردی "قطب نمای استراتژیک" که نزدیکترین چیز به دکترین نظامی اروپاست، با بالا رفتن سطح تهدیدات برای امنیت مهم شده است.
کار بر روی طرح "قطب نمای استراتژیک" دو سال پیش آغاز شده که اشاره به تغییرات بنیادی در چشمانداز اروپا به عنوان یک قدرت نرم دارد. چشمانداز قدرت نرم به این صورت بود که اتحادیه اروپا به جای جنبههای نظامی به ارزشهای سیاسی و فرهنگی بپردازد.
مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در توضیح سند راهبردی کامل که برای بحث به ۲۷ کشور اتحادیه اروپا ارسال شده است، گفت: اروپا در خطر است. ما باید قابلیت استقرار نظامی سریع داشته باشیم.
وی تشریح کرد که یک ایده این است که این اتحادیه نیرویی ۵۰۰۰ نفری برای مواقع اضطراری بحران داشته باشد، اما ائتلاف ناتو به رهبری آمریکا همچنان در درجه اول مسئول دفاع جمعی اروپا بماند.
به گفته بورل، چیزی که شهروندان اروپایی میخواهند این است که توسط اتحادیه اروپا حفاظت شوند و کشورهای عضو قابلیتهای خود را به منظور اثرگذاری بیشتر بهبود ببخشند.
کشته شدن بیش از ۹۰۰ غیرنظامی در اوکراین
بر اساس آخرین آمار دفتر حقوق بشر سازمان ملل متحد، از آغاز تهاجم روسیه تا روز دوشنبه، ۹۲۵ غیرنظامی در اوکراین کشته شدهاند.
به گزارش "سی ان ان" این دفتر افزود، در میان کشته شدگان ۱۱ دختر، ۲۵ پسر و ۳۹ کودک دیگر قرار دارند که جنیست آنها مشخص نشده است.
دفتر حقوق بشر سازمان ملل همچنین اعلام کرد که یکهزار و ۴۹۶ نفر نیز در اوکراین مجروح شدهاند.
در بیانیه این دفتر آمده است: بیشتر تلفات غیرنظامی ثبت شده در نتیجه استفاده از سلاحهای انفجاری با حوزه تاثیر گسترده، از جمله توپخانه سنگین و سامانههای راکتی چند منظوره و حملات موشکی و هوایی بوده است.
دفتر حقوق بشر سازمان ملل تصریح کرد که آمار واقعی تلفات میتواند به شکل قابل توجهی بیشتر باشد.
درخواست مجدد زلنسکی برای دیدار با پوتین
ولودیمیر زلنسکی رئیس جمهور اوکراین بار دیگر خواستار دیدار و گفت وگوی مستقیم با ولادیمیر پوتین رئیسجمهور روسیه شد.
به گزارش "الجزیره"، زلنسکی در یک مصاحبه تلوزیونی گفت: دیدار با پوتین برای پی بردن به موضع روسیه به منظور پایان دادن به جنگ ضروری است.
وی افزود: من فکر میکنم بدون این دیدار، نمیتوان به طور کامل درک کرد که آنها (روسها) برای توقف جنگ چه کاری میخواهند انجام دهند.
ولودیمیر زلنسکی رئیس جمهور اوکراین در اظهارات دیگری که روز دوشنبه منتشر شد گفت که این کشور هیچگاه تسلیم اولتیماتومهای روسیه نخواهد شد و شهرهای اوکراین اشغال خود از سوی روسیه را نخواهند پذیرفت.
رئیس جمهور اوکراین پیش از این نیز خواستار دیدار مستقیم با پوتین شده بود.
وی در میان برگزاری مذاکرات میان هیاتهای روسیه و اوکراین اعلام کرد که وظیفه اصلی هیات مذاکره کننده اوکراین ترتیب یک ملاقات میان او و ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه است.
تاکنون چند دور مذاکره میان هیاتهای روسیه و اوکراین در سطوح مختلف انجام شده اما به آتش بس فراگیر منجر نشده است. مذاکرات وزیران خارجه دو طرف در ترکیه نیز دستاورد ملموسی نداشت. تنها نتیجه این مذاکرات، ایجاد زمینه برای آتش بس موقت در برخی مناطق، جهت خروج غیرنظامیان از مسیرهای بشردوستانه بوده است.
درخواست روسیه برای رأیگیری درباره قطعنامه پیشنهادی درمورد اوکراین
بعد از گزارشها مبنی بر تصمیم روسیه برای به تعویق انداختن رأیگیری شورای امنیت درخصوص قطعنامه پیشنهادی خود درباره اوکراین، اکنون گفته میشود مسکو نظر خود را تغییر داده است.
یک منبع در شورای امنیت به «ریانووستی» گفت روسیه خواستار رأیگیری شورای امنیت سازمان ملل درباره پیش نویس قطعنامه بشردوستانه درباره اوکراین شده است.
بر اساس این گزارش، منبع مذکور که نام یا سمتش فاش نشد، توضیح داد: «روسیه روز چهارشنبه (۲۳ مارس) را برای این رأیگیری درخواست داده است».
به نوشته ریانووستی، منبع دیگری نیز این اطلاعات را تایید کرد.
بر اساس پیش نویس قطعنامه، شورای امنیت خواستار «یک آتش بس با مذاکره برای اطمینان از تخلیه سریع، ایمن، داوطلبانه و بدون مانع همه غیرنظامیان» میشود. در عین حال، شورای امنیت بر لزوم توافق طرفین در مورد آتشبسهای بشردوستانه برای این منظور تاکید می کند.
متنی که نسخهای از آن در اختیار ریانووستی است، همچنین بیان میکند که شورای امنیت سازمان ملل متحد به حفاظت کامل از غیرنظامیان، از جمله پرسنل بشردوستانه و افراد در شرایط آسیبپذیر، از جمله زنان و کودکان، نیاز دارد.
علاوه بر این، این سند خواستار عدم استفاده از زیرساخت های غیرنظامی برای میزبانی از تاسیسات نظامی و همچنین عدم نصب آنها در مناطق پرجمعیت است.
روز سه شنبه بود که فدراسیون روسیه پیشنویس قطعنامهای را در شورای امنیت را ارائه کرد که در آن خواستار «آتش بس با مذاکره برای تضمین خروج فوری، ایمن، داوطلبانه و بدون مانع همه غیرنظامیان» توسط شورای امنیت شد.