علائم شایع آنفلوانزای فصلی را بشناسید

متخصص بیماری‌های عفونی و گرمسیری با اشاره به علائم شایع آنفلوانزای فصلی، درباره روش‌های تشخیص آنفلوانزا از کرونا و سرماخوردگی توضیحاتی ارائه کرد.
کد خبر: ۱۱۴۶۰۳۳
|
۲۷ مهر ۱۴۰۱ - ۱۴:۳۳ 19 October 2022
|
9655 بازدید

 


به گزارش تابناک به نقل از تسنبم، دکتر منیژه دزفولی‌نژاد با بیان این که آنفلوانزا هرسال در فصول سرد شایع می‌شود؛ اظهار کرد:‌ آنفلوانزایی که شایع شده به عنوان یک همه‌گیری در نظر گرفته نمی‌شود و یک بیماری فصلی است.

وی درباره علائم شایع بیماری آنفلوانزا افزود: علائم بیماری به نحوی است که بیمار به طور ناگهانی دچار تب و بدن‌درد می‌شود و به تدریج علائم دیگری نظیر سردرد، درد حدقه چشم و گلودرد غیرچرکی بروز می‌یابد؛ همچنین ممکن است در برخی موارد فرد دچار کمی آبریزش بینی و سرفه‌های خلط‌دار شود.

دزفولی‌نژاد درباره روش تشخیص آنفلوانزا از کرونا تصریح کرد:‌ در حال حاضر با توجه به شیوع بیماری کرونا و شباهت علائم کرونا و آنفلوانزا، تشخیص افتراقی این دو بیماری بدون انجام تست امکان‌پذیر نیست.

مدت زمان انتقال بیماری چند روز است؟
وی تأکید کرد:‌ فرد مبتلا به بیماری کرونا تا 7 روز و بیمار مبتلا به آنفلوانزا در حدود چهار تا پنج روز می‌تواند ناقل بیماری باشد؛ اگر فردی دچار علائم مذکور شود و بیماری زمینه‌ای نظیر دیابت، فشار خون، بیماری‌های ریوی، قلبی، کلیوی و نقص ایمنی نداشته باشد جای نگرانی نیست و بین 5 تا 7 روز باید تماس با دیگران را به حداقل برساند.

متخصص بیماری‌های عفونی و گرمسیری ادامه داد: افراد دارای علائم به ویژه افراد مبتلا به بیماری‌های زمینه‌ای به پزشک مراجعه کنند.

دزفولی‌نژاد با اشاره به علائم سرماخوردگی خاطرنشان کرد: در سرماخوردگی‌های معمول، علائم شایع شامل آبریزش بینی، سردرد، ضعف و بی‌حالی است و تفاوت سرماخوردگی با آنفلوانزا این است که آنفلوانزا عمدتاً با تب و بدن‌درد آغاز می‌شود و آبریزش بینی در آن کمتر متداول است اما در سرماخوردگی آبریزش بینی و ترشحات چشم شایع‌تر است.

وی با بیان این‌که متأسفانه از زمان شیوع کرونا، میزان مصرف آنتی‌بیوتیک‌هایی نظیر آزیترومایسین افزایش یافته است، بیان کرد:‌ مردم باید توجه داشته باشند که در آنفلوانزا، کرونا و سرماخوردگی‌های معمولی و خفیف به هیچ وجه نیازی به مصرف آنتی‌بیوتیک نیست.

وی هشدار داد:‌ در اثر مصرف بی‌رویه و خودسرانه آنتی‌بیوتیک‌ها، میکروب‌ها نسبت به آنتی‌بیوتیک مقاوم می‌شوند و این امر باعث بی‌اثر شدن آنتی‌بیوتیک‌ها روی درمان برخی بیماری‌های عفونی می‌شود.

متخصص بیماری‌های عفونی گفت: در صورتی که علائمی نظیر سینوزیت، ترشحات چرکی غلیظ و تداوم تب بیش از سه روز بروز یابد؛ فرد باید به پزشک مراجعه کند و در صورت صلاحدید و تجویز پزشک باید از آنتی‌بیوتیک استفاده کند.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳
بلیط هواپیما تبلیغ پایین متن خبر
برچسب منتخب
# قیمت طلا # مهاجران افغان # حمله اسرائیل به ایران # انتخابات آمریکا # ترامپ # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سردار سلامی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟