مرگبارترین سلاح‌های دنیا!

سلاح‌ها را می‌توان به ساده‌ترین تعریف به عنوان وسایلی که برای انهدام و ناتوانی نیروی دشمن به کار می‌رود، تعریف کرد، بنابراین در زمان جنگ از آنها استفاده می‌شود.
کد خبر: ۱۱۴۴۷۰۶
|
۲۰ مهر ۱۴۰۱ - ۰۹:۱۹ 12 October 2022
|
13278 بازدید
|
۱

به گزارش «تابناک» به نقل از خبرآنلاین، مانند هر چیز دیگری، سلاح ها نیز در طول تاریخ تغییر کرده و پیشرفت کرده اند. اولین اشکال سلاح هایی که تصور می شد توسط انسان برای شکار یا دفاع از خود استفاده می شد، سنگ ها و نیزه های چوبی بودند. به دلیل تعدادی کاستی، برد کوتاه و عدم دقت، به مرور زمان انسان به این فکر افتاد که سنگ را تیز کند و در نتیجه آن را خطرناک تر کند. چاقو و سپس تبر اینگونه ساخته شد. با اعمال همین اصل چوب نیز به نیزه بدل شد.

با ظهور باروت، تکامل واقعی سلاح ها به وجود می آید. باروت پرتاب موشک ها را با سرعت بیشتر و در فواصل بیشتر ممکن کرد که انقلابی واقعی در عرصه جنگ و شکار بود. هوش و شعور انسان را قادر ساخته است تا با پیروی از تمام اکتشافات علمی و فناوری انقلابی در طول قرن ها، در ساخت سلاح پیشرفت مداوم داشته باشد. سلاح‌ها دقیق‌تر، خطرناک‌تر، مرگبارتر و با قدرت آتش بیشتر می‌شدند. نه تنها مهارت انسانی، بلکه علم نیز به طور فزاینده ای در تولید سلاح و مهمات استفاده می شود و سلاح ها بر اساس آخرین دانش فنی و فناوری ساخته می شوند.

به این ترتیب بود که ما از سنگ و چوب شکل نگرفته به مسلسل، کلاشینکف، تپانچه و تفنگ بی شمار، بمب، نارنجک، مین، خمپاره و غیره رسیدیم.

سلاح‌ها به انواع سلاح های مکانیکی، سلاح های گرم، سلاح های شیمیایی، سلاح های بیولوژیکی، سلاح های هسته ای و سلاح های روانی تقسیم می‌شوند. سلاح‌های شیمیایی از عوامل شیمیایی برای کشتن یا ناتوان کردن دشمنان مانند گاز سمی، دود و مواد محترقه استفاده می‌کنند، در حالی که عوامل جنگ بیولوژیکی، عوامل بیولوژیکی (باکتری‌ها، ویروس‌ها) هستند که برای تغییر توانایی رزمی دشمن استفاده می‌شوند. البته سلاح‌های هسته‌ای از همه سلاح‌های ساخته شده تا امروز پیشی می‌گیرند، زیرا قدرت تخریبی بسیار بالایی دارند و می‌توانند کل شهر و بخش بزرگی از جمعیت را از بین ببرند و تشعشعات پس از یک حمله هسته‌ای برای دهه‌ها وجود خواهد داشت. دقیقاً به دلیل قدرت بیش از حد این نوع سلاح که قوی ترین سلاح جهان است، تنها دو بار در تاریخ مورد استفاده قرار گرفته است، هر دو بار فقط چند روز قبل از پایان جنگ جهانی دوم بود که هیروشیما و ناکازاکی را نابود کرد. تخمین زده می شود که ۱۲۹۰۰۰ نفر در آن حملات جان خود را از دست دادند و دوبرابر این تعداد بر اثر تشعشعات، گرسنگی و سوختگی جان خود را از دست دادند.

RPG

نارنجک راکتی یک سلاح موشکی است که راکت های مجهز به کلاهک انفجاری را پرتاب می کند. اکثر آر پی جی ها می توانند توسط یک سرباز انفرادی حمل شوند و اغلب به عنوان سلاح های ضد تانک استفاده می شوند. با سهولت استفاده، ساخت ارزان و هزینه کم پرتابگرها و کارایی بالا، وارد زرادخانه بیش از ۴۰ کشور در سراسر جهان شده است.

SAM

SAM در فهرست قدرتمندترین سلاح های جهان قرار دارد. موشک زمین به هوا (SAM) که با نام موشک زمین به هوا (GTAM) یا سلاح هدایت شونده سطح به هوا (SAGW) نیز شناخته می شود، موشکی است که برای پرتاب از زمین برای انهدام موشک های دیگر طراحی شده است. نایک آژاکس آمریکایی اولین سامانه موشکی هدایت شونده عملیاتی سام بود و اس-۷۵ دوینا اتحاد جماهیر شوروی بیشترین تولید را در سامانه سام داشت.

سازندگان نایک آژاکس آمریکایی Bell Labs و Douglas Aircraft هستند.

AH-۶۴ Apache Gunship

هلیکوپترهای آپاچی در فهرست قدرتمندترین سلاح‌های جهان در رتبه سیزدهم قرار دارند. بوئینگ AH-۶۴ Apache یک هلیکوپتر تهاجمی دو توربوشفت آمریکایی با کابین دو نفره است. دارای مجموعه حسگرهایی برای سیستم های هدف گیری و دید در شب است. این وسیله به یک اسلحه زنجیره ای ۳۰ میلی متری M۲۳۰، موشک های AGM-۱۱۴ Hellfire و غلاف های راکت Hydra ۷۰ مجهز است. این بالگرد در آوریل ۱۹۸۶ به خدمات ارتش ایالات متحده معرفی شد. این هلیکوپتر به بالگرد تهاجمی اولیه چندین کشور از جمله یونان، ژاپن، اسرائیل، هلند، سنگاپور و امارات متحده عربی تبدیل شده است.

F-۳۵ Lightning II

جت های جنگنده در فهرست قدرتمندترین سلاح های جهان قرار دارند. F-۳۵ Lightning II یک هواپیمای جنگنده چند منظوره تک موتوره، نسل پنجم، با دید کمتر است. برای تسلط بر حریم هوایی، مبارزه با اهداف در خشکی و دریا و همچنین برای انجام وظایف شناسایی در نظر گرفته شده است.

ناو هواپیمابر کلاس نیمیتز

ناوهای هواپیمابر در فهرست قدرتمندترین سلاح های جهان قرار دارند. کلاس نیمیتز کلاسی متشکل از ده ناو هواپیمابر هسته‌ای در خدمت نیروی دریایی ایالات متحده است. نیمیتز اولین ناو هواپیمابر در کلاس خود و یکی از بزرگترین کشتی های جنگی در جهان است. این نام به افتخار Chester V. Nimitz، فرمانده ناوگان اقیانوس آرام در طول جنگ جهانی دوم گذاشته شده است.

ساخت هر کدام از این ناوها حدود ۴.۵ میلیارد دلار هزینه دارند. آنها توسط کشتی سازی نیوپورت نیوز (NNS)، بخشی از صنایع هانتینگتون اینگالز (HII)، بزرگترین کارفرمای صنعتی در ویرجینیا، و یکی از دو تامین کننده زیردریایی های نیروی دریایی ایالات متحده ساخته شده اند.

سلاح شیمیایی - ویروس Chimera

ویروس Chimera در لیست قدرتمندترین سلاح های جهان قرار دارد. ویروس کایمرا توسط مرکز بیولوژیک دامپزشکی به عنوان یک میکروارگانیسم هیبریدی جدید ایجاد شده از اتصال قطعات اسید نوکلئیک از دو یا چند میکروارگانیسم مختلف که در آن هر یک از حداقل دو قطعه حاوی ژن‌های ضروری برای تکثیر هستند، تعریف می‌شود.

ترکیب دو ویروس بیماری زا باعث افزایش کشندگی ویروس جدید می شود به همین دلیل مواردی وجود داشته است که ویروس های کایمریک برای استفاده به عنوان یک سلاح زیستی در نظر گرفته شده اند. به عنوان مثال، پروژه Chimera اتحاد جماهیر شوروی تلاش کرد تا DNA انسفالیت اسب ونزوئلا، آبله و ویروس ابولا را در اواخر دهه ۱۹۸۰ ترکیب کند.

موشک آگنی

موشک آگنی هند در فهرست قدرتمندترین سلاح های جهان در رتبه نهم قرار دارد. موشک آگنی خانواده ای از موشک های بالستیک با برد متوسط تا قاره پیما است که توسط هند ساخته شده است و نام آن از یکی از پنج عنصر طبیعت، آتش، گرفته شده است. موشک‌های آگنی، موشک‌های بالستیک سطح به سطح تسلیحات هسته‌ای دوربرد هستند.

Trident II D۵ SLBM

موشک Trident در فهرست قدرتمندترین سلاح های جهان قرار دارد. موشک Trident یک موشک بالستیک زیردریایی (SLBM) است. این موشک که در اصل توسط شرکت موشک‌های لاکهید و فضایی ساخته شد مجهز به کلاهک‌های هسته‌ای است و از زیردریایی‌ها موشک‌های بالستیک هسته‌ای پرتاب می‌شود. موشک‌های ترایدنت توسط ۱۴ زیردریایی کلاس اوهایو نیروی دریایی ایالات متحده با کلاهک‌های آمریکایی و همچنین چهار زیردریایی کلاس ونگارد نیروی دریایی سلطنتی با کلاهک‌های انگلیسی حمل می‌شوند.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۴
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۳۵ - ۱۴۰۱/۰۷/۲۰
به نظر میرسه نویسنده سواد نظامی اندکی دارد.
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # دمشق # الجولانی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
تحولات اخیر سوریه و سقوط بشار اسد چه پیامدهایی دارد؟