با دویست و نهمین روز حمله روسیه به اوکراین

درخواست پوتین برای پایان جنگ اوکراین/ تانک های اسلوونی در راه اوکراین/سود هنگفت شرکت های اسرائیلی از جنگ اوکراین/ممنوعیت ورود روس‌ها به کشورهای حوزه بالتیک

دویست و نهمین روز از حمله روسیه به اوکراین با دستور ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور این کشور می‌گذرد؛ تهاجمی که رویداد‌های زیادی را به دنبال داشته و منجر به تحریم گسترده روسیه از سوی بلوک غرب شده است و دورنمای مشخصی برای پایان آن نیز وجود ندارد.
کد خبر: ۱۱۴۱۵۵۳
|
۲۹ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۷:۱۱ 20 September 2022
|
156869 بازدید
|

درخواست پوتین برای پایان جنگ اوکراین/

بین الملل تابناک: دویست و نهمین روز از حمله روسیه به اوکراین با دستور ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور این کشور می‌گذرد؛ تهاجمی که رویداد‌های زیادی را به دنبال داشته و منجر به تحریم گسترده روسیه از سوی بلوک غرب شده است و دورنمای مشخصی برای پایان آن نیز وجود ندارد.

اعلام حمایت مجدد بلاروس از روسیه
۱۴۰۱/۰۶/۲۹ - ۲۱:۳۰

رئیس جمهور بلاروس روز سه‌شنبه گفت که نیروهای روس نباید از جانب متحد خود لطمه‌ای ببینند.

به گزارش خبرگزاری «بلتا»، «آلکساندر لوکاشنکو» رئیس جمهور بلاروس این سخنان را هنگام دیدار با «آلکساندر ولفوویچ» معاون شورای امنیت بلاروس بیان کرد.

لوکاشنکو گفت که به وزارت دفاع، همه سازمان‌های دفاعی، امنیتی و قوه مجریه دستور داده که اقدامات عملی در مرز با اوکراین را با در نظر گرفتن تجربه از زمان آغاز عملیات نظامی روسیه در اوکراین انجام دهند.

وی در زمینه استقرار پدافند بلاروس در مرزها گفت: «در جاهایی که تهدیدهای واقعی وجود دارد، قطعا نیاز به استقرار پدافند است. این مهم‌ترین چیز برای ارتش ماست. ما باید از وطن خود محافظت کنیم. در مورد حمایت از روسیه، من یک بار دیگر تاکید می‌کنم که نباید از طریق بلاروس به ارتش روسیه از پشت خنجر زد. این وظیفه ما در قبال متحدمان است».

وزارت دفاع بلاروس به تازگی اعلام کرد که رزمایش‌هایی را نزدیک مرز با لهستان، در شهر «مینسک» پایتخت آن و «ویتبسک» آغاز کرده است.

حملات بمب‌افکن‌های «سوخو-34» روسیه به مواضع اوکراین
۱۴۰۱/۰۶/۲۹ - ۲۰:۴۳

رسانه‌های روسی روز سه‌شنبه از حملات دقیق جنگنده بمب‌افکن‌های «سوخو-۳۴» روسیه به اهداف سطحی ارتش اوکراین در جبهه‌های عملیاتی خبر دادند.

خبرگزاری «تاس» روسیه، با استناد به فیلم منتشر شده در شبکه‌های اجتماعی نوشت که خدمه هواپیماهای جنگنده بمب‌افکن سوخو-۳۴ از موشک‌های هوا به سطح «خا-۲۹» برای حمله به اهداف مختلف از فاصله ۳۰ کیلومتری در اوکراین استفاده می‌کنند.

تاس نوشت که این خلبانان به اهداف زمینی و سامانه‌های پدافند هوایی اوکراین حمله می‌کنند و این موشک‌ها با استفاده از سامانه‌های مختلف هدفگیری از فواصل دور با دقت بالا وظایف محوله را انجام می‌دهند.

یکی از خلبانان سوخو-۳۴ (شماره ۲ پرواز ) در این زمینه گفت که برای استفاده از این موشک، خدمه باید آموزش‌های ویژه‌ای ببینند.

موشک هوا به سطح خا-۲۹ برای حمله به اهداف زمینی و سطحی مانند سازه‌های بتونی، پل‌ها، باندهای هوایی بتنی، شناورها و زیردریایی‌ها استفاده می‌شوند. جنگنده‌ بمب افکن سوخو-۳۴ نیز برای حمله موشکی و بمباران دقیق به اهداف زمینی دشمن در عمق عملیاتی و تاکتیکی و همچنین حمله به اهداف هوایی دشمن طراحی شده‌اند.

سوخو-۳۴ برای حملات در ارتفاع بالا به حریم هوایی دشمن طراحی شده و قادر به حمل ۱۴ تن انواع موشک و بمب است.

در تحولی دیگر مرتبط با جبهه اوکراین، یک ژنرال ارشد نیروی هوایی ایالات متحده گفت که اوکراین تا سه سال دیگر باید قید دریافت جنگنده «اف-۱۶» ساخت آمریکا را بزند.

ژنرال «جیمز هکر» فرمانده نیروی هوایی آمریکا در اروپا و آفریقا در مجمع سالانه انجمن نیروی هوایی گفته است که جنگنده‌های اف-۱۶ ساخت آمریکا طی دو تا سه سال آینده حتی پس از اتخاذ تصمیم سیاسی مربوطه به اوکراین نخواهند رسید.

وی گفت که با توجه به مشکل اصلی در تعمیر و نگهداری و آموزش، تنها گزینه سریع دریافت جنگنده‌های «میگ-۲۹» بیشتر از سوی اوکراین است.

کارشناسان نظامی بر این باورند که وقتی صحبت از جنگنده میگ-۲۹ می‌شود، کارایی عملیاتی آن به تسلیحات و رادار آن بستگی دارد. در هرصورت، قابلیت این جنگنده از «سوخو-۳۰» و «سوخو-۳۵» پایین‌تر است و تنها گزینه ممکن برای گسترش قابلیت‌های این هواپیما ادغام این جنگنده با سلاح های جدید است.

تاکید روسیه بر ضرورت برگزاری رفراندم در مناطق آزاد شده اوکراین
۱۴۰۱/۰۶/۲۹ - ۱۷:۲۱

دمیتری مدودوف معاون شورای امنیت روسیه بار دیگر با تاکید بر ضرورت برگزاری همه پرسی در مناطق آزاد شده دونباس در شرق اوکراین، در پیامی نوشت: با پیوستن جمهوری‌های خلق لوگانسک و دونستک به روسیه، کشور می‌تواند برای محافظت از خاک خود اقدام کند.

 "دمیتری مدودوف" در کانال تلگرام خود نوشت: برگزاری همه پرسی‌ها در منطقه دونباس از اهمیت بالایی برخوردار است، نه تنها برای محافظت سازمان یافته از ساکنان این مناطق و دیگر مناطق آزادسازی شده در شرق اوکراین بلکه برای "احیای عدالت تاریخی".

وی همچنین تاکید کرد پس از پیوستن این دو منطقه به روسیه، مسکو می‌تواند برای برقراری امنیت ساکنان اقدام کند زیرا که دست اندازی به قلمرو یک کشور، جرم است.

مدودوف در تشریح اهمیت این موضوع توضیح داد: هیچ یک از رهبران آینده روسیه نمی‌توانند تصمیم مردم دونباس برای پیوستن به این کشور را لغو کنند. به همین دلیل است که کی‌یف و متحدان غربی‌اش از برگزاری همه پرسی‌ها وحشت دارند و به همین دلیل هم باید این همه پرسی‌ها برگزار شوند.

سود هنگفت شرکت های اسرائیلی از جنگ اوکراین
۱۴۰۱/۰۶/۲۹ - ۱۷:۱۷

رسانه‌های اسرائیلی امروز (سه‌شنبه) اعلام کردند که صنعت هوانوردی رژیم صهیونیستی به سود غیرمنتظره‌ای از وضعیت اوکراین رسیده است؛ این موضوع پس از آن مشخص شد که پهپادها نقشی مهم در درگیری‌های نظامی کی‌یف-مسکو ایفا کردند.

پایگاه خبری «روسیا الیوم» به نقل از رسانه‌های صهیونیست نوشت که طی روزهای اخیر شرکت صنایع هوافضای رژیم صهیونیستی دو قرارداد برای تامین پهپادهایی به ارزش مجموع یک میلیارد دلار (۶۰۰ میلیون و ۴۰۰ میلیون) بدون ذکر طرف‌های درگیر امضا کرده است.

پیش از این روزنامه «تایمز اسرائیل» گزارش داده بود که یک شرکت اسرائیلی در زمینه صنایع دفاعی، بدون تایید کابینه تل‌آویو و با میانجی‌گری لهستان، سامانه‌های شناسایی و عملیات ضدپهپاد را در اختیار اوکراین قرار داده است.

این در حالی است که همین رسانه، قبلاً مدعی شده بود که کابینه تل‌آویو به دلیل «روابط خاص» خود با فدراسیون روسیه، با تامین سیستم‌های دفاعی تهاجمی و پیشرفته برای اوکراین مخالف است و کمکش به کی‌یف به ارسال کلاه ایمنی، لباس‌های حفاظتی و دارو محدود می‌شود.

روابط رژیم صهیونیستی با روسیه، بعد از جنگ مسکو و کی‌یف رو به تیرگی گذاشت. موضع تل‌آویو در مخالفت با روسیه و در قالب اظهارات «یائیر لاپید» نخست‌وزیر موقت رژیم صهیونیستی و دیگر مقامات کابینه در راستای حمایت از اوکراین، نارضایتی‌های مسکو و اعتراض علیه لاپید را افزایش داد.

اخیراً وزارت دادگستری روسیه از یکی از دادگاه‌های این کشور خواست تا فعالیت‌های آژانس یهود در این کشور را متوقف کند؛ زیرا مدارکی وجود داشت که نشان ‌می‌داد که این آژانس قوانین کشور روسیه را نقض کرده است.

ممنوعیت ورود روس‌ها به کشورهای حوزه بالتیک
۱۴۰۱/۰۶/۲۹ - ۱۷:۱۷

استونی، لتونی و لیتوانی مرزهای خود را بر روی شهروندان روس و در واکنش به حمایت گسترده روس‌ها از جنگ اوکراین بستند.

به گزارش خبرگزاری آسوشیتدپرس، بر اساس این ممنوعیت سفر هماهنگ، روس‌هایی که به عنوان گردشگر یا تاجر، انجام امور فرهنگی یا ورزشی مایل به سفر به این سه کشور حوزه بالتیک هستند حتی با داشتن ویزاهای معتبر برای مناطق حوزه شینگن اجازه ورود نخواهند داشت.

نخست وزیران این سه کشور حوزه بالتیک و همچنین لهستان اوایل ماه جاری میلادی توافق کردند تا از پذیرش شهروندان روس امتناع کنند و اعلام کردند که این اقدام در راستای "حفظ امنیت" این سه کشور عضو اتحادیه اروپاست.

وزیر کشور لیتوانی گفته است: روسیه یک کشور متجاوز و غیر قابل پیش‌بینی است. سه چهارم جمعیت این کشور از جنگ اوکراین حمایت می‌کنند. این غیر قابل قبول است که مردمی که از جنگ حمایت می‌کنند بتوانند آزادانه در جهان سیر کنند و به لیتوانی بیایند. چنین حمایتی از تجاوز می‌تواند تهدیدی علیه امنیت کشور ما و به طور کلی، اتحادیه اروپا باشد.

این ممنوعیت بجز برای اعضای خانواده شهروندان اتحادیه اروپا، اهداف پزشکی، مخالفان روسی، دیپلمات‌ها، کارمندان بخش حمل و نقل و روس‌هایی با اجازه اقامت یا ویزای بلند مدت اتباع از ۲۶ کشور عضو شینگن است.

وزیر کشور لهستان نیز روز دوشنبه مقرراتی را امضا کرد که بر اساس آن ممنوعیت مذکور علیه مسافران روس در ۲۶ سپتامبر اجرایی می‌شود.

بیش از ۶۵ هزار شهروند روس در سال جاری میلادی وارد لهستان شدند.

وزارت کشور لیتوانی نیز گفته که ۱۱ شهروند روس از ورود به کشور منع شده‌اند. همچنین بسیاری از شهروندان روس تلاش می‌کنند تا به صورت زمینی و از طریق کالینینگراد یا بلاروس وارد لیتوانی شوند.

در این میان، وزیر کشور استونی نیز گفته که سفر روس‌ها "تهدید امنیتی است چون می‌دانیم که جاسوس‌های روس از هویت‌های جعلی استفاده می‌کنند و فعالیت‌های زیادی را با ویزاهای گردشگری در اروپا انجام می‌دهند."

تانک های اسلوونی در راه اوکراین
۱۴۰۱/۰۶/۲۹ - ۱۷:۱۱

به رغم هشدارهای مسکو به واشنگتن و متحدانش درباره تداوم حمایت‌های همه‌جانبه از کی‌یف، دولت اسلوونی از ارسال تانک‌های نظامی به اوکراین خبر داد.

منابع رسانه‌ای از «لیوبلیانا» پایتخت اسلوونی خبر دادند، دولت این کشور ۲۸ فروند تانک «تی-۵۵» به ارتش اوکراین خواهد داد.

طبق بیانیه دولت اسلوونی، «در راستای همدردی با مردم اوکراین» نخست‌وزیر این کشور و اولاف شولتز صدراعظم آلمان توافق کردند که در ازای ارسال ۲۸ تانک به اوکراین، اسلوونی ۴۰ فروند تجهیزات ترابری نظامی از آلمان دریافت خواهد کرد.

بنا بر گزارش خبرگزاری روسی «تاس»، رابرت گولوب نخست‌وزیر اسلوونی و اولاف شولز، صدراعظم آلمان با هم گفت‌و‌گوی تلفنی داشتند.

به نظر برخی روزنامه‌های محلی در اسلوونی، وزیر دفاع این کشور گزارش دادند که اسلوونی پیشتر ۳۵ ماشین جنگی پیاده نظام به اوکراین داده است.

درخواست پوتین برای پایان جنگ اوکراین

خبرگزاری تاس درخبری به نقل از رجب طیب اردوغان رئیس جمهوری ترکیه، نوشت: روسیه خواهان پایان هرچه سریعتر مناقشه در اوکراین است.

تارنمای این رسانه روسی از مبدا واشنگتن، با انتشار بخش هایی از مصاحبه رجب طیب اردوغان، رئیس جمهور ترکیه با شبکه خبری «پی‌‎بی‌اس» (PBS) به نقل از وی نوشت: روسیه مایل است هر چه سریعتر به درگیری در اوکراین پایان دهد، اما مهم ترین امر در این موضوع به رفتار و نگرش روسیه بستگی دارد.

براساس این گزارش، رئیس جمهور ترکیه در پاسخ به این سوال که تا چه اندازه می توان شاهد پایان فوری درگیری در اوکراین بود، گفت: «از همه مهمتر، نگرش روسیه در اینجا بسیار مهم خواهد بود».

اردوغان با اشاره به دیدار و گفت و گوی خود با ولادیمیر پوتین در حاشیه اجلاس سران سازمان شانگهای در سمرقند ازبکستان، گفت: رئیس جمهور روسیه در این ملاقات به من نشان داد که خواهان پایان دادن هرچه زودتر به این موضوع است.

در این گزارش همچنین به نقل از اردوغان آمده است: «اوضاع بدین منوال که (در جنگ اوکراین) پیش می رود بسیار مشکل ساز بوده و فکر میکنم گام های مهمی دراین زمینه به جلو برداشته خواهد شد ، همه آنچه که می خواهیم شاهد آن باشیم، پایان دادن به این جنگ با صلح است».

ممنوع شدن ورود روس‌ها به لهستان و کشورهای بالتیک

چهار کشور عضو اتحادیه اروپا شامل لهستان و سه کشور حوزه بالتیک که با روسیه مرز مشترک دارند از روز سه‌شنبه برای نشان دادن پشتیبانی از کی‌یف از ورود شهروندان روس حتی دارای روادید به کشورهایشان جلوگیری می‌کنند.

به گزارش تارنمای مسکو تایمز، لهستان، استونی، لتونی و لیتوانی از ورود شهروندان روسیه دارای روادید اتحادیه اروپا برای اهداف گردشگری، فرهنگی، ورزشی و بازرگانی جلوگیری می‌کنند.

اما دارندگان مجوز سکونت، اعضای خانواده، موارد انسانی و مخالفان و ناراضیان حکومت روسیه از این قانون معاف هستند.

کشورهای عضو اتحادیه اروپا هم مرز با روسیه از هنگام توقف پرواز هواپیماها از روسیه در واکنش به حمله نیروهای روسیه به اوکراین، به گذرگاه ورودی شهروندان روسیه به قاره اروپا تبدیل شده بودند.

اما این چهار کشور با پا فراتر گذاشتن از تصمیم ماه گذشته اتحادیه اروپا برای تعلیق توافقنامه تسهیل صدور ویزا با مسکو، صدور مجوز ورود روس‌های خواستار ورود به ۲۷ کشور عضو این نهاد را طولانی‌تر و پرهزینه‌تر کرده‌اند.

مسکو در آن هنگان اعلام کرد که به این اقدام واکنشی نشان نخواهد داد.

اتهام آمریکا به روسیه درباره استخدام مجرمان در جنگ اوکراین

یک مقام ارشد دفاعی آمریکا شرکت نظامی خصوصی روسی موسوم به "گروه واگنر" را متهم کرد که تلاش دارد بیش از ۱۵۰۰ مجرم دارای محکومیت قضایی را برای جنگ روسیه در اوکراین به کار بگیرد، اما بسیاری از آنها از پیوستن به این جنگ خودداری می کنند.

به گزارش خبرگزاری رویترز، این مقام آمریکایی که نامش را فاش نکرد به خبرنگاران گفت: "اطلاعات ما نشان می‌دهد که گروه واگنر متحمل تلفاتی فراوان در اوکراین به ویژه در میان نیروهای جوان و بی تجربه شده که جای تعجب ندارد."

اتحادیه اروپا تحریم‌هایی را علیه گروه واگنر اعمال و این شرکت را به دست زدن به عملیاتهای مخفیانه از طرف کرملین متهم کرده است.

ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه اینکه این شرکت به نمایندگی از دولت روسیه عمل می‌کند را رد کرده است اما شرکت‌های خصوصی پیمانکار نظامی حق دارند تا زمانی که قوانین روسیه را زیر پا نگذارند در هر نقطه از جهان کار کنند.

مقام آمریکایی مورد استناد رویترز به انتشار ویدئوهایی در رسانه‌های اجتماعی اشاره کرد که به نظر می‌رسد در آنها یِوگنی پریگوژین، یک چهره روس که بر اساس اعلام وزارت خزانه داری آمریکا و اتحادیه اروپا با گروه واگنر مرتبط است، در تلاش برای استخدام زندانیان است.

در این ویدئو به نظر می‌رسد، پریگوژین تلاش می‌کند تا زندانیان روس و همچنین تاجیک‌ها، بلاروسی‌ها و ارمنی‌ها را به خدمت بگیرد.

رویترز به طور مستقل ویدیوهای رسانه های اجتماعی را تأیید نکرده است.

در ماه ژوئیه سازمان اطلاعات ارتش انگلیس روسیه را متهم کرد که از گروه واگنر برای تقویت نیروهای خود در خط مقدم جنگ اوکراین استفاده کرده است.

 
اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما تبلیغ پایین متن خبر
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۳۲
در انتظار بررسی: ۳۹
انتشار یافته: ۹۱
محمد فقیه نوری
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۲۰ - ۱۴۰۱/۰۶/۲۹
سقوط دیکتاتور
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۹:۱۹ - ۱۴۰۱/۰۶/۲۹
محمد نشستی منتظر تا کامنتها را ردیف کنی
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۹:۲۲ - ۱۴۰۱/۰۶/۲۹
پوتین بر خلاف غرب از ابتدا دنبال جنگ نبوده بحران آفرینی آمریکا باعثش شده
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۹:۲۸ - ۱۴۰۱/۰۶/۲۹
سقوط استیلا و قلدری غرب
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۱:۴۲ - ۱۴۰۱/۰۶/۲۹
آمریکا دیکتاتور جهانیه یا روسیه؟
ناشناس
| Canada |
۲۲:۱۲ - ۱۴۰۱/۰۶/۲۹
پوتین پایان جنگ را می خواهد ولی اش را با جاش می خواد. یعنی میگه همه سرزمینهای اکراین که گرفتم دنیا باید به من هبه کند و تازه تشکر هم کند که عصبانی تر نشدم× پوتین جان به دمپایی سلام کن. تازه اولشه . دیدنی شدی و بس دیدنی تر خواهی شد.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۳۸ - ۱۴۰۱/۰۶/۲۹
درخواست پوتین برای پایان جنگ اوکراین!!!!!!!!!!!!!!!
چیشد توکه میخواستی چندروزه اوکراین رو بگیری؟؟؟خخخخ
عاشقان پوتین به داد اربابتون برسین از دست رفتتتت
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۹:۲۳ - ۱۴۰۱/۰۶/۲۹
نمیخواست کل اکراین را بگیره جاهایی که روس نشین است گرفته
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۴۰ - ۱۴۰۱/۰۶/۲۹
قابل توجه سانسورچی ها
نظر تندی درباره پوتین نوشتم
حدود پنج خط نوشتم چرا منتشر نکردی؟
خجالت نمیکشین؟؟
واقعا دیگه نمیدونم چی بگم!!!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۴۴ - ۱۴۰۱/۰۶/۲۹
زنده با زلنسکی. مرگ بر پوتین و نوچه ها
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۵۵ - ۱۴۰۱/۰۶/۲۹
چقدر نحوه شروع جنگ و دلایل جنگ و وعده فتح یک هفته ای پوتین شبیه صدام حسین ملون است مطمعن باشید سرانجامشان هم شبیه یک دیگر خواهد بود
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۸:۴۰ - ۱۴۰۱/۰۶/۲۹
واقعا شما ایرانی هستی؟ تو جنگ ایران و عراق همه کشورهایی که الان حامی اکراین هستند حامی کشور متجاوز یعنی عراق بودند. به نظرتون شبیهند؟
کریم
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۳:۳۹ - ۱۴۰۱/۰۶/۳۰
ناشناس ۱۸:۴۰. بیدار شو داریم میرسیم. مهندس جان تقریبا تمام تسلیحات صدام رو روسیه( شوروی) داشت تامین می‌کرد.
امیر
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۷:۳۲ - ۱۴۰۱/۰۶/۳۰
متجاوز همیشه شکست میخوره دیر یا زود باید عقب نشینی کنه راه چاره هم فقط تسلیم نشدنه .صدام هم بعد یکسال وادار شد عقب نشینی کنه .پوتین هم ناچار به عقب نشینی میشه دیر یا زود باید برگرده به مرزها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۲:۲۲ - ۱۴۰۱/۰۶/۳۰
آقای عزیزی که جز دهن بینی چیزی تو چنته نداری برو یک تحقیق کوچولو کن و ببین سلاحهایی که عراق با اون میجنگید چی بود تا متوجه بشی کدوم کشور حامی اصلی عراق بود ، میشه بفرمایید میگ ، سو تانکهای تی که عراق با اونها بچه های مارو درو میکرد ساخت کدوم کشوره ؟
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۲:۵۳ - ۱۴۰۱/۰۶/۳۰
الان روسیه و چین تو جنگ ایران و عراق حامی ما بودن یا عراق شما که ایرانی هستی.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۰۳ - ۱۴۰۱/۰۶/۲۹
مددوف خیلی با حاله همه پیشگویی هاش برعکس از اب درمیاد لامصب کلا جکه اویل میگفت هدف ما فتح کیف هست که تبدیل به رویا شد بعد گفت اگه به کریمه حمله بشه قیامت بپا میکنیم ولی باوجود اینکه اوکراین ۸ جنگنده روس رو در کریمه نابود کرد هیچ واکنشی نشون ندادن البته دوست هرکس اینه اوست و ایشون هم دوست نزدیک پوتین هستند انتظار زیادی از شون نیست
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۱۳ - ۱۴۰۱/۰۶/۲۹
پوتین باید هم خواهان صلح باشه اخه چقدر با اهن قراضه ها مقابل تسلیحات مدرن و دقیق امریکا باید متحمل تلفات بشه دیگه بدبخت رنگی به چهره نداره
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۳:۱۳ - ۱۴۰۱/۰۶/۲۹
فعلا که ارباب آمریکاییت در کامپیوتر های کوانتومی و هوش مصنوعی قافیه را به شی باخته. باش تا صبح دولتت بدمد
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۰:۰۲ - ۱۴۰۱/۰۶/۳۰
خطاب ناشناس۲۳.۱۳ امریکا قویترین سلاح لیزری جهان رو ساخته بهترین ناو ها و جنگنده های جهان رو ساخته و هروز دستاور هایی زیادی در صنعت هوا فضا بدست اورده ولی روسیه و چین بیشتر ادعا دارند تا واقعیت این را هم خدمتتون بگم امریکا رهبر سیاسی نظامیاقتصادی دنیا هست
ناشناس
|
Austria
|
۱۸:۱۷ - ۱۴۰۱/۰۶/۲۹
همه کشورها فهمیده اند تسلیحات روسی دوزار ارزش ندارند اسلوونی هم به خوبی همین را دریافته است و در ازای اهدا تانک های بی مصرف روسی تانک های کارآمد آلمانی و غربی دریافت می کند. پوتین ا راهی جز خودکشی ندارد اما جزبزه این کار را هم ندارد.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۹:۲۷ - ۱۴۰۱/۰۶/۲۹
چرند نگو سلاحهای اسلوونی قدیمیه
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۹:۵۰ - ۱۴۰۱/۰۶/۲۹
خود کارشناسان نظامی غربیها هم اینقدر از خود تعریف نمیکنند
ناشناس
| Poland |
۱۴:۱۷ - ۱۴۰۱/۰۶/۳۰
۱۹:۲۷
توده ای پس چرا سلاح های پیشرفته روسیه که داره اسنفاده می کنه باعث پیروزی در برابر اوکراین نشد؟
سرباز وطن
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۱۷ - ۱۴۰۱/۰۶/۲۹
عجیبه نمیدونم تو خود سایت های داخلی چرا امریکا اینقدر خواهان داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ و روسیه انقدر مورد سرزنش قرار میگیره؟؟؟؟
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۸:۴۳ - ۱۴۰۱/۰۶/۲۹
یکی اینکه از کجا معلوم خیلی هاشون کاربر فیک نباشند. بعلاوه خیلیا طرفداری از امریکا رو نشانه باکلاسی میدونند براشونم مهم نیست این همون امریکاییه که سالها با . کشورشون دشمنی کرده
حسین
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۹:۴۹ - ۱۴۰۱/۰۶/۲۹
واقعا نمی دونی یا ما رو سر کار گذاشتی؟ یه خرده تاریخ یکی دو قرن اخیر مملکت رو بخونی متوجه میشی اوضاع مردم و مملکت زمانی که به آمریکا نزدیک بودیم چطور بوده و زمانی که به روسیه نزدیک بودیم چطور….
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۹:۵۱ - ۱۴۰۱/۰۶/۲۹
همان چند نفر با نظرات تکراری هستند
کاربر
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۰:۰۲ - ۱۴۰۱/۰۶/۲۹
نمیدونی چون توانایی فکر کردن نداری
ناشناس
| United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland |
۲۰:۰۳ - ۱۴۰۱/۰۶/۲۹
به خاطر سوء مدیریت داخلی هست که مردم از لجشون موضع می گیرند. خیلی جدی نگیرید. نود درصد این نظرات فقط از روی حب و بغض هست
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۱:۴۳ - ۱۴۰۱/۰۶/۲۹
البانی نشین هستن
علی
|
Germany
|
۱۸:۱۹ - ۱۴۰۱/۰۶/۲۹
پوتین بیچاره خودگردان را تدبیر نیست
زلنسکی قهرمان
برچسب منتخب
# قیمت طلا # مهاجران افغان # حمله اسرائیل به ایران # ترامپ # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سردار سلامی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟