نماینده مجلس:

۹ میلیون خانوار زیر خط فقر هستند

نه تنها فقر را نمی‌توانیم ریشه‌کن کنیم بلکه فقر روز به روز شدید‌تر هم می‌شود.
کد خبر: ۱۱۱۷۳۲۷
|
۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۶:۳۲ 06 May 2022
|
5631 بازدید

به گزارش تابناک، عضو کمیسیون شورا‌ها و امور داخلی کشور با بیان اینکه ریشه کن کردن فقر زمان‌بر است، اظهار کرد: وقتی می‌خواهیم مشکلات اقتصادی کشور را از جیب مردم حل کنیم، نه تنها فقر را نمی‌توانیم ریشه‌کن کنیم بلکه فقر روز به روز شدید‌تر هم می‌شود.


محمد حسن آصفری در گفتگو با شفقنا با بیان اینکه با سخنرانی و وعده نمی‌توان مسایل اقتصادی جامعه را حل کرد، گفت: ریشه کن کردن فقط نیاز به تدبیر جدی دارد البته در شرایط موجود همه مقصر هستند و فقط نمی‌توان دولت را مسبب وضع موجود دانست بلکه مجلس هم مقصر است؛ به عنوان مثال وقتی مجلس قیمت حامل‌های انرژی را افزایش می‌دهد؛ تولید کننده مجبور است این افزایش هزینه را از جیب مصرف کننده جبران کند.

 

او با بیان اینکه نمی‌توان برای ریشه کن کردن فقر زمان تعیین کرد، گفت: مصوبات هیات وزیران و مواردی که در بودجه می‌آید همه دست به دست هم داده تا ما الان شاهد این اوضاع نابسامان اقتصادی در کشور باشیم و وقتی می‌خواهیم مشکلات اقتصادی کشور را از جیب مردم حل کنیم، نه تنها فقر را نمی‌توانیم ریشه‌کن کنیم بلکه فقر روز به روز شدید‌تر هم می‌شود؛ بنابراین لازم است برنامه ریزی درستی در این خصوص صورت بگیرد. در حال حاضر ۹ میلیون خانوار ما زیر خط فقر هستند و با این درآمد‌ها چطور قرار است مشکل فقر را ریشه کن کرد همچنین بسیاری از خانواده‌ها در نوبت هستند تا تحت پوشش کمیته امداد و بهزیستی قرار بگیرند.

 

عضو کمیسیون شورا‌ها و امور داخلی کشور با بیان اینکه علت بخش اعظم گرانی‌ها مصوبات دولت و مجلس، است، گفت: دولت باید هماهنگی‌های لازم را در تیم اقتصادی ایجاد می‌کرد، اما این تیم تا الان موفقیتی نداشته و مصوباتی هم که داشتند نتوانسته بازار کالا‌های اساسی را ساماندهی کند. اخیرا سران قوا عوارض بر صادرات کالا را تصویب کردند، اما کدام کشور را می‌بینید که بر صادرات کالا عوارض ببندد لذا تولید کننده هم مجبور است از مشتری‌های خارجی پول بیشتری بگیرد که در نهایت باعث فراری دادن آن‌ها خواهد شد و ارزی هم به کشور وارد نمی‌شود.

در صورت کاهش حقوق‌ها باید بن کارگری در نظر گرفته شود

آصفری در خصوص احتمال تعدیل در افزایش ۵۷ درصدی حقوق کارگران، گفت: این کاهش امکان پذیر نیست و با شرایط تورمی که در جامعه حاکم شده این حقوق‌ها نمی‌تواند مشکلات مردم را حل کند و اگر قرار است کاهشی صورت بگیرد باید در کنار آن بن کارگری به کارگران داده شود که هم تولید کننده و هم کارگران را حمایت کند و افزایش ۵۷ درصدی حقوق‌ها تورمی هم ایجاد نخواهد کرد بلکه تورم در تصمیمات ناپخته‌ای است که ما اتخاذ می‌کنیم.

تعدیل در افزایش ۵۷ درصدی حقوق کارگران پذیرفته شده نیست

نماینده مردم اراک در مجلس شورای اسلامی در پایان خاطرنشان کرد: دولت باید کارفرما را هم حمایت کند و با کم کردن مالیات و قیمت حامل‌های انرژی از غم کارفرما کم کند که کارفرما هم مجبور به اخراج کارگران نشود. مجلس آماده است که اگر دولت لایحه‌ای در خصوص حمایت از کارفرما داشته باشد خارج از نوبت آن را بررسی کند لذا کاهش این درصد حقوق، پذیرفته شده نیست و مجلس آن را قبول نخواهد کرد.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # دمشق # الجولانی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
تحولات اخیر سوریه و سقوط بشار اسد چه پیامدهایی دارد؟