نوری همدانی: جراحی اقتصادی کار بسیار خوبی است

آیت‌الله حسین نوری همدانی با اشاره به موضوع گرانی در کشور گفت: مساله فقر باید ریشه‌کن شود و این جراحی اقتصادی بسیار کار خوبی است و در این خصوص مسئولان باید زندگی خود را هم تراز مردم کنند و نظر امام راحل نیز همین بود.
کد خبر: ۱۱۱۹۸۲۷
|
۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۰۸:۳۶ 20 May 2022
|
5906 بازدید

به گزارش «تابناک» به نقل از مرکز خبر حوزه، این مرجع تقلید در دیدار اعضای ستاد ۱۴ و ۱۵ خرداد ورامین اظهار داشت: مردم ورامین در تاریخ سابقه‌ای دارند که در حافظه تاریخی انقلاب اسلامی بسیار والا و با ارزش است، شما پیش قدم هستید و به خاطر همین اجر و حرمت بالایی در درگاه الهی دارید.

وی ادامه داد: شما مردم ورامین در کارهای خیر همیشه پیش قدم هستید و خیلی زحمت کشیدید و سعی کنید این حال و هوا را برغم تهدیدهای دشمن حفظ کنید.

آیت‌الله نوری همدانی به حرکت تاریخی امام (ره) در شکل‌گیری انقلاب اسلامی اشاره کرد و بیان داشت: قیام امام از مقدمه‌های ظهور حضرت مهدی (عج) است، کتاب‌های امام باید همیشه مورد مطالعه قرار گیرد و صحیفه نور ایشان واقعا نورانی است.

این مرجع تقلید خاطرنشان کرد: امام معتقد بود انقلاب را زاغه نشینان و گود نشینان به وجود آوردند، چرا که آن روزها همین‌ها به میدان رفتند بسیار سخت بود و همین‌ها بودند که پس از پیروزی انقلاب اسلامی به قصد سهم خواهی از امام چیزی را طلب نکردند.

وی با ذکر ویژگی‌های مختلف امام تصریح کرد: عدل، ظلم ستیزی، نبودن در جهل و فقر ستیزی از شاخصه‌های انقلاب اسلامی در کلام و اندیشه‌های امام بود که کهنه نمی‌شود، چراکه دین اسلام حق است و حق کهنه شدنی نیست.

این مرجع تقلید در خصوص مساله گرانی در کشور نیز گفت: مساله فقر باید ریشه‌کن شود و این جراحی اقتصادی بسیار کار خوبی است و در این خصوص مسئولان باید زندگی خود را هم تراز مردم کنند و نظر امام راحل هم این‌گونه بود.

وی در پایان سخنان خود یادآور شد: دشمن‌شناسی خود را باید هر لحظه به روز کنیم چون آنها هر روز به مکر و حیله جدیدی چنگ می‌زنند تا مردم ما را مایوس کنند.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما تبلیغ پایین متن خبر
برچسب منتخب
# قیمت طلا # مهاجران افغان # حمله اسرائیل به ایران # ترامپ # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سردار سلامی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟