«خروج جلیل» بر مشاوران و تیم رسانه‌ای رییسی

با توجه به گذشت چند ماه از آغاز فعالیت دولت سیزدهم، به مرور شاهدیم که از تعارفات میان حامیان دولت با دولت و شخص رییس دولت سیزدهم کاسته می‌شود؛ هرچند در ابتدا تصور می‌شد تاریخ انقضای این رودربایستی ها، بیش از یک سال باشد، می‌بینیم با توجه به انتقاد برخی از نمایندگان و فعالان سیاسی و حتی حامیان دولت ـ که در دل دولت حضور دارند ـ این تاریخ زودتر از موعد منقضی شده است.
کد خبر: ۱۱۱۴۴۷۸
|
۳۰ فروردين ۱۴۰۱ - ۰۷:۰۰ 19 April 2022
|
64464 بازدید
|

«خروج جلیل» با حمله به مشاوران و تیم رسانه ای رییسی

تابناک : با توجه به گذشت چند ماه از آغاز فعالیت دولت سیزدهم، به مرور شاهدیم که از تعارفات میان حامیان دولت با دولت و شخص رییس دولت سیزدهم کاسته می‌شود؛ هرچند در ابتدا تصور می‌شد تاریخ انقضای این رودربایستی ها، بیش از یک سال باشد، می‌بینیم با توجه به انتقاد برخی از نمایندگان و فعالان سیاسی و حتی حامیان دولت ـ که در دل دولت حضور دارند ـ این تاریخ زودتر از موعد منقضی شده است.

اخیرا جلیل محبی دبیر پیشین ستاد امر به معروف و نهی از منکر و از مدیران سابق مرکز پژوهش های مجلس که با آغاز دولت به قوه مجریه نقل مکان کرده و در یکی از معاونت های معاونت حقوقی ریاست جمهور مشغول به فعالیت شده بود، در متن تند و صریحی، انتقادات مهمی به دولت و تیم رسانه ای و شخص دولت سیزدهم وارد کرد.

در متن انتقادی جلیل محبی آمده است: «چند ماهی از تشکیل دولت آقای رئیسی می‌گذرد. کم کم می‌توان شناخت دقیق تری از این دولت به دست آورد.

پیش از بررسی عملکرد حوزه های اقتصادی، فرهنگی، عمرانی و سیاسی در مرحله اول باید به عملکرد خود رئیس دولت پرداخت.

آقای رئیسی در این مدت نشان داده است به نظر مشاوران رسانه ای _که البته مشاوران حرفه‌ای به نظر نمی‌رسند_ بسیار اهمیت می‌دهد. تدارک کلید واژه برای سخنرانی های رئیس جمهور، زاویه های دوربین های عکاسی و مانند آنها کار "مهمی" است اما "همه" کار نیست، دوربین درمانی برای مدت کوتاهی جواب می‌دهد، خصوصاً این که رئیس جمهور توان ذهنی این را نداشته باشد که تشخیص دهد مردم متوجه می‌شوند که این کار نمایش است. آقای رئیس جمهور که اهل مشهد است به این‌ مثل مشهدی توجه ویژه کند: یکی از همشهری های آقای رئیس جمهور برای خواستگاری از خانمی آماده می‌شده که رفیق اش از سر خیرخواهی به او متذکر می‌شود که وقتی زنگ درب خانه را زدی، پشت آیفن بگو منم نگو مُیُم! مشهدی ساده دل هم در جواب رفیق اش می‌گوید خب میاد بیرون میفهمه مُیُم!

رئیس جمهور باید قدرت فهم این را داشته باشد که بداند اگر مشاوری به او می‌گوید "ما دوربین را روشن میکنیم و شما به راننده بگو اگر درست رانندگی نکنی خودم پشت فرمان می‌نشینم" نباید به حرفش گوش کند و بداند که جامعه می‌فهمد این سیاه بازی است که دور از شان رئیس جمهور است.

این دانش آموخته دانشگاه امام صادق و دبیر پیشین ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر مدعی شده است، حال این رفتار را تسری دهید به امور حاکمیت و تشخیص صحت و سقم پیشنهادات وزرا و معاونین و غیر آنها. به جز چند نفری از اطرافیان رئیس جمهور که اعضای اصلی ستاد انتخاباتی او هستند و در قوه قضائیه نیز همان ها حضور داشتند، باقی افرادی که به تیم این دولت پیوسته اند (البته تا جایی که من با ایشان صحبت کرده ام) رئیس دولت را ناتوان از فهم کارشناسی می‌دانند که توان اتخاذ تصمیم های دقیق یا بزرگ ندارد. در بهترین حالت دوستان‌مان با لبخند تلخی بحث را جمع می‌کنند که "آقای رئیسی داره بهتر میشه"!

ما هم بهتر است بحث را جمع کنیم تا متهم به ریختن آب در آسیاب اصلاح طلبان نشویم...»

همین متن کافی بود که سیل انتقادات و هجمه ها و واکنش ها به سمت محبی روانه شود.بسیاری از حامیان دولت ریشه این بیانیه را در جدایی او در پست دولتی می دانستند و برخی از مخالفان دولت و اصلاح طلبان این بیانیه را نشانه زاویه گرفتن حامیان جلیلی با دولت و شخص رییس دولت سیزدهم ارزیابی کردند اما نکته حائز اهمیت این بیانیه، جدا از انتقاداتی که به رییس دولت وارد کرده است، افشاگری او درباره مشاوران و تیم رسانه ای است که در اطراف رییس جمهور قرار گرفته اند و از طریق آنان اطلاعات غیرمنصفانه و غیر شفاف به وی داده می شود.

موضوع مهم دیگری که باید به آن اشاره کرد پایان رودربایستی های زمان انتخابات میان حامیان دولت است. با گذشت چند ماه از آغاز فعالیت دولت و پایان دوره شعارهای انتخاباتی، هم اکنون حامیان دولت از دوره پرسشگری وارد مرحله پاسخگویی شده اند و افکار عمومی و رای دهندگان انتظار دارند که آنان درباره وعده ها و حمایت های خود پاسخ روشنی داشته باشند لذا همین امر موجب شده که سخنان رد و بدل شده میان آنان خالی از تعارفات بوده و صریح بیان شود.

محبی زمانی که در ستاد احیای امر به معروف سمت داشت در گفتگویی بیان کرده بود : ما نباید کاری کنیم که مردم به خاطر انتقاد غلط اصلا انتقاد نکنند. در عین حال باید روش درست انتقاد کردن را آموزش دهیم، برای مثال پیامبر (ص) می‌فرمایند: «مومن هتاک نیست، یعنی شما در نقد کردن نباید فحش بدهید یا بی‌ادبی کنید.»حال همین فرد متهم به توهین و فرافکنی تلافی جویی شده است.

واکنش یک مستندساز به انتقاد جلیل محبی از رئیسی

در همین ارتباط «امیر تاجیک»، مستندساز در یادداشتی با نقد رویکردهای جلیل محبی نسبت به مشی مردمی رئیس دولت سیزدهم، نوشت: پس از یک شب کاری طولانی که مشغول تدوین مستندی بودم، به نوشته آقای جلیل محبی در حساب توییتری‌شان برخوردم. البته رویکرد نوشته‌های آقای محبی در گذر زمان تغییرات چشمگیر و فراز و نشیب‌های فراوانی داشته است. به همین دلیل چندان مایل به دنبال کردن آنها نیستم، لکن این‌بار نوشته‌های ایشان در توئیتر درباره‌ رئیس‌جمهوری انگیزه‌ای شد تا آن را مطالعه کنم.

ایشان از «دوربین درمانی» سخن گفته بودند و اینکه بسیاری از رفتارهای آقای رئیسی نه از جانب ایشان، بلکه به درخواست مشاوران رسانه‌ای «غیرحرفه‌ای» ایشان صورت می‌گیرد. آقای محبی در توضیحات خود، بر تبعیت بی‌چون و چرای رئیس‌جمهور از مشاوران رسانه‌ای خود تأکید کرده، ایشان را «فاقد توان ذهنی»، «فاقد قدرت فهم» و «ناتوان از فهم کارشناسی مسائل» توصیف کرده‌اند.

اینکه آقای محبی از نگارش این نوشته چه هدفی را دنبال می‌کند، شفاف نیست، با این حال شرط انصاف است که به عنوان یک مستندساز مستقل که بنا به وظیفه‌ی ذاتی خود ملزم به ثبت مستنداتم، مطالبی را برای اولین بار مطرح کنم.

اینجانب همچون بسیاری از سایر مستندسازان برای تهیه مستند در یکی از سفرهای استانی رئیس‌جمهوری با ایشان همراه بودم. نکته قابل توجه در این سفر، نگاه غیر امنیتی به تیم مستندساز همراه بود که از این جهت با سفرهای سابقم همراه دولت‌های پیشین و یا مسئولان دولتی و حتی بخش خصوصی، یک تفاوت بارز به حساب می‌آمد.

نکته بعدی، منش آقای رئیسی بود. در سفری که همراه ایشان رفتم، از زمان سوار شدن به هواپیما حوالی ۶ صبح تا بازگشت به تهران در حدود یک نیمه شب روز بعد، برنامه‌های فشرده‌ای برای رئیس‌جمهوری تدارک دیده شده بود که حضور در همه این برنامه‌ها و حتی پوشش آن در توان هر کسی نیست.

آقای رئیسی از زمانی که به استان وارد شدند تا زمانی که به تهران بازگشتند، مخاطب صحبت‌های مسئولان استانی و مردم بودند. در جریان فعالیت‌های روزمره رئیس‌جمهوری اتفاق‌های زیادی روی می‌دهد. به ویژه در حاشیه سفرهای استانی یا دیدارهای مردمی، هرکسی درخواستی دارد و حجم این درخواست‌ها به دلیل مشکلات فزاینده اقتصادی در سالهای اخیر بسیار بالاست.

«انبوه درخواست‌های مردمی و منابع اندک کشور» شاید منصفانه‌ترین عبارتی باشد که بنده از یک روز عادی رئیس‌جمهوری به ذهنم می‌رسد. به هر حال گفت و شنودهای زیادی در جریان سفر استانی جریان دارد که فقط برخی قسمت‌های آن، به تشخیص تیم رسانه‌ای منتشر می‌شود.

ساخت مستند از یک سفر استانی آنقدر جذابیت دارد که هیچ مستندسازی نمی‌تواند از آن چشم‌پوشی کند. شوخ‌طبعی و دغدغه‌مندی آقای رییسی در ترکیب با رویدادهای مستند باعث می‌شود مستندساز فیلمی بسازد که اگرچه قالبی روایی دارد، اما شخصیت‌ها آنقدر واقعی هستند که مخاطب نمی‌تواند میان سینمایی یا مستند بودن آن تمیز قایل شود.

اینکه رئیس‌جمهوری در جریان یک سفر به راننده می‌گوید «اگر درست رانندگی نکنی، خودم پشت فرمان می‌نشینم» به شهادت افراد حاضر، عین اتفاقی‌ست که روی داده، و صدها نمونه از این دست در یک سفر اتفاق می‌افتد که از دید عموم جامعه پنهان است و به مدد دوربین مستندسازان نمایان می‌شود. اینکه آقای رئیسی از کارمند روابط عمومی ریاست‌جمهوری می‌پرسد که «آیا به شما ناهار داده‌اند» منش و روحیه شخصیتی ایشان است که در راستای نوع‌دوستی معمول ایشان به تصویر کشیده شده، اما چون در بازروایی این وقایع جرح و تعدیل‌هایی صورت می‌گیرد، کل مفهوم در قامتی ناقص و جدای از بافتار واقعی به نمایش درمی‌آید. انتشار برخی از این صحنه‌ها اگرچه ممکن است از منظر منتقدان منصف قابل بحث باشد، اما وقوع آن عین «واقعیت» است و «نمایشی» خواندن در خوش‌بینانه‌ترین حالت حاکی از ناآگاهی گوینده است.

در خصوص مسئولان نظام جمهوری اسلامی می‌توان دو رویکرد را همواره مدنظر داشت: رویکرد آرمانی و رویکرد همایونی. در رویکرد آرمانی که بر پایه‌ی مبانی انقلاب استوار است، رئیس‌جمهوری یکی از آحاد مردم است که مسئولیتی سنگین بر عهده دارد و نباید پرده‌ای جز صورتش میان او و مردم باشد. همانطور که امام علی (ع) به مالک اشتر فرمود «در میان تو و مردم باید واسطه و سفیری جز زبانت و حاجب و پرده‌ای جز چهره‌ات نباشد. افرادی را که با تو کار دارند، از ملاقات با خود محروم مساز.»

اما در رویکرد همایونی، رئیس‌جمهوری در مسیرهای ویژه عبور و مرور می‌کند و نزدیک شدن به وی دشوار است.

مشکلات کشور به دلایل متعدد در سال‌های اخیر انباشته شده است. آنچه به عنوان یک مستندساز از منش رئیس جمهوری دیده‌ام، آنست که آقای رئیسی به شیوه خود پیگیر حل مشکلات هستند، ممکن است کارشناسان امر به شیوه‌های پیگیری ایشان در مملکت‌داری نقد داشته باشند که از حوزه تخصص اینجانب بیرون است. از همین رو امیدوارم بی‌اطلاع از جریان امور و بدون اطلاعات کافی سخن به گزاف نگوییم و اصل را بر نقد منصفانه ایشان و وزرایشان قرار دهیم تا جامعه باور کند این قبیل توئیتر بازی‌ها یک بازی سیاسی نیست. سعدیا هر آنچه می‌خواهی بگو/ حق نباید گفت الا آشکار.

تاکید جلیل محبی بر اظهارات پیشین

پس از واکنش ها و انتقادات زیادی که نسبت به وی مطرح شد او در تکمیل صحبت خود نوشت:

عزیزان

من شما را درک میکنم. شما امید دارید آقای رئیسی بتواند کارهای بزرگی برای کشور انجام دهد. اما من توان آن کار بزرگ را در ایشان نمی‌بینم.

وقتی که حجت عبدالملکی پیش از انتخابات توییت کرد که: ‏سلامُُ علی ابراهیم، بنده در واکنش نوشتم یا ابراهیم اعرض عن هذا.

اگرگوگل پلاس زنده بود از سوابق چهارده سال قبل میشد دید که شما امیدهای دیگری هم داشتید و من ناامید بودم.

البته انسان به امید زنده است،

اما من معتقد نیستم آقای رئیسی امیدهای شما را محقق کند.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۱۶
در انتظار بررسی: ۲۰
انتشار یافته: ۱۲۵
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۷:۰۴ - ۱۴۰۱/۰۱/۳۰
تا ۶ ماه دیگه همه خروج میکنن
پاسخ ها
عزت رسولی
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۰۵ - ۱۴۰۱/۰۱/۳۰
والا خداییش کاری نداریم بعضی ازوزرا فقط تئوریسین خوبی مثل وزیر کارهستند ودرعمل هیچ برنامه ای ندارنرتد
یعقووب
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۳۸ - ۱۴۰۱/۰۱/۳۰
اینا فکر میکردن زمان گلابی دادن برجام فرا رسیده همه شون با خوشحالی اومدن گلابی ها رو بچینن الان می بینن باز فرستادنشون سر خط.ملت منتظر نتیجه هستن و اینا اینکاره نیستن
نسیم
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۵۹ - ۱۴۰۱/۰۱/۳۰
آنچه جلیل محبی در عدم توانایی ذهنی رییس جمهور گفته به نوعی همان است که همتی در مناظره های انتخاباتی در پاسخ رییسی که گفت من دو تیم خبره اقتصادی کنارم دارم گفت...همتی پاسخ داد وقتی خودت تخصص اقتصادی وعلمش را نداری از کجا متوجه می شوی راهکار کدام تیم خوب وبهتر است

در ضمن ایراد محبی به تیم رسانه ای رئیس جمهور در درجه دوم اهمیت است...موضوع مهمتر همان " ناتوانی ذهنی" رئیس دولت است که محبی اشاره کرد پس تابناک لطفا قضیه را لوث نکن
شهاب
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۰:۱۲ - ۱۴۰۱/۰۱/۳۰
غرض ورزی در ذات سخنان این شخص موج می زند !دبیر سابق ستاد امر به معروف!!نیازی به تحلیل نیست
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۰:۴۲ - ۱۴۰۱/۰۱/۳۰
تمام دعوا ها سر یک لقمه نان بیشتر است . ملت کیلویی چند ؟
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۰:۴۳ - ۱۴۰۱/۰۱/۳۰
روحانی هم گفت مسئله افزایش قیمت بنزین قطعی بود ولی من زمان اجرای ان رو نمیدونستم و جمعه فهمیدم.
و این شد دستاویزی برای دوستان که رییس جمهور جمعه ها تازه با خبر میشه.
پس فرقی نمیکنه گوینده چه نیتی داشته جریان سازها هستن که از جملات کلید واژه میسازن
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۲:۵۶ - ۱۴۰۱/۰۱/۳۰
آقای رییسی تمام تلاش خودشو داره میکنه تا مشکلاتی رو که روسای جمهور قبلی ایجاد کردند ازمیان بردره ولیکن اکثر وزرا ومدیران براساس سهم خواهی نمایندگان وحزاب وکسانی که دردوره تبلیغات انتخاباتی دوروبر آقای رسسی بودند درخوش بینانه ترین حالت نیروهای بنجل جامانده وبه ظاهر جهاد گر وانقلابی رو که هیچ تخصص وتعهدی هم ندارند به کابینه ومجموعه تحمیل کردند .امیدواریم جناب آقای ریسی درمدت باقی مانده درانتصابات تجدید نظر کند .خدایی وزارت خانه های مهمی مانند آموزش وپرورش ؛ وزارت کار ووزارت بهداشت زیبنده چنین وزرای ضعیف وبدون تجربه نبودند .
محمود
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۱۶ - ۱۴۰۱/۰۱/۳۰
واقعا" باید به حال افرادی مثل محبی و امثالهم که در اینجا
اظهار نظر هم فرموده اند گریست قرار نیست رئیس جمهور اقتصاددان و مهندس عمران وجراح متخصص و... باشد ایشان باید فردی دلسوز مردم و آشنا به درد آنها ودارای اراده برای حل مشکلات باشد و از توان مدیریتی خود که قبلا" ثابت کرده نهایت استفاده را در این امر ببرد حالا در این میان با سونامی مشکلات سرازیر شده از دولتهای قبل بخصوص دولت اخیر که نزدیک بود از عدم تحرک زخم بستر بگیرند چکار بایست میکرد که نکرده چرا قبول نمیکنیم کشیدن ترمز بسیاری از ناهنجاریها و مشکلات در همین مدت کوتاه نشانه قدرت و توانایی و اراده ایشان برای گذر از میان انبوه معضلات و مشکلات است حالا شما میخواستید ایشان مثل هری پاتر با اشاره یک چوب جادو کند دیگر این سطح پایین فکری شماها را میرساند
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۳۵ - ۱۴۰۱/۰۱/۳۰
نگو پس کی می خواهد یاور محرو مان باشد و خدمتگزار مردم و ما را به بهشت ببردو در برجام دیدن چیزی نیست در پرونده و واکائی کردند و همان توافق قبلی را هم اینها نمی توانند به ان برسند کاشت بادمجان اون کسی که می گفت پنج یا شش ماه وقت لازم دارد زودتر بچیند تا دهم ارزان شود و هم غیر قابل خوردن
نسیم
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۶:۰۴ - ۱۴۰۱/۰۱/۳۰
خطاب به محمود
به حال شما بایست گریست...تا اینجا جز گفتاردرمانی و مصاحبه وبقول محبی دوربین درمانی چیز دیگری ندیدیم که اگر جز این بود وضع مذاکرات این نبود و وضع قیمت ها آن....محسن رضایی در بحبوحه انتخابات نکته درستی گفت که " رییسی بهتر است در قوه قضائیه بماند" کسی مثل رئیسی را که زاده قوه قضائیه است می گماریم در مقام اجرا بعد کسی مثل قالیباف را که یک عمر کار اجرایی کرده می گذاریم راس قوه مقننه..." تعهد بدون تخصص و تجربه مرتبط"...رییسی حتی اگر بقوه قضائیه بازگردد دیگر برش سابق را نخواهد داشت...ما استاد سوزاندن مهره های باارزش خود هستیم..بحال خود وامثال خودت بگریید که مملکت را به این روز انداختید
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۷:۱۲ - ۱۴۰۱/۰۱/۳۰
جلیل و خلیل و حسن و حسین و جواد و مراد و کلا همه از دور و برش فرار میکنن .
یواش یواش
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۰۲ - ۱۴۰۱/۰۱/۳۰
فقط اون مشاور عزیز که ایده محصول دهی بادمجون در 4 ماه رو ارائه کرده بودن
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۳۷ - ۱۴۰۱/۰۱/۳۰
عمل که نیست در مدیریت اما کی می خواهد شعار را سر دست بگیرد
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۷:۲۱ - ۱۴۰۱/۰۱/۳۰
بحث تعارف نیست

علت عملکرد دولت است
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۷:۲۵ - ۱۴۰۱/۰۱/۳۰
ما که این موارد را میدانستیم رای ندادیم پس حق اعتراض هم نداریم اما شما که نمی دانستید چرا رای دادید ؟!!؟!؟!؟؟؟!؟!!!؟!؟!!
پاسخ ها
حسین
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۰:۳۷ - ۱۴۰۱/۰۱/۳۰
شعر نگو مومن
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۰:۴۴ - ۱۴۰۱/۰۱/۳۰
آقای رییسی خودشون گفتن من از همه کمبودها و کاستی ها با خبرم و 6 ماهه اونا رو برطرف میکنم
خب بسم الله
یک ایرانی
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۲۱ - ۱۴۰۱/۰۱/۳۰
یعنی منطق شمادراین حدهست که درهشت ماه رئیسی آلودگی هشت ساله روحانی رو پاک کند
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۱۰ - ۱۴۰۱/۰۱/۳۰
"یک ایرانی " عزیز
جناب رییسی و بزرگواران حمایت کننده از ایشون در جریان مناظره ها خودشون گفتن که همه چیز رو درست میکنن
حالا چه هشت سال روحانی چه از زمان ظهور تمدن یا هر چیز دیگه ای
احمد
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۷:۳۳ - ۱۴۰۱/۰۱/۳۰
اقای محبی چند گرفته ای که پازل تخریب دیگران را تکمیل کنی ؟؟؟
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۸:۴۰ - ۱۴۰۱/۰۱/۳۰
اقای ریسی نیاز به تخریب گر نداره خودش و وزیرهایش کافی هستند
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۸:۵۹ - ۱۴۰۱/۰۱/۳۰
جناب ناشناس، گناه وزیران آقای رئیسی ندادن سهم مفسدین و رانتخواران است
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۴۷ - ۱۴۰۱/۰۱/۳۰
همونقدر که 8 سال یک عده پول گرفتند تا روحانی در مواجهه با غرب تنها بمونه و به او تاختند !!! همونقدر پول گرفت که صدا و سیما پول گرفت تا از سال 95 تا 1400 برای ریسی تبلیغ کنه!!!!!
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۰:۴۶ - ۱۴۰۱/۰۱/۳۰
همین که یکی حرفی بزنه که به مزاق دوستان خوش نیاد یا پول گرفته یا آلبانی نشینه یا طرفدار ....
بی خیال بشید. بذارید تحمل شنیدن حرف مخالفین رو یاد بگیریم. بذارید انتقاد بدون توهین رو یاد بگیریم
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۳۸ - ۱۴۰۱/۰۱/۳۰
توان مدیریت و نا کار امدی را کی چوب خط می زند
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۷:۴۵ - ۱۴۰۱/۰۱/۳۰
جناب امیر تاجیک هم جزو همان گروه رسانه ای است و معلوم است که بی طرف نیست
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۰:۴۸ - ۱۴۰۱/۰۱/۳۰
احتمالا ایشان خودش طراح "خودم پشت فرمون میشینم" بوده.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۷:۵۳ - ۱۴۰۱/۰۱/۳۰
عجب
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۷:۵۶ - ۱۴۰۱/۰۱/۳۰
رئیسی داره بهتر می شه!!!!!! بله و لاجرم چهل ساله کشور شده آزمایشگاهی برای آزمون و خطاهای افرادی که دارن بهتر می شوند!!!!!!
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۰:۵۱ - ۱۴۰۱/۰۱/۳۰
واقعیتش اینه ما نباید زیاد خرده بگیریم.
تو همون مناظره ها میزان تحصیلات و عیار افراد مشخص ده بود.
یه عده نخواستن و رای ندادن، یه عده هم انتخاب کردن و رای دادن
چه درست و چه غلط این یه انتخاب بوده با در نظر گرفتن عوامل مختلف از جمله مهندسی انتخاب.
ناشناس
| Germany |
۱۷:۳۸ - ۱۴۰۱/۰۱/۳۰
با رای دادن مشکلی حل نمیشه . به روحانی رای دادیم همین اقایون هشت سال با تمام امکانات عمومی علیه ش تهمت دروغ بافتن . الانم اگر فلان اقتصاد خونده برنده نوبل بیاد اینجا نمیتونه کاری بکنه . ای مجلس سنا ، بیسوادهای مجلس و نظامیان نمیگزارن کار کند10:51
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۰۲ - ۱۴۰۱/۰۱/۳۰
كاملا با آقاي محبي موافق هستم. متاسفانه در كشور ما سياستهاي غلط حكومت باعث شده كه اولا به جاي در كنار مردم بودن در مقابل مردم قرار بگيرند. ثانيا افرادي كه هيچ تخصصي ندارند در پست هاي مهم قرار بگيرند. ثالثا همه رييس جمهوري ها ما مشكل بي سوادي را دارند و در حد رييس جمهور نيستند و اطلاعات غلطي كه از طرف ديگران به ايشان داده مي شوند را عنوان مي كنند در حالي كه مردم بهتر از اين كارشناسان مسائل را درك مي كنند.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۰:۵۴ - ۱۴۰۱/۰۱/۳۰
پس نتیجه این همه سفر استانی پر هزینه چیه؟ مگه نه اینکه قراره رییس جمهور خودش از نزدیک مشکلات رو لمس کنه؟
انتقال اطلاعات غلط چطور اتفاق میفته؟؟؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۱۹ - ۱۴۰۱/۰۱/۳۰
در میان مردم بودن وقتی مطلوب است که دردی را درمان کند والّا وقت تلف کردن است.
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

captcha
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # الجولانی # فیلترینگ
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
چه حسی به آتش سوزی مهیب لس‌آنجلس دارید؟