به گزارش بورس تابناک، هفته گذشته بود که خبر رسید شورای عالی بورس با راه اندازی بورس بین الملل موافقت کرده است.عشقی، رئیس سازمان بورس در این مورد گفته بود که در جلسه شورای عالی، بحث بورس بین الملل مطرح شد و شورا با راه اندازی اصولی آن موافق کرد. با دادن این مجوز موسسان بورس میتوانند مقدمات بورس بین الملل را فراهم کنند.
همچنین تا سال ۱۴۰۲ آییننامه و دستورالعمل بورس بینالملل تصویب میشود و شرط اصلی موافقت اصولی با بورس بینالملل تداخل نداشتن این بازار با سایر بورسیهای داخلی اعم از بورس کالا، بورس انرژی و دیگر بورس هاست. ظاهرا بورس بین الملل قرار است در منطقه آزاد کیش ایجاد شود و در این بورس تعدادی از شرکت های ایرانی و همچنین از شرکت های خارجی حضور می یابند و سهمشان را به دلار عرضه می کنند تا معاملات آن صورت گیرد. با توجه به اهمیت این موضوع در گفتگو با یک کارشناس بازار سرمایه، تاسیس بورس بین الملل را بررسی کرده ایم.
حسین احمدی، کارشناس بازار سرمایه با بیان اینکه تاسیس بورس بین الملل اقدامی رو به جلوست گفت: اگر برجام نیز امضا شود، با پتانسیلی که در بورس بین الملل میبینم، بورس بین الملل دروازه ورود سرمایه گذاری خارجی خواهد بود.
احمدی در ادامه از چالش هایی هم که پیش روی بورس بین الملل هست گفت. این کارشناس بازار سرمایه اظهار داشت: مراودات بانکی یکی از چالش هایی است که می تواند جلوی ورود سرمایه گذاری خارجی به کشور را بگیرد.
این تحلیل گر بازارهای مالی ابراز داشت: شرکت های بزرگی که در کشور وجود دارند، بهترین پتانسیل برای بورس بین الملل را دارند و اگر برجام نیز محقق شود در آن زمان بورس بین الملل دروازه ورود سرمایه گذاری خارجی به ایران خواهد شد و شرکت ها می توانند از طریق بورس بین الملل افزایش سرمایه دهند تا جذب سرمایه گذاری خارجی و همچنین ورود دانش به صنایع گسترش یابد. حسین احمدی در پایان تاکید کرد: ارزش دلاری بازار سرمایه بسیار پایین است، که این موضوع برای جذب سرمایه گذاری خارجی یک مزیت محسوب می شود./صدای بورس
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.