ابتدا با پاسخ به این سوال شروع کنیم که تتر دقیقا چیست و چه ماهیتی دارد. تتر (Tether) و USDT هر دو نام یک رمز ارز هستند. USDT مخفف United States Dollar Tether است و یک رمزارز با قیمت همیشه ثابت است.
ارزش هر واحد تتر همواره برابر با ۱ دلار آمریکا است. ایده تتر، ایجاد یک ارز پایدار نسبت به دلار آمریکا بوده که نسبت به سایر رمزارزها در معرض افزایش یا کاهش قیمت قرار نمیگیرد. این رمزارز یکی از دهها ارز باثبات (استیبل کوین – Stable Coin) در بازار رمزارزی است. ارزهای باثبات یا استیبل کوینها دارای پشتوانه کالا و داراییهای دیگر هستند. قیمت کوینهای باثبات همیشه وابسته به ارزش داراییهای پشتوانه است و با آنها بالا و پایین میشود. به جز تتر، تعداد زیادی رمزارز باثبات دیگر با پشتوانه دلار آمریکا در بازار عرضه شده است، اما USDT در حال حاضر قدرتمندترین رمزارز باثبات بوده و درگروه ۱۰ رمزارز برتر بازار از نظر حجم سرمایه قرار دارد.
تتر چگونه شروع شد
مالک صرافی رمزارزی Bitfinex (شرکت iFinex) در سال ۲۰۱۴ تتر را با نام Realcoin با استفاده از پروتکل Omni Layer روی بلاک چین بیتکوین عرضه کرد و بعد از مدتی نام آن را به تتر تغییر داد. کمی بعد، معاملات این رمز ارز باثبات در صرافی بیتفینکس شروع و تغییراتی که به منظور کاهش هزینههای مبادلات این رمز ارز انجام گرفت.
این تغییرات منجر به قرار گرفتن تتر روی بستر بلاک چین اتریوم شد و از آن به بعد، تتر یا USDT به عنوان یک توکن با استاندارد ERC20 مبادله شد. تتر هماکنون در شبکههای بلاکچینی ایاس (EOS)، ترون (TRON) تحت استاندارد TRC20 و الگوراند (Algorand) نیز قابل معامله است اما شبکه بلاکچینی ترون از محبوبیت بالاتری (خصوصا در ایران) برخوردار است. از مزایای فعالیت USDT بر روی شبکه ترون میتوان به سرعت شبکه بیشتر و همچنین کارمزدهای کمتر نسبت به اتریوم و همچنین بهره بردن از امکاناتی نظیر ایردراپ و جایزههای نگهداری توکنهای TRC-20 اشاره کرد.
نحوه کار و ویژگیهای تتر
ویژگیهای تتر، به عنوان یک استیبل کوین معتبر و شناخته شده، کاربردهای متنوعی برای آن ایجاد کرده است. تتر یکی از پرکاربردترین ارزهای دیجیتال فعلی است.
هدف از خرید تتر مسلما متفاوت از هدفیست که از خرید بیت کوین به دنبال آن هستیم و دلیل آن ویژگیهای زیر است:
از آنجا که تتر روی بلاک چینهای مختلف قابل دسترسی است میتوان از کیف پولهای اختصاصی این پلتفرمها برای نگهداری و انتقال تتر استفاده کرد.
یکی از عواملی که در انتخاب کیف پول نگهداری تتر باید در نظر بگیرید، سهولت در استفاده یا رابط کاربری است. برخی از کیف پول ها (والتها) برای افراد مبتدی مناسب بوده و برخی دیگر، برای تریدرهای باتجربه گزینههای بهتری به شمار میروند. یک والت نباید قابلیتهای منحصربهفرد و حرفهای را در قالب یک رابط کاربری پیچیده ارائه کند.
توصیه میشود ارزهای دیجیتالتان را در کیف پول شخصیتان و ترجیحا آفلاین (سختافزاری) نگهداری کنید تا اختیار آنها به طور کامل در دست خودتان باشد.
از میان کیف پولهای آفلاین و معتبر که قابلیت ذخیره تتر را دارند میتوان به این کیف پولها اشاره کرد:
کیف پول سخت افزاری لجر نانو اس (Ledger Nano S)، کیف پول سخت افزاری لجر نانو اس پلاس ( Ledger Nano S Plus)، کیف پول سخت افزاری لجر نانو ایکس (Ledger Nano x)، کیف پول سخت افزاری کول والت ( Cool wallet).
علاوه بر روش نگهداری تتر در کیف پول های سخت افزاری، پس از خرید تتر (USDT) میتوان آن را روی کیف پول صرافیهای ایرانی و خارجی نیز نگهداری کرد. ولی نکته مهم اینجاست که در این صورت، اختیار و کنترل دارایی شما در دست صرافی است و شما دسترسی مستقیم به آن ندارید.
برای خرید کیف پول سخت افزاری مطابق با نیاز خود و برآورده شدن توقعی که از یک کیف پول سخت افزاری دارید میتوانید به فروشگاه جنبل مراجعه کنید تا به راه نگهداری امن تتر و دلار دیجیتال دسترسی پیدا کنید و اختیار و کنترل دارایی خودتان را در دست داشته باشید.
کلام آخر
ما در این مقاله سعی کردم به پاسخ سوال ارز تتر چیست برسیم و توضیحاتی در خصوص نگهداری این استبیل کوین پرطرفدار ارائه دهیم و روش نگهداری ایمن از داراییهای دیجیتال که استفاده از کیف پولهای سخت افزاری است را شرح دادیم. باید توجه داشته باشید که بازار رمزارزها میتواند تحت تاثیر عوامل مختلف، نوسانات مختلفی را تجربه کند. به همین دلیل قبل از هرگونه سرمایهگذاری بهتر است در مورد وضعیت رمزارزها تحقیق کنید و در صورتی که دانش کافی در این حوزه ندارید از افراد متخصص کمک بگیرید. هرگز فراموش نکنید که هرگونه سرمایهگذاری ناآگاهانه منجر به از دست دادن سرمایه شما خواهد شد.
انتهای رپرتاژ آگهی/