اجاره ۵۰ هزار متر زمین و سوله‌ در دولت روحانی به مبلغ ۱۶ میلیون/ گروگانگیر حاضر به تحویل زمین دولت نیست

یکی از شرکت‌های بزرگ پخش دولتی در سال ۹۹ در قراردادی عجیب ۴ سوله و بارانداز را در زمینی به مساحت حدود ۵۰ هزار با اجاره ماهانه ۱۶ میلیون تومان به یک شرکت واگذار کرده که مستاجر علیرغم اتمام قرارداد، زمین را به گروگان گرفته و مورد اجاره را پس نمی دهد.
کد خبر: ۱۱۱۹۸۴۲
|
۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۰۹:۴۴ 20 May 2022
|
5941 بازدید
به گزارش تسنیم، در اتفاقی قابل تامل که در دولت حسن روحانی روی داده، یکی از زمین‌های بزرگ یک شرکت پخش دولتی واقع در طُرق مشهد به مساحت حدود ۵۰ هزار مترمربع (با احتساب ۴ سوله در ۱۰ هزار متر و ۳۸ هزار مترمربع بارانداز و ماشین‌آلات) در سال ۹۹ و تنها در قبال مبلغ ۱۶.۵ میلیون تومان ماهانه به یک شرکت اجاره داده شده است.


مدت این قرارداد بر اساس مستندات موجود تا اواخر سال گذشته بوده که با وجود انقضای تاریخ، مستأجر تاکنون از واگذاری مورد اجاره موجر خودداری کرده است.


بررسی‌های خبرنگار تسنیم حاکی از آن است که قرارداد اجاره به‌صورت یکطرفه و تماما به سود مستأجر (شرکت متعلق به آقای ط) تنظیم شده است. گفته می‌شود، مبلغ اجاره کنونی مورد اجاره در زمان حاضر بالای ۵۰۰ میلیون تومان در ماه است.


به نظر می‌رسد در دوره مدیریت‌های سابق این شرکت بزرگ پخش دولتی و مستأجر (دو دولت قبل) تخلفات متعددی صورت گرفته و حقوق بیت‌المال تضییع شده و لازم است نهاد‌های نظارتی به این ماجرا وارد شوند.
اشتراک گذاری
داریک موبایل صفحه خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# ترامپ # قیمت طلا # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # سلاح پلاسمایی # سریال پایتخت
الی گشت
نظرسنجی
رشد قیمت دلار با مذاکره با آمریکا متوقف می شود؟