به گزارش خبرآنلاین، این فعالین به وعده ابراهیم رئیسی در زمان انتخابات اشاره و تاکید کردند که «دسترسی به اینترنت بدون محدودیت» از وعدههای انتخاباتی او بوده است. سید ابراهیم رئیسی در آن زمان در فیلم تبلیغاتی خود به طور مفصل درباره اینستاگرام سخن گفته بود. اینکه فضای موجود در این پلتفرم یک بازار کسب و کار برای مردم راه انداخته است.
رئیس دولت سیزدهم در کارزار انتخاباتی خود به خرید کالا توسط دخترانش از این بازار اشاره کرده بود. او همچنین تاکید داشت پیجی با دو میلیون فالوئر دارد که در آن کامنت های مردم را می خواند و در جریان نبض اتفاقات قرار می گیرد.
البته ویدیوی دیگری را سایت خبر فوری از بهادری جهرمی از اعضای حقوقی تیم انتخاباتی سید ابراهیم رئیسی منتشر کرده است که در آن گفته می شود اتهام تلاش برای فیلترینگ اینستاگرام یک تهمت است چرا که در همان زمان رئیسی اگر می خواست به عنوان رئیس قوه قضاییه این کار را عملی می کرد.
اما یک سال پس از آغاز دولت سید ابراهیم رئیسی و در شروع حوادث پس از فوت مهسا امینی به دستور شورای امنیت کشور محدودیت های مختلفی برای اینترنت ایجاد شد و البته صراحتا از سوی سخنگوی دولت، رئیس پدافند غیرعامل و وزیر ارتباطات اعلام شد محدودیت ها برای دو پلتفرم آمریکایی اینستاگرام و واتساپ تداوم خواهند داشت.
آنها عدم پایبندی این دو پلتفرم به پالیسی امنیتی خود در جلوگیری از محتوای خشن، ترویج تروریسم و آموزش ساخت سلاح در کنار محتوای مستهجن را دلیل این محدودیت ها دانستند.
در نامه ارسالی برای رئیس دولت سیزدهم اعلام شده که دسترسی به اینترنت برای پنجاه میلیون نفر از مردم ایران مترادف با دسترسی به شبکههای اجتماعی و پیامرسانها است.
درحالی که نوری غزلچه نماینده مردم بستان آباد به تازگی گفته بود وقتی از سید ابراهیم رئیسی درباره بازگشت اینترنت به شرایط عادی پرسیدیم ، واکنش ایشان تنها سکوت بوده است.
پیشتر نصر تهران و انجمن کسب و کارهای الکترونیک و انجمن کسب و کارهای مجازی و... نیز در نامههای جداگانه نسبت به محدودیتهای اعمال شده در اینترنت واکنش نشان دادند و خواستار برطرف شدن آنها بودند.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.