4 باربر بازار که سناریوی سرقت از انباریها و مغازهها را طراحی و اجرا کرده بودند وقتی میخواستند الماس 10 قیراطی را بفروشند از سوی پلیس دستگیر شدند.
به گزارش ایران، 16 آبان تاجر میانسالی با پلیس تماس گرفت و از سرقت مغازهاش در حوالی بازار خبر داد. او گفت: اینجا هم مغازه و هم دفتر کارم است.
صبح که به محل کارم آمدم متوجه شدم که از مغازه سرقت شده و گاوصندوقم را هم با خود بردهاند. داخل گاوصندوق یک الماس 10 قیراطی تراش نخورده به مبلغ 2 و نیم میلیارد تومان به همراه 50 میلیون تومان پول نقد و 70 برگه چک متعلق به مشتریها بود. سارقان همچنین لپتاپ و دو هزار جین لباس زنانه به مبلغ یک و نیم میلیارد تومان از انبار کنار مغازه ام، سرقت کردهاند.
بدنبال این تماس، مأموران راهی محل شده و در بازرسی از محل مشخص شد که بیرون مغازه مجهز به دوربینهای مداربسته بوده اما سارقان دوربینها را از کار انداختهاند. از طرفی مشخص شد عاملان این سرقت میلیاردی قفل در اول را با شاه کلید و قفل در دوم مغازه را با دیلم باز کردهاند.
در حالی که سارقان هیچ رد و سرنخی از خود به جا نگذاشته بودند و با تخریب دوربینها هیچ تصویری از آنها در دست نبود، صاحب مغازه اطلاعات جدیدی به پلیس داد و گفت: از آنجایی که داخل گاوصندوق الماس بود و میترسیدم که نکند مغازه مورد سرقت قرار بگیرد، من یک دوربین مخفی داخل مغازه کار گذاشتم. دوربینی که سارقان از وجود آن بیخبر بودند و به همین دلیل آن را تخریب نکردهاند. دوربین تصاویر سارقان را از زمان ورود تا ترک مغازه به صورت کامل ضبط کرده است.
با سرنخی که مرد تاجر در اختیار مأموران قرار داد، آنها به بازبینی فیلم دوربین مخفی پرداختند. تصاویر نشان میداد که چهار مرد نقابدار نقشه سرقت را اجرا کرده و سوار بر خودرو از محل متواری شدهاند.
فروش الماس
در حالی که تحقیقات برای شناسایی و دستگیری مردان نقابدار ادامه داشت با این احتمال که سارقان قصد فروش الماس تراش نخورده را دارند، در شاخهای از بررسیها روی این موضوع متمرکز شدند.
بررسیها ادامه داشت تا اینکه کارآگاهان چند روز قبل دریافتند چند نفر در خانهای واقع در جنوب تهران قصد خرید و فروش یک الماس را دارند. با زیر نظر گرفتن خانه مرموز، معلوم شد افرادی که به آن خانه رفت و آمد دارند، خریداران الماس هستند.
با برملا شدن این موضوع، مأموران راهی خانه مورد نظر شده و 4 مرد جوان را که ساکنان خانه بودند بازداشت کردند. در بازرسی از مخفیگاه آنان، وسایل سرقتی مغازه مرد تاجر و الماس کشف شد.
اعتراف به دومین سرقت
متهمان که راهی جز بیان حقیقت نداشتند، در بازجوییها به سرقت مغازه مرد تاجر اعتراف کردند. یکی از آنها گفت: بعد از سرقت، مقداری از لباسها را فروختیم و میخواستیم الماس و مابقی لباسها را هم بفروشیم که بازداشت شدیم.
گرچه متهمان مدعی بودند که فقط از مغازه پوشاک زنانه سرقت کردهاند، اما در بازرسی از گوشی تلفن همراه یکی از آنها، تصاویر چندین طاقه پارچه که روی آنها شماره تلفن نوشته شده بود، مشاهده کردند.زمانی که تصاویر به سارقان نشان داده شد؛ آنها مدعی شدند پارچه متعلق به خودشان بوده و بعد از مدتی هم آنها را فروختهاند. اما اظهارات آنها برای مأموران قابل قبول نبود. مأموران با شماره تلفن همراهی که روی طاق پارچه نوشته شده بود تماس گرفته و بدین ترتیب راز دومین سرقت آنها برملا شد.
صاحب تلفن همراه که مغازه پارچه فروشی داشت، در تحقیقات بیان کرد: مرداد امسال زمانی که به مغازهام در نزدیکی بازار رفتم، متوجه شدم طاقههای پارچهام به سرقت رفته است. ارزش طاقههای پارچه یک و نیم میلیارد تومان بود بلافاصله این سرقت را به پلیس گزارش کردم.تصاویر طاقههای پارچه به مرد مالباخته نشان داده شد و او پارچههایش را شناسایی کرد. با مشخص شدن این موضوع و شناسایی دومین شاکی، سارقان جوان به دومین سرقت خود نیز اعتراف کردند.
یکی از آنها گفت: هر چهار نفرمان در یکی از شهرستانهای غربی کشور زندگی میکنیم و برای پیدا کردن کار به تهران آمدیم. در بازار مشغول باربری شدیم و از آنجایی که حقوقمان پایین بود تصمیم به سرقت گرفتیم. بواسطه کارمان؛ مغازهداران و انبارهایی را که اجناس باارزش در آنها نگهداری میشد شناسایی کردیم. بعد هم شبانه وارد مغازهها شده و با تخریب در ورودی و از بین بردن دوربین مداربسته نقشه سرقت را اجرا کردیم.
با اعتراف چهار متهم جوان، به دستور دادیار شعبه چهارم دادسرای ویژه سرقت، متهمان در اختیار اداره آگاهی قرار داده شدند و تحقیقات در این خصوص ادامه دارد.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.