8 اشتباهی که در کاشت مو ناموفق نقش اساسی دارند

مرکز هلیا شما را با علائم و علل ناموفق بودن کاشت مو آشنا خواهد کرد.
کد خبر: ۱۱۴۸۸۹۶
|
۱۴ آبان ۱۴۰۱ - ۱۳:۵۷ 05 November 2022
|
20195 بازدید

8 اشتباهی که در کاشت مو ناموفق نقش اساسی دارند

کاشت مو ناموفق به فرایندی گفته می‌شود که نتیجه حاصل از انجام جراحی به صورتی که مورد انتظار کاندیدای کاشت مو باشد حاصل نشود. افرادی که روش کاشت را برای ترمیم موهای از دست رفته خود انتخاب می‌کنند انتظارات متفاوتی پس از انجام این فرایند دارند. اگر نتیجه مورد نظر به صورتی بسیار متفاوت از آنچه که مورد توافق پزشک و فرد بوده مشاهده گردد و یا داوطلب کاشت مو، بروز عوارض متعدد و مشکلاتی غیر قابل انتظار را تجربه کند می‌توان بیان کرد که کاشت مو به صورت ناموفق انجام شده است.

فردی که کاندیدای کاشت مو است انتظار دارد که مشکلات مربوط به ریزش موی او درمان شده و موهای جدید رشد مناسبی داشته باشند. مراجعه به مراکز کاشت مو که نامعتبر هستند از مهم‌ترین علل ناموفق بودن نتیجه حاصل از جراحی با این شیوه است. مرکز هلیا شما را با این علائم و علل ناموفق بودن کاشت مو آشنا خواهد کرد.

علل احتمالی در ناموفق بودن فرایند کاشت مو

 کم تجربه بودن جراح و عدم مهارت کافی

کاشت مو با روش‌های مختلفی قابل انجام است که هر کدام نیاز به مهارت و تخصص بالایی دارند. بدین ترتیب با وجود تجربه بالای جراح مربوطه و استفاده از دستگاه‌های پیشرفته و مدرن می‌توان نتیجه حاصل شده را به صورت رضایت‌بخش مشاهده نمود. اگر پیوند مو به درستی انجام نشود و قرار دادن گرافت‌ها به دقت صورت نگیرد فرایند کاشت مو ناموفق خواهد شد. استخراج صحیح موها و استفاده از فولیکولهای سالم جهت کاشت مو سبب می‌شود که فرایند جراحی موفق قلمداد گردد که این امر نیاز به تجربه بالای پزشک مربوطه دارد.

کاربرد تکنیکهای نادرست

اگر تکنیک مورد استفاده برای استخراج فولیکول مو از بانک موی فرد به صورت نادرست به کار رود در نتیجه نتایج زیان‌بار و غیر قابل جبرانی پدید خواهد آمد. در ضمن، برداشت بیش از حد پیوندهای استخراج شده حین فرایند جراحی از قسمت بانک مو نیز سبب می‌شود که پروسه کاشت ناموفق شده و در نهایت عدم رویش موهای جدید و در برخی موارد طاسی به وجود آید.

عدم مراقبت کافی پس از جراحی

یکی از موارد قابل توجه برای افرادی که کاندیدای کاشت مو هستند این است که ضرورت مراقبت کافی پس از جراحی به آنها گوشزد گردد. مراقبت صحیح بعد از فرایند کاشت به اندازه جراحی مهم بوده و منجر به بروز نتایج متفاوتی خواهد شد. اگر به دستورالعمل‌های ارائه شده توسط پزشک مربوطه دقت شود نتایج رضایت‌بخشی حاصل خواهد شد.

خراشیدن ناحیه‌ای که مو در آن قسمت کاشته شده و یا شستشوی نامناسب موها سبب می‌شود شرایط نامساعدی در قسمت جراحی شده بروز کند. عدم آفتابگیری و پرهیز از انجام فعالیتهای سنگین در دوران نقاهت از عوامل مهمی هستند که باید بعد از انجام جراحی مورد توجه بیماران قرار بگیرند. برای این که از بروز عوارض و مشکلات ناخواسته ممانعت شود ضرورت دارد که توصیه‌های جراح به درستی پیگیری شوند.

عواملی مانند سیگار و قلیان کشیدن در کاهش تراکم موها پس از جراحی تاثیر بسزایی دارد. بنابراین بهتر است مراقبتها به صورت کامل و جامع توسط بیمار مورد توجه قرار بگیرد تا عوارض کاشت پدیدار نشود.

8 اشتباهی که در کاشت مو ناموفق نقش اساسی دارند

کاندیدای نامناسب برای کاشت مو

یکی دیگر از مهم‌ترین عوامل کاشت مو ناموفق این است که فرد یک کاندیدای ایده‌آل جهت کاشت مو نباشد. قبل از اقدام به کاشت مو بهتر است که در طی مشورت با متخصص مربوطه اطلاعات دقیقی از قبیل سابقه ژنتیکی، جنس موهای فرد و وسعت ریزش مو در قسمت مورد نظر در اختیار متخصص قرار داده شود. در این صورت جراح می‌تواند با بررسی آزمایشات متعدد شما را به عنوان کاندیدای مناسب بودن جهت کاشت مو ارزیابی کند. بدین ترتیب با تعیین الگوی ریزش مو در آینده می‌توان تشخیص داد که فرد نتیجه موفقیت‌آمیزی را پس از انجام جراحی تجربه می‌کند یا اینکه برای انجام این روش مناسب نیست. افرادی که دچار مشکلات عروقی و خونی هستند و همین طور داوطلبانی که از بیماری‌هایی مانند دیابت کنترل نشده رنج می‌برند به سطح انتظار مطلوبی از کاشت مو نخواهند رسید.

سطح توقع

در بسیاری از مواقع ارزیابی از نتیجه کاشت مو بستگی به سطح توقع و انتظارات فرد دارد. بهتر است قبل از اقدام برای کاشت مو و حصول نتیجه رضایت‌بخش این مورد را با متخصص مربوطه در جریان بگذارید. در برخی موارد تراکم بالا را نمی‌توان از کاشت مو انتظار داشت. توصیه می‌شود با توجه به ارزیابی جراح از وضعیت شما قبل از انجام عمل، میزان تراکم مو و نتایج حاصل از جراحی به صورت واقعی برای شما مشخص شود.

عدم مراجعه به کلینیک معتبر

یکی از علل اصلی در رسیدن به نتیجه نامطلوب پس از کاشت مو این است که برخی از داوطلبان این جراحی، کیفیت را فدای قیمت می‌کنند. با مراجعه به کلینیک های نامعتبر که دارای سابقه کار و تجربه بالایی در این زمینه نیستند ممکن است دچار مشکلات جدی شوید. بهتر است قبل از انتخاب مرکز کاشت مو تحقیقات لازم را در این زمینه انجام دهید و سابقه کاری مرکز را ارزیابی کنید.

عوارض احتمالی کاشت مو ناموفق

کاشت مو اگر به درستی و با بکارگیری اصول صحیح جراحی صورت بگیرد با عوارض خاصی همراه نیست. اما اگر  کاندیدای کاشت مو به یک مرکز یا کلینیک نامعتبر مراجعه کنید احتمال بروز مشکلات ناشی از جراحی برای او بیشتر خواهد بود. احتمال خونریزی و عفونت در قسمت مورد نظر در صورتی که کاشت مو به درستی انجام نشود وجود دارد. گاهی نیز ممکن است فرد پس از جراحی شاهد ریزش موهای طبیعی خود نیز باشد علاوه بر آنکه موهای کاشته شده نیز رشد کافی نداشته باشند.

مهم‌ترین مسئله‌ای که فرد پس از انجام کاشت موی ناموفق با آن روبرو می‌شود عدم رویش مناسب موها و کم بودن تراکم موهای جدید است. بنابراین توصیه می‌شود به مرکزی مراجعه کنید که از دستگاه‌های پیشرفته و رشو مناسب استفاده می‌کند تا در نهایت بتوانید تراکم کافی و زیبایی مورد انتظار خود را کسب نمایید.

مرکز هلیا با بهره‌مندی از دستگاه‌های مناسب می‌تواند انتظار شما را از فرایند کاشت موی طبیعی با تراکم بالا برآورده نماید.

8 اشتباهی که در کاشت مو ناموفق نقش اساسی دارند

اشتباهات رایج در کاشت مو

در برخی موارد ممکن است که جراح مربوطه در حین فرایند کاشت اشتباهاتی انجام دهد که در نتیجه نهایی از قبیل میزان تراکم موها و ریزش موهای جدید موثر هستند این موارد عبارتند از:

  • انتخاب فولیکول غلط از عوامل مهم است. برخی از فولیکولها برای فرایند کاشت انتخاب مناسبی نیستند اگر تحت تاثیر دی هیدروتستوسترون قرار گرفته باشند.
  • قرار گرفتن فولیکول‌ها در معرض هوا طی مدت زمان زیاد موجب می‌شود که خشک شوند. بدین ترتیب جراح مربوطه باید تمام تلاش خود را انجام دهد که از این فولیکول‌ها در سریع‌ترین زمان ممکن استفاده نماید.
  • اگر گرافت‌ها تکان بخورند و سوراخ شوند دچار آسیب خواهند شد. بدین ترتیب باید دقت کرد که فولیکول مو با دقت و ظرافت مورد استفاده قرار بگیرد.
  • ذخیره نامناسب فولیکول‌هایی که جهت کاشت مو برداشته شده‌اند می‌تواند سبب آسیب دیدن آنها شود. بهتر است فولیکول‌های انتخابی در یک محفظه با دمای مناسب قرار بگیرند تا از بین نروند.
  • کاشت ضعیف از علل بروز نتایج ناموفق پس از جراحی خواهد بود. ایجاد شکاف مناسب برای قرارگیری گرافت‌ها اهمیت زیادی دارد. برای ادامه روند رشد طبیعی موها لازم است که زاویه کاشت به درستی انتخاب شود تا در نهایت موهایی که پس از کاشت رشد می‌کنند دارای ظاهری زیباتر و طبیعی باشند.

کاشت موی موفق

زمانی که پس از انجام جراحی برای کاشت مو عوارضی از قبیل خونریزی و یا سیاه شدن در قسمت مورد نظر ایجاد نشود و در چند روز ابتدایی پس از فرایند کاشت بتوان رشد موها را مشاهده کرد می‌توان عمل را موفقیت‌آمیز دانست. البته ریزش موها در حدود دو هفته پس از جراحی طبیعی است و این امر ممکن است تا یک ماه ادامه داشته باشد. در واقع در طی این فرایند پیازهای مو به حالت نهفته هستند و در طی مدت زمان 3 تا 4 ماه از خواب بیدار می‌شوند و شروع به رشد می‌کنند.

با گذشت مدت زمان یکسال پس از فرایند کاشت مو می‌توان انتظار داشت که موهای کاشته شده رشد کرده و به قطر و ضخامت مورد نظر برسند تا بتوان نتیجه نهایی پس از کاشت را به دقت ارزیابی نمود. بنابراین برای این که بتوان قضاوت درستی در مورد نتیجه کاشت مو داشت لازم است که مدت زمانی مشخص طی شود. در مدت زمان کوتاه نمی‌توان در مورد نتایج حاصل از فرایند کاشت ارزیابی درستی به عمل آورد. قضاوت زودهنگام یکی از موارد خطا در مورد ارزیابی نتیجه است که در حدود 3 تا 4 ماه اول پس از جراحی ممکن است فرد را دچار خطا کند.

مقایسه نتیجه نهایی حاصل از کاشت مو در مورد هر فرد با فرد دیگر اشتباه بوده و در مورد هر فرد باید با بررسی شرایط فیزیولوژیک او مورد بررسی قرار بگیرد. در این مورد ضخامت و جنس مو و حتی رنگ متفاوت موی افراد از عوامل موثری هستند که نتیجه را به صورت روشن و واضح نشان می‌دهند. در واقع اگر گرافت مو از نوع ضخیم و تیره و از موهایی که مجعد هستند انتخاب شده باشد می‌توان انتظار داشت که در نهایت موهایی پرپشت‌تر حاصل شود. در مقایسه با این مورد برای فردی با موهای ظریف و صاف و رنگ روشن، اغلب موهایی با تراکم کمتر ظاهر می‌گردد.

 

انتهای رپرتاژ آگهی/

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما تبلیغ پایین متن خبر
برچسب منتخب
# قیمت طلا # مهاجران افغان # حمله اسرائیل به ایران # انتخابات آمریکا # ترامپ # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سردار سلامی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟